הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קליקים בכתפיים

ronel alfandari

משתמש מתחיל
113
5
נק' מוניטין:
8
113
5
אני רשום כחודש וחצי לחדר כושר ועד עכשיו את התרגיל לכתפיים עשיתי במכשיר ולא במשקולות.
עברתי למשקולות ובתרגיל הרחקת כתפיים בעמידה יש לי קליקים בשתי הכתפיים (קליקים לא כואבים). שאלתי כמה מהמדריכים במכון וכל אחד נתן לי תשובה אחרת. אשמח לעזרה, לבינתיים הפסקתי עם התרגיל. תודה מראש.

אני רשום כחודש וחצי לחדר כושר ועד עכשיו את התרגיל לכתפיים עשיתי במכשיר ולא במשקולות.
עברתי למשקולות ובתרגיל הרחקת כתפיים בעמידה יש לי קליקים בשתי הכתפיים (קליקים לא כואבים). שאלתי כמה מהמדריכים במכון וכל אחד נתן לי תשובה אחרת. אשמח לעזרה, לבינתיים הפסקתי עם התרגיל. תודה מראש.

עזרה במה?
אם אין כאבים שמלווים את ה"קליקים" אז אין שום בעיה.

• פותח/ת השרשור
עזרה במה?
אם אין כאבים שמלווים את ה"קליקים" אז אין שום בעיה.
אמרו לי כמה דברים..כמה אמרו לי שזה יכול להוביל לדלקת אז או להפסיק עם התרגיל הזה או להוריד משקלים. וכמה אחרים אמרו לי שזה בגלל שהכתף שלי חלשה וצריך לחזק אותה.

אמרו לי כמה דברים..כמה אמרו לי שזה יכול להוביל לדלקת אז או להפסיק עם התרגיל הזה או להוריד משקלים. וכמה אחרים אמרו לי שזה בגלל שהכתף שלי חלשה וצריך לחזק אותה.

הטעו אותך בשני המקרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית