הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון סייקל סופרדרול

bablaka

משתמש פעיל
527
179
נק' מוניטין:
390
527
179
שלום לכולם,

חושב לבצע סייקל מסה מס׳ 2.
סייקל קודם היה לפני שנה וחצי וכלל טסט אננטט 500 מ״ג בשבוע למשך 9 שבועות ודיבול 30 מ״ג למשך שלושה שבועות ראשונים.

בסייקל הזה אני מתכוון להריץ:

בולדנון 1-15 (מתלבט עדיין אם לקחת מינון של 600 מ״ג או 800 מ״ג )

טסט אננטט 500 מ״ג 1-15

בגזרת האוראלים חשבתי על דיבול אבל בגלל שאני לא רוצה ספיחת נוזלים (סייקל קודם הדיבול פיצץ אותי, הייתי בלון) אז חשבתי על סופרדרול.
מתלבט עדיין כי זאת קפיצת מדרגה רצינית ואני מפחד שאולי יותר מדי רצינית.
הבנתי גם שהוא מעלה מאוד את לחץ הדם ולא יודע אם כדאי בשילוב הבולדנון (מעלה גם הוא את לחץ הדם).

את הPCT אני אתחיל שבוע מזריקה אחרונה
ואשלב כלומיד במינון של 100 מ״ג לעשרה ימים ראשונים ועשרים ימים אחרונים 50 מ״ג
טמוקסיפן לפני השינה 20 מ״ג 30 יום
ההתלבטות פה היא לגבי הפרגניל.
פה נאמר שצריך לשלב אותו בסייקל עצמו או לקראת סוף הסייקל או במעבר בין הסייקל לפיסיטי.
לעומת זאת לי נאמר ואני גם יודע שהרבה מפתחי גוף לוקחים את הפרגניל בזמן הפיסיטי במינון של 1600iu יום כן יום לא.

דבר נוסף הוא הזמן בין סיום הסייקל לבין תחילת הפיסיטי.
אם אכן יהיה שימוש בבולד (אסטר ארוך) אז סביר יותר להתחיל את הפיסיטי לאחר יותר משבוע?

תודה למי שיעזור לי ויבהיר לי את הנקודות שציינתי.
המשך שבוע טוב..

• פותח/ת השרשור
נדפקה לך ההתפתחות .... כל הכבוד, במקום שתהיה לך נקודת התחלה גנטית טובה מבחינה הורמונלית והשתקמות נורמלית אחרי סייקל.
מבנה עצמות נורמלי ורק אלוהים יודע מה עוד, בחרת להיות חסר סבלנות.
אנחנו משתמשים בסטרואידים לעבור את המקסימום הגנטי, לא מחפשים קיצורי דרך.
התערבות חיצונית פוגעת בהתפתחות של כל המערכות שאתה אונס.

בקיצור.... הגוף שלך יוכל להחזיק פחות תוצאות טבעיות בעתיד ממה שיכל .... ופחות איכותיות תהנה
אתה משתמש בסטרואידים רק בשביל לעבור את בפוטנציאל הגנטי ? ולא מחפש קיצורי דרך? אדוני אני עקבתי אחרי הלוג של הסייקל שלך ולפי התמונות בהתחלה ממש לא נראה שמיצית את הפוטנציאל הגנטי שלך ... אני ממש לא בא לשפוט אותך .
אני שאלתי שאלה לעניין ורובכם במקום זה נוזפים בי על גילי מבלי להתייחס לשאלה עצמה, אז אם אין לך מה להגיב פשוט אל תגיב .

אתה משתמש בסטרואידים רק בשביל לעבור את בפוטנציאל הגנטי ? ולא מחפש קיצורי דרך? אדוני אני עקבתי אחרי הלוג של הסייקל שלך ולפי התמונות בהתחלה ממש לא נראה שמיצית את הפוטנציאל הגנטי שלך ... אני ממש לא בא לשפוט אותך .
אני שאלתי שאלה לעניין ורובכם במקום זה נוזפים בי על גילי מבלי להתייחס לשאלה עצמה, אז אם אין לך מה להגיב פשוט אל תגיב .
לא רוצה לבאס אבל זה היה אחרי תקופה שירדתי לא ברצוני משקל רב, ואני טיפה יותר בוגר ממך.
זה לא היה הסייקל הראשון שלי

• פותח/ת השרשור
לא רוצה לבאס אבל זה היה אחרי תקופה שירדתי לא ברצוני משקל רב, ואני טיפה יותר בוגר ממך.
זה לא היה הסייקל הראשון שלי
גם בסוף סייקל המסה הרביעי שלך ראיתי את התמונות.. וזה ממש לא נראה בסוף סייקל 4, ועוד לקחת טרן.. אז איך היית נראה כשהיית טבעי?
הנקודה שלי כאן היא שכל אחד בפורום שהוא חדש ובמיוחד בגילאים צעירים, מניחים שהוא טיפש שלא מבין כלום. לפני הסייקל הראשון שלי אני קראתי ולמדתי הרבה מאוד , למדתי גם במהלכו . לאחר הסייקל עשיתי פיסיטי כמו שצריך והתאוששתי מהסייקל (עובר בדיקות דם על בסיס חודשי והכל בסדר) . וזאת ההוכחה שזה לא הכל שחור על גבי לבן כמו שאתה חושב , עשיתי סייקל בגיל 16 וחצי , ישר אני דפקתי לעצמי את המערכות

גם בסוף סייקל המסה הרביעי שלך ראיתי את התמונות.. וזה ממש לא נראה בסוף סייקל 4, ועוד לקחת טרן.. אז איך היית נראה כשהיית טבעי?
הנקודה שלי כאן היא שכל אחד בפורום שהוא חדש ובמיוחד בגילאים צעירים, מניחים שהוא טיפש שלא מבין כלום. לפני הסייקל הראשון שלי אני קראתי ולמדתי הרבה מאוד , למדתי גם במהלכו . לאחר הסייקל עשיתי פיסיטי כמו שצריך והתאוששתי מהסייקל (עובר בדיקות דם על בסיס חודשי והכל בסדר) . וזאת ההוכחה שזה לא הכל שחור על גבי לבן כמו שאתה חושב , עשיתי סייקל בגיל 16 וחצי , ישר אני דפקתי לעצמי את המערכות

סתם שאלה, מהסייקל הראשון בגיל 16.5, גבהת מאז?

קודם כל, אני כבר שנה וחצי מהסייקל הקודם והכל בסדר גמור. עושה בדיקות דם על בסיס חודשי, הכל תקין לגמרי.

לגבי השאלה, אני כבר קראתי את הלינק ששלחת לי ולפני הסייקל הקודם חרשתי את האינטרנט ואני יודע את רוב מה שצריך לדעת (או ככה לפחות אני חושב).
אני אנסח את השאלה ואת הכל מחדש שיהיה יותר ברור..

הסייקל שאני מתכנן הוא כזה:
Testosteron enanthate 500mg EW/1-15
Boldenone 800mg EW/1-15
Superdrol 30mg ED/1-3
TUDCA 1.5g ED/1-15
HCG 1500iu EOD/ 13-17

PCT
Clomid 100/100/50/50
Nolvadex 40/40/20/20
(נולבה מחזיק במהלך כל הסייקל במידה ויהיו תופעות לוואי אסטרוגניות, במיוחד בזמן השימוש בפרגניל)

השאלות הם כאלה:
•מינון בולד טוב או שכדאי להוריד? אני יודע שהוא טוב במינונים גבוהים, אז בגלל זה הלכתי על מינון די גבוה.
•פרגניל זה טוב בצורה שכתבתי? אני מעדיף לא להשתמש כל הסייקל, אלא לתת מינונים גבוהים יותר בסוף..
•לגבי הסופרדרול, אני יודע שזה חומר חזק מאוד. דעתי היא, שאם כבר לשלב אוראלי ולהעמיס על הכבד, אז לפחות להשתמש באחד שיתאים למטרות שלי ולא להתפשר ולקחת דיבול/אנאדרול כי ככה נהוג.. אני רוצה לשמור על עלייה נקייה ולשמור על קשיחות ווסקולריות..
•כמה זמן לחכות בין זריקה אחרונה לתחילת PCT.. בולד זה חומר עם אסטר מאוד ארוך ובגלל זה אני לא יודע עם לחכות 10 ימים כמו שנהוג בדרך כלל או יותר.

תודה ואני מקווה שהבהרתי לך יותר טוב את מה שרציתי לברר.
לשאלתך בנוגע לבחירה בסופרדרול, אני בהחלט מסכים שעדיף לעשות שימוש בסטרואיד המתאים למטרות. המלצתי על הסטרואיד לא פעם ולא פעמיים (כך הוא בשימוש בארץ 😆) ויחד עם זאת, אני תמיד מדגיש את הצורך לקחת בחשבון את תופעות הלוואי הקשות שלעיתים מביאות לסיום השימוש בו.

• פותח/ת השרשור
לשאלתך בנוגע לבחירה בסופרדרול, אני בהחלט מסכים שעדיף לעשות שימוש בסטרואיד המתאים למטרות. המלצתי על הסטרואיד לא פעם ולא פעמיים (כך הוא בשימוש בארץ 😆) ויחד עם זאת, אני תמיד מדגיש את הצורך לקחת בחשבון את תופעות הלוואי הקשות שלעיתים מביאות לסיום השימוש בו.
תודה תום,
אני מתכוון לקחת גם TUDCA במינון של גרם ותרופה נגד צרבות (כנראה אומפרזול).
חוץ מהSD, הסטאק נראה טוב? מפחד שהשילוב של בולדנון במינון גבוה וסופרדרול יביאו לעלייה מופרזת בלחץ דם.
בפרגניל ייעשה שימוש בסוף הסייקל כמו שכבר ציינתי.
עוד דבר שרציתי לשאול לגבי המינון של הסופרדרול:
אני מתלבט אם כדאי להתחיל ממינון נמוך (10 מ״ג לצורך העניין) לארבעת הימים הראשונים ולראות איך משפיע עליי או שעדיף לשמור על מינון יציב וקבוע של 30 מ״ג לאורך כל השלושה שבועות?
דבר נוסף- זמן מחצית החיים של הסופרדרול הוא 6-8 שעות. חייב לפצל את הכדורים במהלך היום או שאפשר לקחת הכל על הבוקר?

תודה תום,
אני מתכוון לקחת גם TUDCA במינון של גרם ותרופה נגד צרבות (כנראה אומפרזול).
חוץ מהSD, הסטאק נראה טוב? מפחד שהשילוב של בולדנון במינון גבוה וסופרדרול יביאו לעלייה מופרזת בלחץ דם.
בפרגניל ייעשה שימוש בסוף הסייקל כמו שכבר ציינתי.
עוד דבר שרציתי לשאול לגבי המינון של הסופרדרול:
אני מתלבט אם כדאי להתחיל ממינון נמוך (10 מ״ג לצורך העניין) לארבעת הימים הראשונים ולראות איך משפיע עליי או שעדיף לשמור על מינון יציב וקבוע של 30 מ״ג לאורך כל השלושה שבועות?
דבר נוסף- זמן מחצית החיים של הסופרדרול הוא 6-8 שעות. חייב לפצל את הכדורים במהלך היום או שאפשר לקחת הכל על הבוקר?
ראשית אציין שנראה שעשית לא מעט שיעורי בית... ✌️
בסה"כ אלה המינונים שהייתי בוחר לסייקל המשלב בולדנון וטסט. לחץ הדם יעלה כמובן, אלא שלאפקט של בולדנון לוקח זמן להביא לכך כתלות בעליית ספירת כדוריות הדם האדומות והסופרדרול יהיה כבר מחוץ למערכת. בנוסף, בנוגע לבולדנון, לא כל המשתמשים ידווחו על עלייה חדה בלחץ הדם בניגוד לטרן למשל ובמקביל סופרדרול לצורך העניין מעלה לחץ דם ברמה פחותה מאנדרול כדוגמא מתאימה נוספת. הפיתרון הוא פשוט לעקוב אחרי לחץ הדם וניתן לבצע זאת בקלילות באמצעות הצטיידות במד ידני ומעט קריאה ותירגול.
לשאלתך בנוגע לסופרדרול, זמן מחצית החיים של כל סטרואיד הוא מסדר גודל כזה אלא אם הוא מוצמד אסטר ומכאן שתמיד כדאי לפצל המינון כשמדובר בסטרואיד אוראלי.
התחלה ממינון נמוך אפשרית ועדיין, לא הייתי מתחיל במינון שהוא מתחת ל-20mg/ed משום שאחרת השימוש פשוט לא מספיק אפקטיבי. באופן כללי, ככל שהדבר קשור ב- Designer steroids ההמלצות הראשוניות נוקבות כמעט תמיד במינונים נמוכים כשלרוב לאחר שהסטרואיד נפוץ מספיק ניתן לראות שהמינונים הממוצעים המדווחים עולים. פשוט חשוב לשים לב לאובדן תיאבון או צרבות אם מתרחשים משום שהם מהווים אינדיקטור חזק לבעייתיות בצריכה האוראלית הספציפית.

סתם שאלה בנוגע לאוראליים מדכאי תיאבון, הרי זאת תקופה שאתה צריך להעמיס כמו חיה (נכון?) אז מה עושים במצב כזה? יש מעוררי תיאבון?

סתם שאלה בנוגע לאוראליים מדכאי תיאבון, הרי זאת תקופה שאתה צריך להעמיס כמו חיה (נכון?) אז מה עושים במצב כזה? יש מעוררי תיאבון?
ראשית, לא חייבים להעמיס כמו חיה...
לא נהוג לנסות ולהוסיף אלמנטים על מנת להתגבר על אוהדן תיאבון. במידה ומשתמש מודע לכך שהתופעה חוזרת בכל שימוש בסטרואיד רצוי שפשוט לא יעשה בו שימוש.

• פותח/ת השרשור
ראשית אציין שנראה שעשית לא מעט שיעורי בית... ✌️
בסה"כ אלה המינונים שהייתי בוחר לסייקל המשלב בולדנון וטסט. לחץ הדם יעלה כמובן, אלא שלאפקט של בולדנון לוקח זמן להביא לכך כתלות בעליית ספירת כדוריות הדם האדומות והסופרדרול יהיה כבר מחוץ למערכת. בנוסף, בנוגע לבולדנון, לא כל המשתמשים ידווחו על עלייה חדה בלחץ הדם בניגוד לטרן למשל ובמקביל סופרדרול לצורך העניין מעלה לחץ דם ברמה פחותה מאנדרול כדוגמא מתאימה נוספת. הפיתרון הוא פשוט לעקוב אחרי לחץ הדם וניתן לבצע זאת בקלילות באמצעות הצטיידות במד ידני ומעט קריאה ותירגול.
לשאלתך בנוגע לסופרדרול, זמן מחצית החיים של כל סטרואיד הוא מסדר גודל כזה אלא אם הוא מוצמד אסטר ומכאן שתמיד כדאי לפצל המינון כשמדובר בסטרואיד אוראלי.
התחלה ממינון נמוך אפשרית ועדיין, לא הייתי מתחיל במינון שהוא מתחת ל-20mg/ed משום שאחרת השימוש פשוט לא מספיק אפקטיבי. באופן כללי, ככל שהדבר קשור ב- Designer steroids ההמלצות הראשוניות נוקבות כמעט תמיד במינונים נמוכים כשלרוב לאחר שהסטרואיד נפוץ מספיק ניתן לראות שהמינונים הממוצעים המדווחים עולים. פשוט חשוב לשים לב לאובדן תיאבון או צרבות אם מתרחשים משום שהם מהווים אינדיקטור חזק לבעייתיות בצריכה האוראלית הספציפית.
תודה על התשובה תום.
שאלה אחרונה, מקווה שאני לא מציק- בנוגע לצרבות.
אומפרזול למיטב ידיעתי היא תרופה נגד צרבות כרוניות. יש תרופה אחרת שנקראת רני ומיוצרת ע״י באייר. זה כדורי מציצה שמקלים את הצרבת בצורה מיידית. אולי עדיף לשקול שימוש בתרופה הזאת במידה ומרגישים צרבת? לא קריטי, אני כבר רכשתי את שני התרופות לפני חודש.

דיכוי התאבון מאוד תלוי במשתמש ובחומר הנלקח..
כעקרון חומרים שיותר כבדים ורעילים לכבד יגרמו לדיכוי התיאבון ועייפות כרונית בגלל המאמץ של הכבד..
שוב- אינדיבידואלי.
יכול להיות שאני אקח דיבול ולא ידכא לי בכלל את התיאבון, אבל אותך הוא ידכא מאוד .כמובן שגם יכול להיות מצב שאני אקח סופרדרול ודווקא הוא ידכא אותי ואותך לא (לא מצב סביר, בגלל שסופרדרול באמת רעיל ומאמץ את הכבד בצורה בלתי רגילה)..
בנוגע למה שאפשר לעשות- אין כל כך מה לעשות בשביל להעלות את התיאבון (יש כדור מסויים שמעלה את התיאבון, אבל אני לא זוכר את שמו ולמיטב ידיעתי הוא מאוד מסרטן).
מה שאפשר לעשות זה לפתח שיטות על מנת להכניס את האוכל בכל זאת כמו:

•לדחוף אוכל בכל זאת או למצוא מאכלים יותר קלים לעיכול שפחות יכבידו.

•לפצל את התפריט היומי להרבה ארוחות קטנות (10-12) ואז בכל פעם מכניסים קצת ועוד קצת עד שמגיעים לערכים.

•מנסיון אני יכול גם לומר שאפשר לקנות גיינר לתקופה הזאת וככה לדחוס הרבה קלוריות די בקלות.

*ברור שאם זה ממש בלתי נסבל אז הדבר המתבקש הוא לחתוך את השימוש באוראלי. עדיף לעשות סייקל טסט ולאכול טוב והרבה מאשר לקחת טסט ודיבול ולא לאכול טוב ולהרגיש רע כל הזמן ובלי רצון להתאמן (עייפות)..

תודה על התשובה תום.
שאלה אחרונה, מקווה שאני לא מציק- בנוגע לצרבות.
אומפרזול למיטב ידיעתי היא תרופה נגד צרבות כרוניות. יש תרופה אחרת שנקראת רני ומיוצרת ע״י באייר. זה כדורי מציצה שמקלים את הצרבת בצורה מיידית. אולי עדיף לשקול שימוש בתרופה הזאת במידה ומרגישים צרבת? לא קריטי, אני כבר רכשתי את שני התרופות לפני חודש.

דיכוי התאבון מאוד תלוי במשתמש ובחומר הנלקח..
כעקרון חומרים שיותר כבדים ורעילים לכבד יגרמו לדיכוי התיאבון ועייפות כרונית בגלל המאמץ של הכבד..
שוב- אינדיבידואלי.
יכול להיות שאני אקח דיבול ולא ידכא לי בכלל את התיאבון, אבל אותך הוא ידכא מאוד .כמובן שגם יכול להיות מצב שאני אקח סופרדרול ודווקא הוא ידכא אותי ואותך לא (לא מצב סביר, בגלל שסופרדרול באמת רעיל ומאמץ את הכבד בצורה בלתי רגילה)..
בנוגע למה שאפשר לעשות- אין כל כך מה לעשות בשביל להעלות את התיאבון (יש כדור מסויים שמעלה את התיאבון, אבל אני לא זוכר את שמו ולמיטב ידיעתי הוא מאוד מסרטן).
מה שאפשר לעשות זה לפתח שיטות על מנת להכניס את האוכל בכל זאת כמו:

•לדחוף אוכל בכל זאת או למצוא מאכלים יותר קלים לעיכול שפחות יכבידו.

•לפצל את התפריט היומי להרבה ארוחות קטנות (10-12) ואז בכל פעם מכניסים קצת ועוד קצת עד שמגיעים לערכים.

•מנסיון אני יכול גם לומר שאפשר לקנות גיינר לתקופה הזאת וככה לדחוס הרבה קלוריות די בקלות.

*ברור שאם זה ממש בלתי נסבל אז הדבר המתבקש הוא לחתוך את השימוש באוראלי. עדיף לעשות סייקל טסט ולאכול טוב והרבה מאשר לקחת טסט ודיבול ולא לאכול טוב ולהרגיש רע כל הזמן ובלי רצון להתאמן (עייפות)..
היתרון באומפרזול הוא פעילות ארוכת טווח. ניסיון לשימוש בכדורי מציצה למיניהם לא ממש יעביר את הצרבת ויאלץ אותך להשתמש בהם אחד אחרי השני... לא סביר.

יכול להגיד לגבי סופרדרול, שהדבר הזה מדכא את האמא של התאבון
בזמן שלקחתי אותו עשיתי לעצמי גיינרים, עצמי מגשי פיצות ומה לא...
תכין את עצמך לזה

תהנה עם אטרופיה של האשך והתאוששות כואבת
חוץ מזה שלוקח הרבה יותר זמן עד שבולד עף מהגוף

תהנה עם אטרופיה של האשך והתאוששות כואבת
חוץ מזה שלוקח הרבה יותר זמן עד שבולד עף מהגוף
צודק. לא שמתי לב למשך הבולדנון. 15 שבועות שימוש שקולים למעבר ל-20 שבועות עם חומרים בגוף. מעבר לכך שעדיף שבולדנון כחומר אנבולי יותר משאנדרוגני לא ישאר בגוף ללא טסט, מדובר במשך סייקל בעייתי.
עדיף לבצע פרונטלואד לבולדנון ולתאם את הפסקתו כך שהגעת הטסט לבייסליין תהווה פתיחה ל-pct.

צודק. לא שמתי לב למשך הבולדנון. 15 שבועות שימוש שקולים למעבר ל-20 שבועות עם חומרים בגוף. מעבר לכך שעדיף שבולדנון כחומר אנבולי יותר משאנדרוגני לא ישאר בגוף ללא טסט, מדובר במשך סייקל בעייתי.
עדיף לבצע פרונטלואד לבולדנון ולתאם את הפסקתו כך שהגעת הטסט לבייסליין תהווה פתיחה ל-pct.
הייתי אשכרה כותב ומסביר את זה, אבל בזמן האחרון אני יצור נורא חסר סבלנות 😭
בטח הטרן

אם כבר, מבנה סייקל שהוא לטעמי:
1-18: טסט 500
1-14: בולד 1200 מג
14-19 סופרדרול (למשוך שבוע מהזריקה האחרונה)
משהו בסגנון

אפשר לשחק עם זה, אבל תראה את זה כגיידליינס בעיני. אפשר גם להוסיף טרן ברגע שמורידים בולד, ולהוריד בולד בשבוע 12.. העיקר שהכל יצא בערך באותו הזמן

אני אגב אוהב סייקלים ארוכים, אפשר לשנות את כל זה לסיום סייקל בשבוע 16..

הערה נוספת - אני שונא בולדנון למי שלא בבלאסט אנד קרוז

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הייתי אשכרה כותב ומסביר את זה, אבל בזמן האחרון אני יצור נורא חסר סבלנות 😭
בטח הטרן

אם כבר, מבנה סייקל שהוא לטעמי:
1-18: טסט 500
1-14: בולד 1200 מג
14-19 סופרדרול (למשוך שבוע מהזריקה האחרונה)
משהו בסגנון

אפשר לשחק עם זה, אבל תראה את זה כגיידליינס בעיני. אפשר גם להוסיף טרן ברגע שמורידים בולד, ולהוריד בולד בשבוע 12.. העיקר שהכל יצא בערך באותו הזמן

אני אגב אוהב סייקלים ארוכים, אפשר לשנות את כל זה לסיום סייקל בשבוע 16..

הערה נוספת - אני שונא בולדנון למי שלא בבלאסט אנד קרוז
תודה על העצות.
כמה נקודות שאני רוצה להבין יותר טוב:
•למה מינון הבולד שרשמת הוא כזה גבוה? 800 מ״ג זה לא מספיק לסייקל שני? אני יודע שבולד הוא חומר שעדיף במינונים גבוהים, אבל עדיין- יותר מגרם נשמע מוגזם.
•כנראה אשתמש בדיאנבול במקום בסופרדרול.
הסיבה היא, אם לומר את האמת- אני חושש מעט מהסופרדרול ומעדיף לשמור אותו לעתיד.

כרגע, לאחר שינויים רבים ויישום עצותיכם, אני מבצע סייקל כזה:
Testosterone ennanthate
1000mg week 1
500mg EW/2-15
EQ
1500mg week 1-2
800mg EW/3-12
Danbol
40mg ED/1-5
HCG
1600iu EOD /13-16

PCT
Nolvadex 40/40/20/20 ED 17-20
Clomid 100/100/50/50 ED 17-20

אם שמתם לב, כתבתי שאני מבצע פרונטלואד גם עם הטסט.
הפרונטלאודים (טסט,בולד) בסדר?
הסייקל עצמו נראה תקין?
כדאי אולי למשוך את הסייקל עוד כמה שבועות, בשביל שאני אוכל להפיק מהבולד יותר?
מצד אחד, ידוע שבולד זהו חומר שכדאי להשתמש בו במשך 20 שבועות מינימום.
מאידך- משיכה של בולד משמע גם משיכה של הטסט והשבתה יותר קשה.
מה דעתכם?
תודה למי שיעזור ובוקר טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית