מה קורה כשמפסיקים לאכול?

אותי רק מעניין מי מממן את הארגון שהוזכר בסוף הסרטון..
"Global citizen"
מרפרוף באתר שלהם נראה שהם חלק מהארגונים שנפלו לידיים של תעשיית המזון מן החי..

המוח משתמש בפחמימה, אין פחמימה, הוא משתמש בשומן.הוא פועל רק ב75 אחוז. 25 אחוז פחות ממי שלא בדל. מכאן נובע
לא הבנת נכון. זה לא שהמוח פועל ב75% אלה שהוא מקבל 75% מהאנרגיה שהוא צריך מקטונים כאשר את כל שאר האנרגיה הוא מקבל מגלוקוז שמתקבל בגוף כתוצאה מתהליך הגליקונאוגנזיס ומהפחמימה שאתה כן מקבל מהתפריט.

רגע זה אומר שמי שבIF 2/3 מהזמן בקיטוזיס בלי קשר למה הוא אוכל?
זה לא נשמע לי הגיוני

גם אחרי חודש+?
המצב רק מחמיר אצלי.

אבל אם נדבר דוגרי אני שונא לספור קלוריות זה מוציא לי את החשק לחיות, אז אני מנסה לדחוף כמה שיותר אוכל ללא פחמימה
עם קלן (את הדנפ העפתי)

פעם פעמיים גג בשבוע אני אוכל שווארמה (בגט, ומורידים את כל הלבן ככה שנשאר רק הקשה)

אולי אוריד גם את הקלן נראה
פשוט ישלי מלא וגם קטו אז חבל :/

17 שעות צום בערך
בזמן צום באורך של מה שאתה עושה (מעל 8 שעות ועד יום-יומיים) הגוף מנצל את מאגרי הגליקוגן וחומצות השומן החופשיות לאנרגיה אבל לא מגביר פירוק חומצות שומן חופשיות לקטונים ולא גורם לקטוזיס. על מנת שאפקטים של קטוזיס ידמו צום עליך להיות לפחות כמה ימים עד שבוע בצום כי רק לאחר כ3 ימי הרעבה הגוף מתחיל לייצר גופי קטון בכמות משמעותית.
המצב רק מחמיר אצלי.

אבל אם נדבר דוגרי אני שונא לספור קלוריות זה מוציא לי את החשק לחיות, אז אני מנסה לדחוף כמה שיותר אוכל ללא פחמימה
עם קלן (את הדנפ העפתי)

פעם פעמיים גג בשבוע אני אוכל שווארמה (בגט, ומורידים את כל הלבן ככה שנשאר רק הקשה)

אולי אוריד גם את הקלן נראה
פשוט ישלי מלא וגם קטו אז חבל :/
גם אני שונא לספור קלוריות אבל שמתי לב שעם נסיון אתה מגיע למצב שאתה יכול לספור קלוריות עם סטיה של 10-20% בלי לבזבז כמעט שום זמן על זה. וזה מספיק טוב בשבילי.

בזמן צום באורך של מה שאתה עושה (מעל 8 שעות ועד יום-יומיים) הגוף מנצל את מאגרי הגליקוגן וחומצות השומן החופשיות לאנרגיה אבל לא מגביר פירוק חומצות שומן חופשיות לקטונים ולא גורם לקטוזיס. על מנת שאפקטים של קטוזיס ידמו צום עליך להיות לפחות כמה ימים עד שבוע בצום כי רק לאחר כ3 ימי הרעבה הגוף מתחיל לייצר גופי קטון בכמות משמעותית.

גם אני שונא לספור קלוריות אבל שמתי לב שעם נסיון אתה מגיע למצב שאתה יכול לספור קלוריות עם סטיה של 10-20% בלי לבזבז כמעט שום זמן על זה. וזה מספיק טוב בשבילי.

זה מה שאני אומר,בסרטון אומרים שכבר אחרי 8 שעות נכנסים לקטוזיס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית