הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משבר כלכלי

אני לא הכי בן אדם מאמין אבל יש כל מיני סיפורים שאולי מוכיחים את זה. אני אביא דוגמה שאמא שלי והמשפחה שלי היו אצל הרבי מלובביץ׳ בניו יורק והם הראו לו את המספר טיסה ושאלו אותו אם לחזור, הוא הוא ענה שהמטוס יתרסק, והוא התרסק.
גם יש מיליוני עדויות על חטיפת חזיירים.. זה אומר שבאמת אנשים נחטפו על ידי חייזר?

אני לא הכי בן אדם מאמין אבל יש כל מיני סיפורים שאולי מוכיחים את זה. אני אביא דוגמה שאמא שלי והמשפחה שלי היו אצל הרבי מלובביץ׳ בניו יורק והם הראו לו את המספר טיסה ושאלו אותו אם לחזור, הוא הוא ענה שהמטוס יתרסק, והוא התרסק.
אז אלוהים הכל כך טוב ורחמן החליט שצריך להרוג את כל נוסעי המטוס חוץ מאת המשפחה שלך. איזה אל צדיק, אל שאוהב רצח, מוות ואסונות. 🤦‍♂️

אז קרה פוקס והוא קלע לפוקס הזה. זה לא מוכיח שום דבר. קרו עוד מיליוני אסונות חוץ מהמטוס של המשפחה שלך.
חוץ מזה אם הוא ידע שהמטוס הולך להתרסק למה הוא לא הזהיר את החברת תעופה או את מי שצריך בשביל למנוע את האסון?
די, נו.. זה פשוט מביך לדון בזה. אני מרגיש שהמוח שלי נכנס לתוך ואקום.

כל כך צפוי שיהיה משבר כלכלי שיפגע במעמד הביניים ומטה
תכנון של הממשלה להוריד את כמות האנשים בעולם ע''י כך שתיהיה אנרכיה ברחובות וטיהור של אנשים פעם בחצי שנה.
אני אומר תתכוננו לתקוף את הממשלה בחזרה עם נשק יום הדין .
אני הזהרתי אותכם ההחלטה עכשיו בידיים שלכם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית