הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עשרת הכדורגלנים הטובים ביותר

אפשר להתווכח על כולם אבל לדעתי אלי אוחנה מספר 1. זכה בגביע אירופה כמעט לבד, זכה בפרס בראבו, חזר לבית"ר הלקויה והעלה אותם ללגית העל, שנה לפני שלקח איתם אליפות. אגב, אני שונא בית"ר.

ברקוביץ' היה שחקן גדול שידע לשגע שחקנים בליגה הכי קשוחה של אותם זמנים, אחד השחקנים החכמים שהיו בעולם. אבל אין תארים! כנ"ל בניון, אפס מאופס שעשה רק נזק בנבחרת על חשבון השם הגדול שיצר לעצמו כשחקן ספסל בליברפול.

אפשר להתווכח על כולם אבל לדעתי אלי אוחנה מספר 1. זכה בגביע אירופה כמעט לבד, זכה בפרס בראבו, חזר לבית"ר הלקויה והעלה אותם ללגית העל, שנה לפני שלקח איתם אליפות. אגב, אני שונא בית"ר.

ברקוביץ' היה שחקן גדול שידע לשגע שחקנים בליגה הכי קשוחה של אותם זמנים, אחד השחקנים החכמים שהיו בעולם. אבל אין תארים! כנ"ל בניון, אפס מאופס שעשה רק נזק בנבחרת על חשבון השם הגדול שיצר לעצמו כשחקן ספסל בליברפול.
ווסטהאם, ליברפול, צ'לסי, ארסנל.. אתה לא יכול להיות בלוף ובו זמנית להיות חלק ממועדונים כאלה.
זכה בגביע אופא, הדיח את ריאל מדריד בברנברו עם גול בדקה ה85.

נערך לאחרונה:
ווסטהאם, ליברפול, צ'לסי, ארסנל.. אתה לא יכול להיות בלוף ובו זמנית להיות חלק ממועדונים כאלה.
להפך, יוסי הוא השחקן הכי בלוף בהיסטוריה.
רוב הקבוצות שציינת היו לא יותר מעסק כלכלי בשבילו, בצ'לסי הוא חימם את הספסל רוב העונה, בארסנל כמעט ולא שיחק. בליברפול היה שחקן טוב אבל בארץ ניפחו אותו, בתכל'ס - יוסי אפס מאופס, גאוותן מסריח שבשביל משחק ידידות לא בא לאימונים של הנבחרת, אני אישית שונא אותו.

רוב הקבוצות שציינת היו לא יותר מעסק כלכלי בשבילו, בצ'לסי הוא חימם את הספסל רוב העונה, בארסנל כמעט ולא שיחק. בליברפול היה שחקן טוב אבל בארץ ניפחו אותו, בתכל'ס - יוסי אפס מאופס, גאוותן מסריח שבשביל משחק ידידות לא בא לאימונים של הנבחרת, אני אישית שונא אותו.
🤦‍♂️😵😣:chair:😖:s59:😏

תפסיק לכעוס, תעשה כוס תמי4.
לא תוכל לקחת לו מההישגים בגלל שאתה HATER.

• פותח/ת השרשור

בגלל אנשים כמוך כוכבים כאלה לא חוזרים לארץ. זה השחקן הכי צנוע שיש והוא שיאן הופעות בנבחרת ישראל עם כמה וכמה שערים מכריעים במו רגליו שהביאו נקודות לנבחרת.
בושה שיש אוהדים כמוך!
טפי

לא יודע איך אף אחד פה לא הזכיר את ערן לוי, הכשרון הכי גדול שהיה אי פעם בארץ הזאת.

• פותח/ת השרשור
לא יודע איך אף אחד פה לא הזכיר את ערן לוי, הכשרון הכי גדול שהיה אי פעם בארץ הזאת.

כישרון לבד כנראה לא מספיק, צריך להשקיע את החיים באימונים ובתזונה, ולוותר על השווארמה

חבל, יכל להגיע לרמות הגבוהות ביותר.

אם למשל היה לו את האופי של טל בן חיים הבלם היה מגיע בקלות לליגה האנגלית.

כישרון לבד כנראה לא מספיק, צריך להשקיע את החיים באימונים ובתזונה, ולוותר על השווארמה

חבל, יכל להגיע לרמות הגבוהות ביותר.

אם למשל היה לו את האופי של טל בן חיים הבלם היה מגיע בקלות לליגה האנגלית.

אמרתי כשרון, לא אמרתי שהוא מומש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית