ייעוץ עד כמה עמוק הסקוואט

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך
הגישה שלי היא בפרונט סקוואט לעבוד כמה שיותר עמוק כדי שיהיה נוח בקלין.

בבק סקוואט תעבוד בצורה שבה אתה מרים הכי הרבה משקל.

• פותח/ת השרשור
הגישה שלי היא בפרונט סקוואט לעבוד כמה שיותר עמוק כדי שיהיה נוח בקלין.

בבק סקוואט תעבוד בצורה שבה אתה מרים הכי הרבה משקל.

אתה מתכוון שבבאק סקוואט לשבור את המינימום? או שגם זה לא? אני מדבר על הדרך שאתה מתאמן.

נערך לאחרונה:
אתה מתכוון שבבאק סקוואט לשבור את המינימום? או שגם זה לא? אני מדבר על הדרך שאתה מתאמן.

לא בטוח שלשבור את המינימום אומר שתוכל להרים הכי הרבה משקל.

אני עושה כמה סוגים של סקוואט (פרונט , בק וחצי סקוואט) , בבקסקוואט אני בדרך שובר יחסית לא עמוק, אבל זה גם לא ס"מ ממקביל.
משהו כזה...

• פותח/ת השרשור
לא בטוח שלשבור את המינימום אומר שתוכל להרים הכי הרבה משקל.

אני עושה כמה סוגים של סקוואט (פרונט , בק וחצי סקוואט) , בבקסקוואט אני בדרך שובר יחסית לא עמוק, אבל זה גם לא ס"מ ממקביל.
משהו כזה...

אם תשבור את המינימום לא אומר שתאכל להרים יותר משקל אז למה אתה עושה את זה? אני אומר לך בוודאות עליי שברגע שאתה ממש שובר פשוט יותר קשה לעלות יש מעורבות נוספת של שרירים שהם לא חזקים מספיק. עכשיו תסביר לי גם בבקשה לפי הסרטון שלך לפי מה יודעים ששברת מקביל אני רוצה להבין אחת ולתמיד כי בסרטונים אני לא מצליח לראות את מה שקורה במציאות.
אפשר גם לקבל סרטון שלך בפרונט סקוואט?

אם תשבור את המינימום לא אומר שתאכל להרים יותר משקל אז למה אתה עושה את זה? אני אומר לך בוודאות עליי שברגע שאתה ממש שובר פשוט יותר קשה לעלות יש מעורבות נוספת של שרירים שהם לא חזקים מספיק. עכשיו תסביר לי גם בבקשה לפי הסרטון שלך לפי מה יודעים ששברת מקביל אני רוצה להבין אחת ולתמיד כי בסרטונים אני לא מצליח לראות את מה שקורה במציאות.
אפשר גם לקבל סרטון שלך בפרונט סקוואט?

לא אמרתי לשבור את המינימום, אמרתי שאני עושה את הבק סקוואט (שלי) לפי איך שנוח לי ואחרי שנים של התנסות בתרגיל הזה.
לפי מה יודעים ששברתי מקביל. אם תעצור את הסרטון בנקודה הכי נמוכה שלי בבור ותעביר קו מהנקודה הכי גבוהה בברך שלי לכיוון הירך אתה תראה שהנקודה של החיבור של הירך עם האגן נמצאת מתחת לקו הזה.

יש לי רק סרטון ישן שלי בפרונט סקוואט, שים לב שבבק סקוואט אני מקבל באונס מהמתיחה בירך ובפרונט סקוואט הבאונס מגיע מהברכיים.
(זה סרטון ישן שהייתי פחות גמיש אז הבור לא עמוק מידיי, אבל בתקופתו זה היה שיא העומק שלי אני מניח)

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על העזרה

Back
למעלה תחתית