הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור Mikeb
  • פורסם בתאריך

Mikeb

משתמש מתחיל
102
46
נק' מוניטין:
273
102
46
קודם כל תודה על העזרה , מתחיל סייקל ראשון
טסט אנטט 500 מחולק ל2 בשבוע , חושב על דיבול אבל כנראה שאראה איך הגוף מגיב רק לטסט בכל זאת סייקל ראשון ,
בן 24 שוקל 94 גובה 1.93 .

מוטיבציה בשמיים , לא כזה בקיא בסוג החומרים , אם אוכל לקבל המלצות אני אשמח .

אתה בחור רציני!! חושב על דיבול...
איך אמר שיקה בגבעת חלפון....
"יותר כדאי שתחשוב בכיוון של הפרגניל,כלומיד ונולבה... לפני שהאשך שלך מוריד לך סטירה בכיוון של הלחי"
זה לא ממש משנה כמה עולים בסייקל...חשוב יותר על כמה שומרים אחריו
THINK ABOUT IT DUDE

אם התמונה שלך בפרופיל היא העדכנית הייתי ממליץ לך לוותר על הסייקל ולפנות למטבח, להכין תפריט מסודר ולעלות עוד במשקל.

מחזק את דברייך. אשרייך.

קודם כל תודה על העזרה , מתחיל סייקל ראשון
טסט אנטט 500 מחולק ל2 בשבוע , חושב על דיבול אבל כנראה שאראה איך הגוף מגיב רק לטסט בכל זאת סייקל ראשון ,
בן 24 שוקל 94 גובה 1.93 .

מוטיבציה בשמיים , לא כזה בקיא בסוג החומרים , אם אוכל לקבל המלצות אני אשמח .

טסט 500 מ״ג מחולק ל-2 זריקות ,
לאחר שבועיים להתחיל עם פרגניל .
אין צורך להוסיף דיבול כי גם ככה סייקל ראשון אתה תעלה במשקל באופן משמעותי ,
במידה ותאכל נכון וכו׳ אתה בכיף יכול לעלות 8-12 ק״ג אם לא יותר במידה וזה מסה ממש מולכלכת.

אם אתה מתעקש על אוראלי לסייקל ראשון הייתי הולך לפחות על משהו עדין יותר - טורינבול, אפיסטיין, m-sten וכדו.
לדיבול יש אפקט קריטי על רמות האסטרוגן, לכן אתה תהיה פגיע יותר לתופעות לוואי - אתה לא יודע איך הגוף שלך מגיב לאסטרוגן.

אם אתה מתעקש על אוראלי לסייקל ראשון הייתי הולך לפחות על משהו עדין יותר - טורינבול, אפיסטיין, m-sten וכדו.
לדיבול יש אפקט קריטי על רמות האסטרוגן, לכן אתה תהיה פגיע יותר לתופעות לוואי - אתה לא יודע איך הגוף שלך מגיב לאסטרוגן.
זה המלצה טובה,רק שכל הכדורים שציינת יקרים ודי נדירים....

זה המלצה טובה,רק שכל הכדורים שציינת יקרים ודי נדירים....
אז עשה שימוש בדיבול, רק קח בחשבון שמדובר בכאוראלי עוצמתי ו-bulker מטורף שעלול בקלות להפוך אותך לשק נוזלים מהלך. תצטרך להיות מאוד קשוב לשינויים ולתאם את מינוני הפחמימה והנתרן שלך בהתאם על מנת שלא להרוס את הסייקל ולסבול מתופעות לוואי מוגברות.
אגב, הכדורים שצויינו לא יקרים מדיבול משמעותית. "להשיג" זה כבר עניין אינדיבידואלי...

לגבי טורניבול ייתכן שאתה צודק,אבל msten ודומיו הרבה יותר קשים להשגה ועולים בערך 30% יותר.
מי ישמע 30% יותר.. זה לא שאתה קונה כמות למכירה.. כולה כמות כדורים לסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית