הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב חזה עוף בצ'ילי וחרדל

בר248

משתמש פעיל
336
139
נק' מוניטין:
518
336
139
שלום לכולם,מתכון קצר לחזה עוף בצ'ילי וחרדל.
מצרכים שאני לקחתי,כמובן כל אחד יכול להתאים לעצמו.
חרדל של תלמה - 50 גרם
צ'ילי של קנייה חכמה - 50 גרם
בצל יבש בינוני - 1
חזה עוף לא מבושל - 480 גרם, נעגל ל475 למען חישוב כולל.
חלבון ביצה M - 1
טוב, מפשירים את החזה עוף,(מראש כמובן)מערבים את החרדל,רוטב צילי,חלבון ביצה אחד, בצל חתוך לחצאי עיגולים ותבלינים לטעמכם, אני השתמשתי בשום גבישי ותבלין שווארמה.ומעט מים עד למרקם אחיד.
מכניסים את החזה עוף לקערה , למי שיש כוח לתת לזה שעה בקערה עם הרוטב הרוויח, לי לא היה אז נתתי לו חמש דקות לספוג את הכל וערבבתי טוב.
העברתי לחמגשיות והכנסתי לטוסטר אובן שהדלקתי מתחילת ההכנה על 200 ונתתי לחזה עוף בפנים איזה 20 דקות, הגברתי ל250 מעלות ונתתי עוד 10 דקות.
יצא מעולה, לא יבש בכלל,טעים ועם ערכים סבבה לגמרי.
ערכים סופיים :
קל'-646
ח'-118
ש'-8
פ'-26
אני חילקתי לשתי מנות.
IMG_4784.JPG IMG_4785.JPG

לא יוצא יבש?

הכנתי את המתכון, יצא רך טעים ולא יבש.
אני הוספתי דבש בבלילה וטריאקי בשביל המליחות.

עשיתי אותו דבר רק בלי חרדל כי אני שונא הוספתי במקום סירצה (SIRACHAׁׂׂׂׂׂׂ) . ועל מחבת סטייק ככה השם שלו חח. שמתי 10 גרם חמאה ואז שמתי את החזה עוף 3 דקות נראה לי כול צד ויצא טעים ועסיסי.

אני תמיד מכין חזה עוף עם צ'ילי וסויה גם טעים מאוד

עשיתי אותו דבר רק בלי חרדל כי אני שונא הוספתי במקום סירצה (SIRACHAׁׂׂׂׂׂׂ) . ועל מחבת סטייק ככה השם שלו חח. שמתי 10 גרם חמאה ואז שמתי את החזה עוף 3 דקות נראה לי כול צד ויצא טעים ועסיסי.
סרירצ'ה ולא סירצ'ה, הרוב מכירים כ"הרוטב החריף עם התרנגול"

Back
למעלה תחתית