הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ג'ינס וסייקל כולל תמונות

• פותח/ת השרשור IDanos
  • פורסם בתאריך

IDanos

משתמש מתחיל
177
2
נק' מוניטין:
1
177
2
ישלי ג'ינו מאז גיל 13, כרגע בן 21.
1.רציתי לדעת אם יש פרוטוקולים מסוימים להורדת הגינו ללא ניתוח? בסגנון שעושים בpct להמרת האסטרוגן.
2.אני חושב כבר המון זמן להכנס לסייקל ואני מאמין שזה יקרה עוד חצי שנה כשאשתחרר, מה דעתכם בנושא?
אולי נתקלתם בעבר במישו שנכנס לסייקל עם ג'ינו של גיל ההתבגרות?

בתמונה הראשונה זה המצב הרגיל שלהם שמפריע לי הם נשפכות 'החוצה', בתמונה השנייה לאחר אימון הם מזדקרות ומקבלות צורה טבעית יותר. אני מפרסם את התמונות בשביל שתראו את המצב כי זה לא כזה בשמיים, אבל כן מפריע.
Screenshot_2015-08-22-21-30-54.png
Screenshot_2015-08-15-23-11-58-1.png

ישלי ג'ינו מאז גיל 13, כרגע בן 21.
1.רציתי לדעת אם יש פרוטוקולים מסוימים להורדת הגינו ללא ניתוח? בסגנון שעושים בpct להמרת האסטרוגן.
2.אני חושב כבר המון זמן להכנס לסייקל ואני מאמין שזה יקרה עוד חצי שנה כשאשתחרר, מה דעתכם בנושא?
אולי נתקלתם בעבר במישו שנכנס לסייקל עם ג'ינו של גיל ההתבגרות?

בתמונה הראשונה זה המצב הרגיל שלהם שמפריע לי הם נשפכות 'החוצה', בתמונה השנייה לאחר אימון הם מזדקרות ומקבלות צורה טבעית יותר. אני מפרסם את התמונות בשביל שתראו את המצב כי זה לא כזה בשמיים, אבל כן מפריע.
צפה בקובץ המצורף 29077 צפה בקובץ המצורף 29078
מה המשקל שאתה מרים בבנ'ץ פרס?

• פותח/ת השרשור
ניסית טמוקסיפן.?
לא, אין לי שום ניסיון עם אנבוליים וחומרים נלווים לשימוש בpct, יש סיכוי בעולם שאם אתחיל לקחת טמוקסיפן בגיל כזה אני יראה שינוי ניכר לעין בפטמות? אל תשכח שזה קיים אצלי כבר שנים רבות.
בתמונה השנייה אין זכר לג'ינו..
כמו שרשמתי, כשהם מזדקרות הם מקבלות מראה מושלם. מראה טבעי. ברגיל הם סתם נפוחות. ולהסיר מליבך חשש, כן בדקתי את זה בגיל צעיר יותר והאנדקרינולוג ציין במסמך שבדק אותי, שיש גינוקומסטיה.

מה המשקל שאתה מרים בבנ'ץ פרס?
כבר תקופה ארוכה שלא בדקתי, איך זה מתקשר לדיון?

לא, אין לי שום ניסיון עם אנבוליים וחומרים נלווים לשימוש בpct, יש סיכוי בעולם שאם אתחיל לקחת טמוקסיפן בגיל כזה אני יראה שינוי ניכר לעין בפטמות? אל תשכח שזה קיים אצלי כבר שנים רבות.

כמו שרשמתי, כשהם מזדקרות הם מקבלות מראה מושלם. מראה טבעי. ברגיל הם סתם נפוחות. ולהסיר מליבך חשש, כן בדקתי את זה בגיל צעיר יותר והאנדקרינולוג ציין במסמך שבדק אותי, שיש גינוקומסטיה.

כבר תקופה ארוכה שלא בדקתי, איך זה מתקשר לדיון?
אני בודק קשר למשקל הדחיקת חזה ולתופעות ג'ינו,ישנה דעה שמעל 100 קילו בדחיקה חזה הג'ינו מתחיל להעלם

ישנה דעה שמעל 100 קילו בדחיקה חזה הג'ינו מתחיל להעלם
מה? פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה. אגב אני לוחץ יותר ויש לי ג'ינו (לא ממש רציני אבל יש), הקטע שהוא רק בצד שמאל, היה לי בצד ימין ג'ינו מכוער שהוצאו לי בניתוח בגיל 18. גם אז לא שמעתי על שום קשר בין ג'ינו לבנץ' פרס וגם היום לא, ממה שקראתי ברשת ראיתי שאם כבר יש את זה אז הדרך היחידה זה ניתוח.

אני מדבר על ג'ינו קל יחסית,לא יודע מה המצב אצלך.בתיאוריה ברגע שאתה מעלה את מסת השריר בחזה אחוז השומן אמור לרדת...

• פותח/ת השרשור
אני אשמח אם תתמקדו קצת יותר בנושא, מה אתם אומרים אם במידה אכנס לסייקל הפטמות יגדלו כי הם יותר רגישות?
או שזה לא משנה כל עוד מטפלים עם ממירי אסטרוגן במהלך הסייקל ובPCT?

אני בודק קשר למשקל הדחיקת חזה ולתופעות ג'ינו,ישנה דעה שמעל 100 קילו בדחיקה חזה הג'ינו מתחיל להעלם
אין קשר, לי יש ג'ינו ושמסת השריר גדלה היא רק הבליטה את הבעיה.(לוחץ מעל 100)

אני אשמח אם תתמקדו קצת יותר בנושא, מה אתם אומרים אם במידה אכנס לסייקל הפטמות יגדלו כי הם יותר רגישות?
או שזה לא משנה כל עוד מטפלים עם ממירי אסטרוגן במהלך הסייקל ובPCT?

חד משמעית כן
אני בהתחלה לקחתי מתחילת הסייקל כדור טמוקסיפן 1 בגלל הרגישות
לאחר מספר שבועות 3-4 שמתי לב שיש גדילה באזור הפטמה לא מלווה בכאבים
עברתי ל 40 מ''ג טמוקסי (2 כדורים) הגדילה נעצרה אך לא נעלמה.
כרגע אני מטופל בארמידקס חסם האסטרוגן הידוע לשמצה אני מחכה לראות תוצאות.
למען האמת הגינו שלך נראה יותר גרוע מהגי'נו שאני נכנסתי איתו לא הייתי ממליץ לך לעשות את זה.

מה ההבדל? אם ירדת באחוז השומן ירדת בהכרח במסת השומן..
לא.
אם היית 80 קילו עם 16 קילו שומן ועלית ל 100 קילו עם 18 קילו שומן, ירדת מ 20% ל 18% אבל עלית במסת השומן. (זה סתם נתונים היפוטתיים לא להיתפס על האם אפשר לעלות כזה נקי או לא)

אפשר לדעת מה הגובה המשקל והא.ש. שלך?
זה יכול לעזור לתיאוריה..

מה ההבדל? אם ירדת באחוז השומן ירדת בהכרח במסת השומן..
אחוז זה אחוז השומן מהגוף
16% שומן מאדם ששוקל 100 קילו הינם 16 קילו שומן ואם הוא ירד ל 15% הוא ירד קילו.
16% שומן לאדם ששוקל 50 קילו יהיו 8 ואם הוא ירד ל15% הוא ירד חצי קילו.

באותה מידה אדם שישקול 50 קילו על 16% ויעלה היפוטטית ל100 קילו ויישאר 16% שומן עלה שומן בתקופת זמן הזאת.
16% מתוך 50 = 8קג
16% מתוך 100 = 16קג

וירידה באחוזי שומן גם יכולה להתבצע בזמן שאתה עולה במסת שריר בגלל שכמות השומן נשארת זהה \ לא עולה ביחס מספיק גבוה ביחס לשריר ולכן כמות של 10 קילו שומן תהיה 10% מ100 ואם אותו אדם יעלה ל120 קילו עם אותה כמות *מסת שומן* (10 קילו) יהיה 8.3% שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית