נק' מוניטין:
58,707
- 103,281
- 12,430
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באיזה חלק של הסרטון הגעת למסקנה הזאת?זאת אומרת שאנשים בדל פחמימה מפגרים ?
המוח משתמש בפחמימה, אין פחמימה, הוא משתמש בשומן.הוא פועל רק ב75 אחוז. 25 אחוז פחות ממי שלא בדל. מכאן נובעבאיזה חלק של הסרטון הגעת למסקנה הזאת?
לא הבנת נכון. זה לא שהמוח פועל ב75% אלה שהוא מקבל 75% מהאנרגיה שהוא צריך מקטונים כאשר את כל שאר האנרגיה הוא מקבל מגלוקוז שמתקבל בגוף כתוצאה מתהליך הגליקונאוגנזיס ומהפחמימה שאתה כן מקבל מהתפריט.המוח משתמש בפחמימה, אין פחמימה, הוא משתמש בשומן.הוא פועל רק ב75 אחוז. 25 אחוז פחות ממי שלא בדל. מכאן נובע
נו נכוןהמוח משתמש בפחמימה, אין פחמימה, הוא משתמש בשומן.הוא פועל רק ב75 אחוז. 25 אחוז פחות ממי שלא בדל. מכאן נובע
אז לא מנצלים את המוח כמו שצריך/אפשר ?נו נכון
בדל פחמימה רק 75% עובד
ה25% הנותרים חושבים על פחמימה
כמה קלוריות ביום אתה מכניס בif?רגע זה אומר שמי שבIF 2/3 מהזמן בקיטוזיס בלי קשר למה הוא אוכל?
זה לא נשמע לי הגיוני
לא,אז לא מנצלים את המוח כמו שצריך/אפשר ?
את כל מה שאתה צריך באותו יום,פשוט בזמן קצרכמה קלוריות ביום אתה מכניס בif?
אז בעצם אתה אוכל פעם אחת ואז נמצא ב24 שעות של צום הבנתי אותך נכון?את כל מה שאתה צריך באותו יום,פשוט בזמן קצר
גם אחרי חודש+?לא,
בדל פחמימה אני לא חושב על כלום חוץ מפחמימה.
המצב רק מחמיר אצלי.גם אחרי חודש+?
אז בעצם אתה אוכל פעם אחת ואז נמצא ב24 שעות של צום הבנתי אותך נכון?
גם אחרי חודש+?
בזמן צום באורך של מה שאתה עושה (מעל 8 שעות ועד יום-יומיים) הגוף מנצל את מאגרי הגליקוגן וחומצות השומן החופשיות לאנרגיה אבל לא מגביר פירוק חומצות שומן חופשיות לקטונים ולא גורם לקטוזיס. על מנת שאפקטים של קטוזיס ידמו צום עליך להיות לפחות כמה ימים עד שבוע בצום כי רק לאחר כ3 ימי הרעבה הגוף מתחיל לייצר גופי קטון בכמות משמעותית.17 שעות צום בערך
גם אני שונא לספור קלוריות אבל שמתי לב שעם נסיון אתה מגיע למצב שאתה יכול לספור קלוריות עם סטיה של 10-20% בלי לבזבז כמעט שום זמן על זה. וזה מספיק טוב בשבילי.המצב רק מחמיר אצלי.
אבל אם נדבר דוגרי אני שונא לספור קלוריות זה מוציא לי את החשק לחיות, אז אני מנסה לדחוף כמה שיותר אוכל ללא פחמימה
עם קלן (את הדנפ העפתי)
פעם פעמיים גג בשבוע אני אוכל שווארמה (בגט, ומורידים את כל הלבן ככה שנשאר רק הקשה)
אולי אוריד גם את הקלן נראה
פשוט ישלי מלא וגם קטו אז חבל :/
בזמן צום באורך של מה שאתה עושה (מעל 8 שעות ועד יום-יומיים) הגוף מנצל את מאגרי הגליקוגן וחומצות השומן החופשיות לאנרגיה אבל לא מגביר פירוק חומצות שומן חופשיות לקטונים ולא גורם לקטוזיס. על מנת שאפקטים של קטוזיס ידמו צום עליך להיות לפחות כמה ימים עד שבוע בצום כי רק לאחר כ3 ימי הרעבה הגוף מתחיל לייצר גופי קטון בכמות משמעותית.
גם אני שונא לספור קלוריות אבל שמתי לב שעם נסיון אתה מגיע למצב שאתה יכול לספור קלוריות עם סטיה של 10-20% בלי לבזבז כמעט שום זמן על זה. וזה מספיק טוב בשבילי.
אני מאמין יותר למידע שקראתי בספר של לייל מקדונלד על הדיאטה הקיטוגינית. עם כל הכבוד לסרטון.זה מה שאני אומר,בסרטון אומרים שכבר אחרי 8 שעות נכנסים לקטוזיס.