מה הקשר ליופי נפש?! יש כאלה שנמשכים לשמנות. אולי מדובר טעם ספציפי אבל לא החלקה...
לא הבנת אותי, מה שאמרתי זה שבמידה ואתה לא מהאנשים שזה הטעם שלהם זאת בעיה להחליק את זה (ואז ההתייחסות ליפי הנפש).
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הקשר ליופי נפש?! יש כאלה שנמשכים לשמנות. אולי מדובר טעם ספציפי אבל לא החלקה...
הבנתי מצויין. מה ה"החלקה" כאן?... אם אני נמשך לזה אין לי מה להחליק. דווקא בחורה במשקל 50kg היא מה שאצטרך להחליק...לא הבנת אותי, מה שאמרתי זה שבמידה ואתה לא מהאנשים שזה הטעם שלהם זאת בעיה להחליק את זה (ואז ההתייחסות ליפי הנפש).
מאיפה הפלצת את זה?בין היתר בחורה שהרזתה תחטוף בטחון ותתחיל להתנהג שחצני
הטענה שלך שווה לטענה שכל גבר שרירי הוא שחצן כי אני מכיר כאלה. וזה לא המציאות. במקרה ש nlr666 פרסם, הבחורה לא שחצנית,לא מוזנחת ורוב הסיכוים בריאה יותר מדור האנורקסיה,בולמיה וכו. מסכים איתך שיש רק אנשים מעטים שהם שמנים מתאמנים, אבל הסגידה של היום לבריאות היא צבועה- גם בגלל שאין דבר כזה בריא ב-100 אחוז, וגם בגלל שבינתיים אתה עוד לא קובע מהי בריאות.אני מכיר מקרים כאלה.
הבנתי מצויין. מה ה"החלקה" כאן?... אם אני נמשך לזה אין לי מה להחליק. דווקא בחורה במשקל 50kg היא מה שאצטרך להחליק...
תראה את המשקלים שהיא מרימה איזה אדם חלש?אדם שמן ברמה מסוכנת הוא בד"כ אדם חלש שאין לו כוח רצון
זה מוזר לראות מישהו חטוב עם מישהי מלאה+לא הייתי יוצא איתה אם אני לא נמשך אליה
ולא הייתי נמשך למישהי במימדים האלה
ו @talp פה כל מישהי שקצת מעל הממוצע חוטפת הרמות גבה, שזה פשוט מפגר. לדעתי יש לא מעט בחורות "מלאות" יפות וכו' (מלאות בטעם הטוב ולא כמו שפותח האשכול תיאר חחח)