ייעוץ קטע מוזר באימון SS

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
שלום לכולם, אני מתאמן בתוכנית SS, כרגע בסקוואט על משקל 85, וקרה לי משהו מוזר באימון האחרון.
לפני שני אימונים הגעתי ל85 ק"ג בסקוואט וזה היה לי די קשה, הרגשתי שאני צריך ריסט אבל אמרתי אולי לא אכלתי טוב או משהו וניתן עוד צ'אנס, נוריד באימון הבא למשקל הקודם וננסה שוב. הגיע האימון הבא(האימון האחרון) ועשיתי את הסקוואט עם 82.5(מה שהצלחתי כבר) וזה היה לי ממש קשה, אמרתי טוב נוריד עוד קצת, הורדתי עוד משקל ועדיין היה לי קשה.. הגעתי למצב שכמעט הורדתי 10 ק"ג ופשוט זה היה לי ממש קשה בקושי סיימתי 5 חזרות בסט.. איך זה הגיוני? אני מבין שאולי לא אכלתי טוב או ישנתי בסדר אבל 10 קילו פחות?

תודה 😕

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי. הצלחת את כל החזרות והסטים, והורדת משקל כי היה לך קשה? נשמע כמו מקרה קלאסי של קוקסינליזם.
איזה גבר אתה.

למביני עניין, השלב הסופי שהגעתי ל85 ק"ג זה שלב שלא הצלחתי להרים אפילו עוד קילו מעל, וגם מרוב שהיה לי כבד הטכניקה הייתה גרועה אז זה לא שווה את זה.
תודה למי שיעזור

זה מאוד פשוט, השרירים שלך מאוד התעייפו מהסט עם 85 קילו כמו שקורה שמגיעים לכשל.
תעשה קצת מתיחות ותחזור למשקל נמוך יותר באימון הבא.

רק שתדע שההבדל בין 82.5 ל 85 הוא כמעט כלום וזה לא נחשב לקל יותר

איזה גבר אתה.

למביני עניין, השלב הסופי שהגעתי ל85 ק"ג זה שלב שלא הצלחתי להרים אפילו עוד קילו מעל, וגם מרוב שהיה לי כבד הטכניקה הייתה גרועה אז זה לא שווה את זה.
תודה למי שיעזור
לא הבנתי, מה זה לא הצלחת להרים אפילו קילו מעל? עשית את כל הסטים והחזרות הדרושים עם 85? אימון הבא אתה אמור לעשות 87.5 וזהו. זה שהרגשת שה 85 זה המקסימום שאתה מסוגל זה יפה אבל אם אתה ברמה של SS ועושה הכל כמו שצריך אז באימון הבא אתה מגיע חזק יותר ואמור להצליח את המשקל הבא. היית צריך לעשות 87.5 ואם לא היית מצליח את כל הסטים והחזרות אז כבר לחשוב מה לעשות.

איזה גבר אתה.

תודה למי שיעזור
82 זה 96.5% מ85 אמור להיות קשה אם 3x5 85 כמעט כשל

אם הצלחת את כל החזרות והסטים תעלה ל87 מקסימום תיכשל תחזור על המשקל

שתיתקע תקיעה מפגרת ממש תוריד 10 קילו
תעלה 5 ומשם 2.5 כל פעם

איזה גבר אתה.
11931665_946230298733475_751482319_n.jpg

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, מה זה לא הצלחת להרים אפילו קילו מעל? עשית את כל הסטים והחזרות הדרושים עם 85? אימון הבא אתה אמור לעשות 87.5 וזהו. זה שהרגשת שה 85 זה המקסימום שאתה מסוגל זה יפה אבל אם אתה ברמה של SS ועושה הכל כמו שצריך אז באימון הבא אתה מגיע חזק יותר ואמור להצליח את המשקל הבא. היית צריך לעשות 87.5 ואם לא היית מצליח את כל הסטים והחזרות אז כבר לחשוב מה לעשות.
אבל שוב, הצלחתי את כל הסטים והחזרות אבל מרוב שזה היה קשה זה השפיע על הטכניקה, עדיין להתקדם עם טכניקה גרועה?

אבל שוב, הצלחתי את כל הסטים והחזרות אבל מרוב שזה היה קשה זה השפיע על הטכניקה, עדיין להתקדם עם טכניקה גרועה?
כשהטכניקה לא מספקת מנסים אימון הבא אותו משקל עם טכניקה טובה

תלוי עד כמה היא גרועה. אם היא זוועתית, אין מניעה לרדת טיפה במשקל, אבל לא היית צריך להגיע למצב כזה מלכתחילה.
כשהטכניקה מתדרדרת עוצרים עם המשקל הנוכחי ומתקנים.

• פותח/ת השרשור
תלוי עד כמה היא גרועה. אם היא זוועתית, אין מניעה לרדת טיפה במשקל, אבל לא היית צריך להגיע למצב כזה מלכתחילה.
כשהטכניקה מתדרדרת עוצרים עם המשקל הנוכחי ומתקנים.
לא זוועתית, הברכיים קצת גולשות קדימה שיורד והעלייה קצת גבולית.. בכל מקרה איישם מה שאמרתם תודה..

לא זוועתית, הברכיים קצת גולשות קדימה שיורד והעלייה קצת גבולית.. בכל מקרה איישם מה שאמרתם תודה..
תעלה וידאו שמצולם על פי הוראות הצילום. כל עוד לא נכשלים או שהטכניקה מאוד גרועה - ממשיכים להוסיף משקל למוט באימון הבא. כן, זה קשה, וזה אמור להיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית