הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוהבי האופי הטוב, זה נושא שתאהבו.

מה הקשר ליופי נפש?! יש כאלה שנמשכים לשמנות. אולי מדובר טעם ספציפי אבל לא החלקה...

לא הבנת אותי, מה שאמרתי זה שבמידה ואתה לא מהאנשים שזה הטעם שלהם זאת בעיה להחליק את זה (ואז ההתייחסות ליפי הנפש).

הלכתם רחוק מידי

130 קילו לאישה 1.60-170 זה מטורף, זה שומן יוצא בכל מקום בגוף, רגליים ענקיות שמשתפשפות אחת בשנייה וסנטר מרובע.

אל תתייפיפו, אף אחד פה לא יצביע בלייזר עם אישה ששוקלת 130 ק"ג, ואם היא הייתה אוהבת ספורט היא לא הייתה שוקלת ככה.

לא הבנת אותי, מה שאמרתי זה שבמידה ואתה לא מהאנשים שזה הטעם שלהם זאת בעיה להחליק את זה (ואז ההתייחסות ליפי הנפש).
הבנתי מצויין. מה ה"החלקה" כאן?... אם אני נמשך לזה אין לי מה להחליק. דווקא בחורה במשקל 50kg היא מה שאצטרך להחליק...

טוב יאללה כי הפכתם את הנושא לכבד...

לטעמי השמנה קיצונית כלכך מעידה לרוב על הזנחה עצמית שהיא לרוב סימפטום של מחלת נפש כך שהיא כן מעידה על האופי. אדם שפוי ואחראי לא יגיע למצב הזה גם אם הוא יאכל הרבה. זו הסיבה שהשמנה כזאת דוחה.

חוץ מזה בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים לדעתי חלק מהאופי ועוד איך יכולות להשתנות, בין היתר בחורה שהרזתה תחטוף בטחון ותתחיל להתנהג שחצני או בחורה מגעילה יכולה לחטוף סיבוב בגלל איזו טראומה ולהשתנות לטובה.

הכל עניין של כוח רצון ובחירה ועם כל הכבוד לשמנים מהסוג הזה סביר שיש פחות ממנו כי אפילו לשנות את הגוף שלהם למען הבריאות שלהם הם לא מצליחים לשנות.

לגבי הפרומונים, היום בגלל ההיגיינה הגבוהה והבשמים חוש הריח משחק תפקיד שולי יותר במשיכה למרות שמנסיון היו בחורות ששכבתי איתן ושריח הזיעה שלהן הפך להיות ממש מתוק כשהן היו חמות והיו שאמרו לי שאני מריח טוב כשהזעתי...

אגב, בעקרון בעת העתיקה בכל הפסלים והציורים הנשים היפות היו מלאות יותר מהאידאל של היום, כך שכנראה שחלק מהסגידה לרזון מוגזם היא רק מוסכמה חברתית. כמובן עד גבול מסויים.

אני מכיר מקרים כאלה.
הטענה שלך שווה לטענה שכל גבר שרירי הוא שחצן כי אני מכיר כאלה. וזה לא המציאות. במקרה ש nlr666 פרסם, הבחורה לא שחצנית,לא מוזנחת ורוב הסיכוים בריאה יותר מדור האנורקסיה,בולמיה וכו. מסכים איתך שיש רק אנשים מעטים שהם שמנים מתאמנים, אבל הסגידה של היום לבריאות היא צבועה- גם בגלל שאין דבר כזה בריא ב-100 אחוז, וגם בגלל שבינתיים אתה עוד לא קובע מהי בריאות.

הבנתי מצויין. מה ה"החלקה" כאן?... אם אני נמשך לזה אין לי מה להחליק. דווקא בחורה במשקל 50kg היא מה שאצטרך להחליק...

ההחלקה היא אם היא לא הטעם החיצוני שאתה נמשך אליו.
מן הסתם שאם היא כן אז "אין מה להחליק".
הכוונה שלי היא שגם אם אתה אוהב את הגישה שלה ואת האישיות שלה אך אתה לא נמשך לנשים במשקל כזה אז כנראה שלא תוכל להחליק 130 קילו (כי זה לא הטעם שלך לצורך העניין).

אוף התחרבש לי הפוסט אני אמשיך את הדיון בבית עוד כמה שעות כשיהיה לי נוח לכתוב.

מתי, לא דיברתי ספציפית על מרימת המשקולות הזו. דיברתי על הנוש בכללי.

אני רק יכול להגיד שבחרתי לצאת עם חברה שלי למרות המשקל שלה, היא ממש יפה בעיניי ויש לה אופי מדהים, אישית אני לא אוהב בחורות רזות, אבל לפי המראה נטו יכול להיות שלא הייתי יוצא איתה.

היא לא 130 קילו, אפילו לא קרוב לזה. היא פשוט שוקלת קצת יותר ממה שהתרגלתי אליו, אבל עדיין אני נמשך אליה.
קיבלתי הרבה תגובות והרבה "הרמות גבה" מצד חברים ואנשים ברחוב אבל על הזין שלי.

לא הייתי יוצא איתה אם אני לא נמשך אליה
ולא הייתי נמשך למישהי במימדים האלה

ו @talp פה כל מישהי שקצת מעל הממוצע חוטפת הרמות גבה, שזה פשוט מפגר. לדעתי יש לא מעט בחורות "מלאות" יפות וכו' (מלאות בטעם הטוב ולא כמו שפותח האשכול תיאר חחח)

לא הייתי יוצא איתה אם אני לא נמשך אליה
ולא הייתי נמשך למישהי במימדים האלה

ו @talp פה כל מישהי שקצת מעל הממוצע חוטפת הרמות גבה, שזה פשוט מפגר. לדעתי יש לא מעט בחורות "מלאות" יפות וכו' (מלאות בטעם הטוב ולא כמו שפותח האשכול תיאר חחח)
זה מוזר לראות מישהו חטוב עם מישהי מלאה+
במקרה ההפוך חושבים שזה כי הוא עשיר והיא רודפת בצע.

זאת החברה שלנו 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית