מה2
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה2
גם יש מיליוני עדויות על חטיפת חזיירים.. זה אומר שבאמת אנשים נחטפו על ידי חייזר?אני לא הכי בן אדם מאמין אבל יש כל מיני סיפורים שאולי מוכיחים את זה. אני אביא דוגמה שאמא שלי והמשפחה שלי היו אצל הרבי מלובביץ׳ בניו יורק והם הראו לו את המספר טיסה ושאלו אותו אם לחזור, הוא הוא ענה שהמטוס יתרסק, והוא התרסק.
מה הקשר? מקרה אמיתי שקרה במשפחה שלי. אז כל המשפחה שלי שקרנים נכון?גם יש מיליוני עדויות על חטיפת חזיירים.. זה אומר שבאמת אנשים נחטפו על ידי חייזר?
אז אלוהים הכל כך טוב ורחמן החליט שצריך להרוג את כל נוסעי המטוס חוץ מאת המשפחה שלך. איזה אל צדיק, אל שאוהב רצח, מוות ואסונות. 🤦♂️אני לא הכי בן אדם מאמין אבל יש כל מיני סיפורים שאולי מוכיחים את זה. אני אביא דוגמה שאמא שלי והמשפחה שלי היו אצל הרבי מלובביץ׳ בניו יורק והם הראו לו את המספר טיסה ושאלו אותו אם לחזור, הוא הוא ענה שהמטוס יתרסק, והוא התרסק.
נפלאות הדימיון המשותף.. קורה גם במשפחות הכי טובותמה הקשר? מקרה אמיתי שקרה במשפחה שלי. אז כל המשפחה שלי שקרנים נכון?