הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט ,190 1X5

Yhonatan

משתמש מתחיל
74
41
נק' מוניטין:
554
74
41

הסט משבוע שעבר (187.5) שנראה קצת יותר יפה טכנית:

קרדיט לצלם @Daniel1

יש לי קצת ספקות לגבי הטכניקה הנוכחית.
לפני חודשיים +- פרסמתי לראשונה את הטכניקה שלי (סרטון - ביקורת לטכניקה של דדליפט)
ובגלל שהאגן היה עולה בניתוק והגב היה מתעגל עברתי לכמעט סטיף לג:
(סרטון - PR דדליפט 180X5)
הרגשתי קצת תקוע שניסיתי להעלות משקלים ובימים שאחרי האימוני דדליפט היו לי דומס די חזקים בגב תחתון, משהו שנראה כמו התחלה של בעיות בפיריפורמיס.. אז לקחתי שבוע הפסקה ממשיכות כבדות וזה די נעלם.
שמתי לב שאני בכלל לא משתמש ברגליים בניתוק, אז ניסיתי להכניס קצת כוח מהם באחד האימונים והרגשתי שזה הרבה יותר טבעי וזורם מאשר למשוך כמעט עם רגליים ישרות. מה שכן, הסטאפ עכשיו עם ברכיים יותר מכופפות ואגן מעט יותר נמוך (שלפחות לא עולה בניתוק כמו שהיה לי בהתחלה) אבל מאז שהתחלתי למשוך ככה אני מרגיש יותר טוב טכנית, רק טיפה חרד בגלל איך שהגב התחתון נראה.
אם יש פה אנשים שהמשיכה שלהם נראתה/נראית בערך ככה או כאלה שהתנסו עם דדליפט עם גב עגול לתקופה ארוכה (כן, אני יודע שבדדליפט עם גב עליון עגול הוא מתעגל הרבה יותר) אשמח לשמוע חוות דעת. או סתם הע/ארות.
אני מתייג כמה אנשים כדי לשמוע חוות דעת, רק אל תהפכו את זה לריב אלים בבקשה
@DarY @Beast and cheat @MikeRozner @coldfire @nlr666 @Tank @StasZ

אפילו שהמשקלים שלי לא כאלה בשמיים לפי דעתי הגב תחתון התעגל ובמשקלים כאלה בעיקר צריך לשמור על טכניקה נכונה ,אם תקח יותר את השכמות לאחור ותכווץ יותר את הבטן זה יעזור לך .. ובכללי אחלה משקל.

אפילו שהמשקלים שלי לא כאלה בשמיים לפי דעתי הגב תחתון התעגל ובמשקלים כאלה בעיקר צריך לשמור על טכניקה נכונה ,אם תקח יותר את השכמות לאחור ותכווץ יותר את הבטן זה יעזור לך .. ובכללי אחלה משקל.
בוקר טוב חמוד
טוב שלא חיכית עוד שנה

לא לוקחים את השכמות לאחור.
ובפעם הבאה שתקפיץ אשכול מלפני חצי שנה, תושעה.

חחחח זה אחד האיומים המצחיקים!!
bear.jpg

• פותח/ת השרשור
אגב, אם אפשר קצת לחזור לנושא. עברו 5 חודשים מאז שהסרטון הזה עלה. כמה יונתן מרים כבר?
אני הפסקתי לתקופה קצרה להרים כבד ממגוון סיבות שונות.. מקווה לחזור לעצמי בהקדם. חוץ מזה אני כבר לא רשמית במכון של דניאל (עברתי לאריאל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית