עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חייב לא להסכים עם הנאמר. אוזניות איכותיות עם סאונד איכותי (320kbps/FLAC) זה עולם אחר לגמרי באימונים מאשר אוזניות סיניות זולות ומוזיקה ב 128kbsps. אם תנסה פעם אתה תבין את ההבדל ולא תוכל/תרצה לחזור אחורה. זה כמו לקנות לפטופ בלי מסך רטינה (או מסך אחר עם HiDPI) ואז לעבור ללפטפ עם מסך רטינה למשך שבוע - No way back my friend.אזניות סיניות מאיביי. גם ככה אתה לא ב100% פוקוס על המוזיקה באימון אז אתה לא חייב את הדבר ככי איכותי ואיזה זיני ב70 שקל יעשה את העבודה
ואי יש לך מק?אני חייב לא להסכים עם הנאמר. אוזניות איכותיות עם סאונד איכותי (320kbps/FLAC) זה עולם אחר לגמרי באימונים מאשר אוזניות סיניות זולות ומוזיקה ב 128kbsps. אם תנסה פעם אתה תבין את ההבדל ולא תוכל/תרצה לחזור אחורה. זה כמו לקנות לפטופ בלי מסך רטינה (או מסך אחר עם HiDPI) ואז לעבור ללפטפ עם מסך רטינה למשך שבוע - No way back my friend.
יידע אותנו מתי לצחוק. לחצת היום כבר על Windows update?ואי יש לך מק?
איזה מגניב!
הצבע תואם את התיק שהבויפרנד קנה לך כשהייתם בצימר ברודוס?
;-)
אתה ממליץ להתאמן איתם? מניסיון? לא מפחד שהם ייפלו ויישברו (נגיד בדליפט וכו')?JBL synchros e40 bt וכל מילה מיותרת!!!
JBL MASTER RACE!!!
אנאערף.. מקרים קורים..למה שיפלו לעזאזל?
איפה?כן יש פה יבואן חזק של JBL
ומה ההבדל בין E30 לE40BT? הבנתי שבE30 זה לא אלחוטי (BLUETOOTH), אז בעצם (לפי המחירים של באג) אתה משלם עוד 200 שקל בשביל שזה יהיה אלחוטי? (אם ההבדל הוא רק שאחד אלחוטי, והשני לא).כן יש פה יבואן חזק של JBL
מה הקשר? אני טענתי שבאימון אתה גם ככה לא ב100% פוקוס על המוזיקה כי אתה מפוקס על האימון אז אזניות באיכות סבירה יעשו יופי את העבודה.אני חייב לא להסכים עם הנאמר. אוזניות איכותיות עם סאונד איכותי (320kbps/FLAC) זה עולם אחר לגמרי באימונים מאשר אוזניות סיניות זולות ומוזיקה ב 128kbsps. אם תנסה פעם אתה תבין את ההבדל ולא תוכל/תרצה לחזור אחורה. זה כמו לקנות לפטופ בלי מסך רטינה (או מסך אחר עם HiDPI) ואז לעבור ללפטפ עם מסך רטינה למשך שבוע - No way back my friend.
קניתי אוזניות in ear של jbl מהדיוטי ב 40$ בערך ולא משנה מה אני מנסה הן לא נתפסות לי באוזנייםJBL synchros e40 bt וכל מילה מיותרת!!!
JBL MASTER RACE!!!
הקשר הוא שיש מחקרים מדעיים המראים שאימונים עם מוזיקה שאתה "אוהב" משפרים את הביצועים, ככה שאנשים דיי מפוקסים על המוזיקהמה הקשר? אני טענתי שבאימון אתה גם ככה לא ב100% פוקוס על המוזיקה כי אתה מפוקס על האימון אז אזניות באיכות סבירה יעשו יופי את העבודה.
לא אמרתי לא לשמוע בכלל. אני טוען לפחות על פי הניסיון שלי שבאימון המוזיקה נמצאת אצלך "ברקע" ולא ב100% קשב במיוחד אם זה איזה אימון נפח ולכן לא צריך לדעתי אזניות ב500 שקל כדי לקבל את האפקט של מוזיקה באזניים כי מבחינתך אתה לא תשים כמעט לב להבדל אולי בחימומים עדיין כי אתה עוד לא 100% באימון אבל בסטים הכבדים אין הבדלהקשר הוא שיש מחקרים מדעיים המראים שאימונים עם מוזיקה שאתה "אוהב" משפרים את הביצועים, ככה שאנשים דיי מפוקסים על המוזיקה
אז תכוונן תקשת?קניתי אוזניות in ear של jbl מהדיוטי ב 40$ בערך ולא משנה מה אני מנסה הן לא נתפסות לי באוזניים
אמרתי שהן in earאז תכוונן תקשת?
לאמשנהלאמשנהלאמשנהאמרתי שהן in ear