הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיסה לחו"ל

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
אני וחבר רוצים לטוס לחו"ל בסביבות מרץ.

רוצים לטוס לסביבות השבועיים ולא לצאת ביותר מדי נזק כספי.

הבעיה שחודש מרץ מבטל בערך כמעט את כל אירופה כי קר שם נורא וזה בעיקרון חורף.

אני בעיקר בנאדם יותר רגוע ככה שאני מעדיף מסיבות בקטנה ויותר פאבים ואטרקציות כמו צלילה, בנג'י צניחה חופשית וכו'.

החבר הציע תאילנד אבל אני לא ממש מתחבר למקום, יש למישו הצעות למקומות אחרים ?

אני וחבר רוצים לטוס לחו"ל בסביבות מרץ.

רוצים לטוס לסביבות השבועיים ולא לצאת ביותר מדי נזק כספי.

הבעיה שחודש מרץ מבטל בערך כמעט את כל אירופה כי קר שם נורא וזה בעיקרון חורף.

אני בעיקר בנאדם יותר רגוע ככה שאני מעדיף מסיבות בקטנה ויותר פאבים ואטרקציות כמו צלילה, בנג'י צניחה חופשית וכו'.

החבר הציע תאילנד אבל אני לא ממש מתחבר למקום, יש למישו הצעות למקומות אחרים ?

1. למה אתה לא מתחבר לתאילנד? ביקרת שם כבר? תאילנד עונה פחות או יותר על מה שתיארת מבחינת אטרקציות. היא גם זולה. ההוצאה העיקרית היא הטיסה לשם.
2. אם אתה מחפש אופציות טובות למרץ באירופה ( לא כל אירופה קרירה במרץ ) עם טיסה זולה יחסית , אתה צריך ללכת על איזורי החוף של דרום ספרד , איטליה , יוון וטורקיה.
3. אופציות יותר מעניינות ( שעדיין עונות על מה שתיארת ) הן סרי לנקה , הודו , זנזיבר ודרום אפריקה .

• פותח/ת השרשור
1. למה אתה לא מתחבר לתאילנד? ביקרת שם כבר? תאילנד עונה פחות או יותר על מה שתיארת מבחינת אטרקציות. היא גם זולה. ההוצאה העיקרית היא הטיסה לשם.
2. אם אתה מחפש אופציות טובות למרץ באירופה ( לא כל אירופה קרירה במרץ ) עם טיסה זולה יחסית , אתה צריך ללכת על איזורי החוף של דרום ספרד , איטליה , יוון וטורקיה.
3. אופציות יותר מעניינות ( שעדיין עונות על מה שתיארת ) הן סרי לנקה , הודו , זנזיבר ודרום אפריקה .
1. לא יודע פשוט לא מתחבר כמו שאני לא תחבר להודו.
2. חשבתי על פלמה דה מיורקה או קוסטה בראבה אבל הבנתי שזה לא יהיה העונה ללכת לשם ובטח יהיה חורף ככה שיהיה מבאס.
3. חשבתי גם על קולומביה או מקסיקו אבל אלו מקומות שצריך לשהות בהם במינימום חודש והאטרקציות מפוזרות שם.

1. לא יודע פשוט לא מתחבר כמו שאני לא תחבר להודו.
2. חשבתי על פלמה דה מיורקה או קוסטה בראבה אבל הבנתי שזה לא יהיה העונה ללכת לשם ובטח יהיה חורף ככה שיהיה מבאס.
3. חשבתי גם על קולומביה או מקסיקו אבל אלו מקומות שצריך לשהות בהם במינימום חודש והאטרקציות מפוזרות שם.

1. בפלמה דה מיורקה ובקוסטה ברווה יהיה חמים , אבל לא חם ( סביבות ה 18-22 מעלות ) .
2. קולומביה יקרה להגעה ובעייתית מבחינה בטחונית. מקסיקו גם יקרה יחסית להגעה , אבל זולה באופן סביר מבחינת השהות. שבועיים זה מספיק לחופים. אם אתם מתכוונים לטייל בתוך המדינה , אז כדאי להוסיף לפחות עוד שבוע - 10 ימים.
3. אני ממליץ על דרום אפריקה בעיקר מכיוון שיש את כל מה שאתה מבקש ( חופים , צלילות ובנג'י ( הכי גבוה בעולם ) והיום יש טיסות די זולות לקייפטאון. אני אהיה שם בנובמבר , אז אוכל לתת לך פרטים נוספים אם תרצה.
4. אם יש לכם ויזה , אופציה מעניינת יכולה להיות גם מיאמי/אורלנדו שאם תזמינו כרטיסים עכשיו , תוכלו לזכות במחירי טיסה טובים.

בספרד כדאי לציין גם את האיים הקנאריים שהם די סבבה בסוף מרץ-תחילת אפריל.
אני לא יודע לגבי פעילויות אקסטרים , אבל אני מניח שיש שם.
חופים בכל מקרה יש...

• פותח/ת השרשור
חבר שלי בירר וראה את דרום אפריקה שהצעת והוא עף על המקום. תודה רבה יוני.

עכשיו נצטרך לבדוק איפה רוב הדברים מתרכזים במדינה.

חבר שלי בירר וראה את דרום אפריקה שהצעת והוא עף על המקום. תודה רבה יוני.

עכשיו נצטרך לבדוק איפה רוב הדברים מתרכזים במדינה.

דרום אפריקה זה עולם אחר...
אם יש לך שאלות , אתה מוזמן לשאול אותי.
בימים האחרונים סגרתי פחות או יותר את כל הטיול שלי לאפריקה ( שבועיים וקצת מתוכו יהיו בדרום אפריקה ).

• פותח/ת השרשור
מה אתה הולך לשלב בטיול ? טראקים ? מסיבות ? חופים ? קניות ? מסעדות ? אקסטרים ?

מה אתה הולך לשלב בטיול ? טראקים ? מסיבות ? חופים ? קניות ? מסעדות ? אקסטרים ?

האטרקציה המרכזית של דרום אפריקה ( כמו של כל אפריקה ) זה ספארי. אז אנחנו נבלה בפארק קרוגר ובעוד שמורה פרטית.
מסיבות - אולי בקייפטאון , לא בתור מטרה מוגדרת.
טיולים - בעיקר. לאורך החוף הדרומי (מה שנקרא "נתיב הגנים" ) יש הרבה מקומות מגניבים לטיולים של החל מכמה שעות ועד ל 5 ימים.
חופים - מעט , בעיקר כי את החופים אני שומר לזנזיבר וסיישל שהם חלק מהטיול. אבל כמובן שחופים זאת גם אטרקציה בדרום אפריקה.
קניות - אולי , שוב , לא מתוך מטרה מוגדרת.
מסעדות - בהחלט !בעיקר כי זול , ויש את הסטייקים הכי טובים בעולם ! אולי אפילו יותר טובים מאשר בארגנטינה.
אקסטרים - כן. צניחה חופשית , הבנג'י הגבוה בעולם , צלילה עם כרישים ואולי גם קרוקודילים. מקווה שיתאפשר לראות גם לוייתנים.

• פותח/ת השרשור
הביאו לידיעתי את העניין של הפשע שם עם כנופיות ורציחות, עד כמה זה רציני ?

הביאו לידיעתי את העניין של הפשע שם עם כנופיות ורציחות, עד כמה זה רציני ?

אם מתנהלים על פי ההגיון ונוקטים אמצעי זהירות בסיסיים - לא אמורה להיות בעיה.
הרעיון הוא שאתה לא "מסתובב" שם בעיר ( בעיקר לא לבד ובלילה ) כמו בעיר אירופאית ( מה גם שאין כל כך סיבה ) . אתה נוסע למקום שאליו אתה רוצה להגיע במונית/רכב וחוזר באותה צורה.
כל זה נכון בעיקר עבור הערים הגדולות ( קייפטאון , יוהנסבורג ודורבן ) , איזורים אחרים הרבה יותר רגועים.
אבל אין ספק שלא מדובר כאן בשוויץ , מצד שני לא מדובר עיראק.
להזכירך אתה חי בישראל. רוב התיירים יפחדו הרבה יותר להגיע לישראל מאשר לדרום אפריקה.

• פותח/ת השרשור
אשמח לשמוע על טיסות זולות, בתי מלון/גסטהאוס/דירות להשכרה במחירים משתלמים, כדאיות מיקום של בתי המלון ואיפה הם נמצאים ביחס למרכז, מסעדות טובות(הבנתי שהבשר בדרום אפריקה טוב יותר מזה שבארגנטינה והוא גם ממש זול), מקומות זולים לקניות ואטרקציות זולות(במיוחד צניחה חופשית ובנג'י 😁)

אשמח לשמוע על טיסות זולות, בתי מלון/גסטהאוס/דירות להשכרה במחירים משתלמים, כדאיות מיקום של בתי המלון ואיפה הם נמצאים ביחס למרכז, מסעדות טובות(הבנתי שהבשר בדרום אפריקה טוב יותר מזה שבארגנטינה והוא גם ממש זול), מקומות זולים לקניות ואטרקציות זולות(במיוחד צניחה חופשית ובנג'י 😁)

טוב זה תכנון טיול שלם.
אתם צריכים לעשות שיעורי בית לפני.

תעברו על האתר של "למטייל" ותקראו את הטיפים. תשאלו שאלות ספציפיות בפורום.

טיסות זולות : תתחיל מ KAYAK.COM ותשחק עם התאריכים שנוחים לכם ( מומלץ להוסיף אופציה של שלושה ימים קדימה או אחורה כדי לקבל מחירים טובים יותר.
בתי מלון : חפשו ב HOTELCOMBINED.COM
מסעדות ואטרקציות : TRIPADVISOR.COM
- כאן יש דוגמא לאטרקציות ב"נתיב הגנים" ( "סיורים לחובבי אקסטרים" מכיל כמה מקומות של צניחה חופשית) - The Top 10 Things to Do in Garden Route - TripAdvisor - Garden Route, South Africa Attractions - Find What to Do Today, This Weekend, or in September

זה הבנג'י הגבוה בעולם שנמצא גם באזור של "נתיב הגנים" -
Home | Face Adrenalin Bungy

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית