הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוזניות אלחוטיות לאימונים 😃

• פותח/ת השרשור Linvo
  • פורסם בתאריך

Linvo

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי,
מה אתם ממליצים לאוניות אלחוטיות( קשת ) לאימונים עד 500 ש"ח ככה:) ?

בתודה, נבו 😃

אזניות סיניות מאיביי. גם ככה אתה לא ב100% פוקוס על המוזיקה באימון אז אתה לא חייב את הדבר ככי איכותי ואיזה זיני ב70 שקל יעשה את העבודה

אזניות סיניות מאיביי. גם ככה אתה לא ב100% פוקוס על המוזיקה באימון אז אתה לא חייב את הדבר ככי איכותי ואיזה זיני ב70 שקל יעשה את העבודה
אני חייב לא להסכים עם הנאמר. אוזניות איכותיות עם סאונד איכותי (320kbps/FLAC) זה עולם אחר לגמרי באימונים מאשר אוזניות סיניות זולות ומוזיקה ב 128kbsps. אם תנסה פעם אתה תבין את ההבדל ולא תוכל/תרצה לחזור אחורה. זה כמו לקנות לפטופ בלי מסך רטינה (או מסך אחר עם HiDPI) ואז לעבור ללפטפ עם מסך רטינה למשך שבוע - No way back my friend.

אני חייב לא להסכים עם הנאמר. אוזניות איכותיות עם סאונד איכותי (320kbps/FLAC) זה עולם אחר לגמרי באימונים מאשר אוזניות סיניות זולות ומוזיקה ב 128kbsps. אם תנסה פעם אתה תבין את ההבדל ולא תוכל/תרצה לחזור אחורה. זה כמו לקנות לפטופ בלי מסך רטינה (או מסך אחר עם HiDPI) ואז לעבור ללפטפ עם מסך רטינה למשך שבוע - No way back my friend.
ואי יש לך מק?
איזה מגניב!
הצבע תואם את התיק שהבויפרנד קנה לך כשהייתם בצימר ברודוס?

;-)

כן יש פה יבואן חזק של JBL
איפה?
כן יש פה יבואן חזק של JBL
ומה ההבדל בין E30 לE40BT? הבנתי שבE30 זה לא אלחוטי (BLUETOOTH), אז בעצם (לפי המחירים של באג) אתה משלם עוד 200 שקל בשביל שזה יהיה אלחוטי? (אם ההבדל הוא רק שאחד אלחוטי, והשני לא).

מה הקשר? אני טענתי שבאימון אתה גם ככה לא ב100% פוקוס על המוזיקה כי אתה מפוקס על האימון אז אזניות באיכות סבירה יעשו יופי את העבודה.

מה הקשר? אני טענתי שבאימון אתה גם ככה לא ב100% פוקוס על המוזיקה כי אתה מפוקס על האימון אז אזניות באיכות סבירה יעשו יופי את העבודה.
הקשר הוא שיש מחקרים מדעיים המראים שאימונים עם מוזיקה שאתה "אוהב" משפרים את הביצועים, ככה שאנשים דיי מפוקסים על המוזיקה

הקשר הוא שיש מחקרים מדעיים המראים שאימונים עם מוזיקה שאתה "אוהב" משפרים את הביצועים, ככה שאנשים דיי מפוקסים על המוזיקה
לא אמרתי לא לשמוע בכלל. אני טוען לפחות על פי הניסיון שלי שבאימון המוזיקה נמצאת אצלך "ברקע" ולא ב100% קשב במיוחד אם זה איזה אימון נפח ולכן לא צריך לדעתי אזניות ב500 שקל כדי לקבל את האפקט של מוזיקה באזניים כי מבחינתך אתה לא תשים כמעט לב להבדל אולי בחימומים עדיין כי אתה עוד לא 100% באימון אבל בסטים הכבדים אין הבדל

קח עצה,תבקש מהמוכר לרשום על החבילה מחיר של 72 דולר,ושירשום שהמוצר הוא משקפיים.
אל תצהיר,ואתה יכול לחסוך המון כסף בחול זה יותר זול,אבל קח בחשבון שאם תתפס אתה תשלם קנס.
אם אתה רוצה תשתמש בזה,סיכוי של חמישים חמישים שיתפסו.

קניתי אוזניות bludio, בלוטוס, ממש טובות 100 שקלים באיבי
השמיעה שלי לא בשמיים אבל לדעתי הן ממש איכותיות במיוחד ביחס למחיר.

בארץ זה עולה 400-500.

eBay

ממליץ בחום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית