אותי זה ממש משעשע 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אותי זה ממש משעשע 😃
אני פשוט מבולבל איך אנשים כאלה טפשים יכולים להתקיים בעולם הזה.אותי זה ממש משעשע 😃
מה גורם לאנשים להאמין באלוהים? בישו? באליהו הנביא? וכולם מתקיימים בסבבה שלהם..אני פשוט מבולבל איך אנשים כאלה טפשים יכולים להתקיים בעולם הזה.
אבל לפחות בזה יש מינימום הגיון/איזשהוא ביסוס מסוים ולא משהו מופרח מהתחת.מה גורם לאנשים להאמין באלוהים? בישו? באליהו הנביא? וכולם מתקיימים בסבבה שלהם..
וכן. 😅נראה לי שהמצב חמור יותר ממה שאתה מעריך חח
אנחנו אלה שהענקנו לזה משמעות.אבל לפחות בזה יש מינימום הגיון/איזשהוא ביסוס מסוים ולא משהו מופרח מהתחת.
וכן. 😅
יש לי תחושה שתאהבי את זה:אנחנו אלה שהענקנו לזה משמעות.
ההיגיון היחיד שיש בזה- הוא שזה גורם לבני אדם לשתף פעולה לכדי סדר חברתי.
מעבר לכך? לישו ולנביאים הייתה יכולת על טבעית בדיוק כמו שתגיד לי שיש אנשי לטאה בעולם.
הכל המצאה של בני האדם.. דתות, מדינה, כסף.. קיימים רק בדימיון שלנו.
אבל ישו היה קיים. פיזית זה היה בן אדם.אנחנו אלה שהענקנו לזה משמעות.
ההיגיון היחיד שיש בזה- הוא שזה גורם לבני אדם לשתף פעולה לכדי סדר חברתי.
מעבר לכך? לישו ולנביאים הייתה יכולת על טבעית בדיוק כמו שתגיד לי שיש אנשי לטאה בעולם.
הכל המצאה של בני האדם.. דתות, מדינה, כסף.. קיימים רק בדימיון שלנו.
נראה לי שלא הבנת..אבל ישו היה קיים. פיזית זה היה בן אדם.
לעומת זאת לטאות שולטות לא ראינו.
ואיך אתה יודע שהוא היה קיים?אבל ישו היה קיים.
מבחינת יכולות על כן.ואיך אתה יודע שהוא היה קיים?
אין הוכחה.
דמות ספרותית
אתה טועה.מבחינת יכולות על כן.
מבחינת אדם הוא היה קיים עד כמה שזכור לי.
אולי אני טועה.
צפוי.אתה טועה.
הוא מופרך מהתחת אחי.אבל לפחות בזה יש מינימום הגיון/איזשהוא ביסוס מסוים ולא משהו מופרח מהתחת.
טוב עחי.הוא מופרך מהתחת אחי.
טוב עחי.אני לא הכי בן אדם מאמין אבל יש כל מיני סיפורים שאולי מוכיחים את זה. אני אביא דוגמה שאמא שלי והמשפחה שלי היו אצל הרבי מלובביץ׳ בניו יורק והם הראו לו את המספר טיסה ושאלו אותו אם לחזור, הוא הוא ענה שהמטוס יתרסק, והוא התרסק.
מה טוב? איזה סיבה יש לאמא שלי לשקר לי על דבר כזה כשהיא לא דתייה?טוב עחי.
איזה סיבה יש לה לא לאלל אנשי דת.מה טוב? איזה סיבה יש לאמא שלי לשקר לי על דבר כזה כשהיא לא דתייה?
תעשה טובה.. בגלל שאתה אטאיסט אתה תכחיש הכל שקשור לזה.איזה סיבה יש לה לא לאלל אנשי דת.
קונספירציה: המתחרים במר אולימפיה על חומרים.חח בדיוק מאקו החליטו להוציא על זה כתבה היום
קונספירציה: האנושות נשלטת על ידי אנשי לטאה
מה?תעשה טובה.. בגלל שאתה אטאיסט אתה תכחיש הכל שקשור לזה.