הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה המבורגרים את אוכלים בדקה?

בא ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

כמה שאני רוחש הרבה ריספקט לאנשים מסוגו זה רק אני או שההמבורגרים של מקדונלדס שם ניראים ממש ממש קטנים לעומת מה שהולך כאן?

• פותח/ת השרשור
כמה שאני רוחש הרבה ריספקט לאנשים מסוגו זה רק אני או שההמבורגרים של מקדונלדס שם ניראים ממש ממש קטנים לעומת מה שהולך כאן?

מסכים. הבעיה זה לא לאכול את כל ההמבורגרים הקטע זה המהירות. יש לו עוד סרטונים שלו שהוא אוכל סטייקים של 2 ו-3 קילו גם על זמן. זה כבר לא נראה אנושי.

מטורף לגמרי.

למרות שזה לא כיף כי הוא בולע אותם, אז אי אפשר להנות מזה ככה.✌️

הצ'יט הכי ענק שעשיתי איי פעם היה אחרי המר ישראל 2008
ירדתי על 2 מק רויאל ומגש פיצה האט אם תוספות בשר עליו חחחח פיצה ללא בשר זאת לא פיצה 🤡
ואחרי כמה שעות הייתי רעב שוב ואכלתי עוגה 🤯
ומושון עד לזה שפעם אחת חיסלתי שק שלם של שניצלונים של מאמא עוף כי הייתי צריך להגיע לקורס בבוקר ואיחרתי..אז חיממתי איזה 30 שניצלונים לארוחת בוקר 🚬🤪🚬

הצ'יט הכי ענק שעשיתי איי פעם היה אחרי המר ישראל 2008
ירדתי על 2 מק רויאל ומגש פיצה האט אם תוספות בשר עליו חחחח פיצה ללא בשר זאת לא פיצה 🤡
ואחרי כמה שעות הייתי רעב שוב ואכלתי עוגה 🤯
ומושון עד לזה שפעם אחת חיסלתי שק שלם של שניצלונים של מאמא עוף כי הייתי צריך להגיע לקורס בבוקר ואיחרתי..אז חיממתי איזה 30 שניצלונים לארוחת בוקר 🚬🤪🚬

😲 👏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית