הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PCT

• פותח/ת השרשור Paz
  • פורסם בתאריך

Paz

משתמש מתחיל
39
5
נק' מוניטין:
5
39
5
תגידו, הגיוני על פי המלצת הדילר להתחיל את הפיסיטי שבוע לפני הסוף עם טמוקסיפן ואז שבועיים אחרי להוסיף כלומיד? כי אני יודע שיש שממליצים להתחיל עם שניהם שבועיים אחרי הסוף.

יש לך בנעוצים מידע לגביי PCT-

20 יום לאחר זריקת הטסטוסטרון האחרונה יבוצע PCT למשך 4 שבועות סה"כ - כל שבוע יש להוריד את מינון (להתחיל מהגבוה ולהוריד לנמוך)הכדורים לפי הפירמידה שרשומה ליד כל חומר:

כלומיד (Clomid) בפירמידה יורדת 100-100-50-50 מ"ג.
- שבועיים ראשונים 100 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 50 מ"ג כל יום.

טמוקסיפן (Temoxipen) בפירמידה יורדת 40-40-20-20 מ"ג.
- שבועיים ראשונים 40 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 20 מ"ג כל יום.

• פותח/ת השרשור
יש לך בנעוצים מידע לגביי PCT-

20 יום לאחר זריקת הטסטוסטרון האחרונה יבוצע PCT למשך 4 שבועות סה"כ - כל שבוע יש להוריד את מינון (להתחיל מהגבוה ולהוריד לנמוך)הכדורים לפי הפירמידה שרשומה ליד כל חומר:

כלומיד (Clomid) בפירמידה יורדת 100-100-50-50 מ"ג.
- שבועיים ראשונים 100 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 50 מ"ג כל יום.

טמוקסיפן (Temoxipen) בפירמידה יורדת 40-40-20-20 מ"ג.
- שבועיים ראשונים 40 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 20 מ"ג כל יום.
אחי, מודה לך שענית אבל תראה מה שאלתי... הדילר שלי אמר לי להתחיל פיסיטי עכשיו (שבוע לפני הסוף) עם טמוקסיפן ושבועיים אחרי להוסיף כלומיד. רוצה לדעת אם זה משנה משהו
@Tom

בסוף אמורים לשלב,אצלי הייתה הכנה ל pct של בערך שבוע עם טמוקסי לבד.כמו שכתבתי למעלה הפסקתי עם הטמוקסי בגלל התופעות לוואי

הדילר שלי אמר לי להתחיל פיסיטי עכשיו (שבוע לפני הסוף)
דבר עברית בבקשה...מה זה סוף ? איזה סוף? איזה אסטר לקחת?
אם אתה תופס מהדילר שלך אז עשה מה שהוא אומר לך...אם מעניין אותך לשמוע דיעות אחרות אז דאג לפחות שיבינו מה אתה שואל

• פותח/ת השרשור
דבר עברית בבקשה...מה זה סוף ? איזה סוף? איזה אסטר לקחת?
אם אתה תופס מהדילר שלך אז עשה מה שהוא אומר לך...אם מעניין אותך לשמוע דיעות אחרות אז דאג לפחות שיבינו מה אתה שואל
מוזר, הייתי בטוח שציינתי, לא משנה. בקיצור שבוע לפני זריקה 20, טסט אנטט בלאק פארמה 500 מ״ג בשבוע.

בעיניי לקחת עצות לגבי PCT מדילר זה לא רחוק מלשאול מוכר בחנות טבק איך מטפלים בדלקת ריאות. מה הוא מבין בזה מעבר לעובדה שיש סיכוי שגם הוא משתמש במוצר שאתה קונה ממנו?
הוא לא אנדוקרינולוג ורוב הדילרים לא יודעים מה הם עושים.

בעיניי לקחת עצות לגבי PCT מדילר זה לא רחוק מלשאול מוכר בחנות טבק איך מטפלים בדלקת ריאות. מה הוא מבין בזה מעבר לעובדה שיש סיכוי שגם הוא משתמש במוצר שאתה קונה ממנו?
הוא לא אנדוקרינולוג ורוב הדילרים לא יודעים מה הם עושים.
מתי בפעם האחרונה התייעצת עם אנדו לגבי סייקלים?

תגידו, הגיוני על פי המלצת הדילר להתחיל את הפיסיטי שבוע לפני הסוף עם טמוקסיפן ואז שבועיים אחרי להוסיף כלומיד? כי אני יודע שיש שממליצים להתחיל עם שניהם שבועיים אחרי הסוף.
לטמוקסיפן ולכלומיד תפקוד עיקרי שונה ב-PCT. ברמת העיקרון אין שום טעם לפתוח בשימוש בטמוקסיפן טרם רמות הטסט ירדו לבייסליין או באם אתה סובל מתופעות לוואי אסטרוגניות מוגברות.
כלומיד כאמצעי לקדם התאוששות הציר הגונדלי יכול להתחיל ולסייע אך ורק לאחר שרמות הטסט הגיעו לבייסליין. כ-SERM למטרת מניעת תופעות הלוואי האסטרוגניות המעיקות (רגישות בריקמת השד למשל) הוא איכותי פחות מטמוקסיפן.
כך או אחרת, ננצל את ההזדמנות להדגיש שוב את חשיבות השימוש בפרגניל. אין התאושדות כל עוד קיימת אטרופיה.

• פותח/ת השרשור
לטמוקסיפן ולכלומיד תפקוד עיקרי שונה ב-PCT. ברמת העיקרון אין שום טעם לפתוח בשימוש בטמוקסיפן טרם רמות הטסט ירדו לבייסליין או באם אתה סובל מתופעות לוואי אסטרוגניות מוגברות.
כלומיד כאמצעי לקדם התאוששות הציר הגונדלי יכול להתחיל ולסייע אך ורק לאחר שרמות הטסט הגיעו לבייסליין. כ-SERM למטרת מניעת תופעות הלוואי האסטרוגניות המעיקות (רגישות בריקמת השד למשל) הוא איכותי פחות מטמוקסיפן.
כך או אחרת, ננצל את ההזדמנות להדגיש שוב את חשיבות השימוש בפרגניל. אין התאושדות כל עוד קיימת אטרופיה.
לא ציינתי כאן אבל הוליכו אותי שולל, פרגניל לא יצא לי לעשות ואני עוד שבוע מסיים את הסייקל. איך אני יוצא מזה בצורה בטוחה? מתחנן שתעזור לי אני ממש אובד עצות ומפחד על ייצור הזרע שלי בעתיד. תודה ענקית מראש

מוזר, הייתי בטוח שציינתי, לא משנה. בקיצור שבוע לפני זריקה 20, טסט אנטט בלאק פארמה 500 מ״ג בשבוע.
אז את הPCT תתחיל 20 יום לאחר השפיץ האחרון...
שבוע אחרי השפיץ אתה יכול לתת שבוע/שבוע וחצי של העמסות של פרגניל -2000-1500 יחב"ל eod

ובלאסט פרגניל 1000 יחידות יום כן יום לא במשך שבועיים סהכ 7000יחבל של הפרגניל ולאחר מכן פיסיטי סטנדרטי אקקלומין וטמוקסיפן

מקווה שאתה סומך על המקור שלך, היצרן של החומר כבר לא מייצר אותו יותר והאתר שלהם נסגר.

כנראה זה מהסדרה האחרונה של החומרים שלהם ,
עדיין מסתובבים בשוק קצת חומרים של "בלאק-פארמה" אבל עדיף כבר לא לרכוש אותם ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית