הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Black bomb -fat burner

• פותח/ת השרשור TazMan
  • פורסם בתאריך

TazMan

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
היי,
התייעצתי עם חבר שהוא גם מאמן כושר לגבי שורפי שומנים והוא המליץ לי על מוצר שנקרא Black bomb של Dorian Yates
מישהו אולי מכיר, השתמש או יכול לחוות דעה על המוצר, המרכיבים שלו, שימוש ואפקטיביות.

המטרה היא לרדת באחוזי השומן כמובן.
כרגע אני שוקל כ85 ק"ג. 16% שומן.
מתאמן כ3 פעמים בשבוע

כל עזרה, יעוץ, הכוונה יתקבלו בברכה מכיוון שאין לי הרבה מידע בנושא

ביקורות אליו בפורומים מחול שהוא חרא / אנשים סבלו מימנו

אם תמצא פה מישהו שהשתמש יוכל לתת לך דעה יותר עמוקה.
חוץ מיזה שיש לך Rapid cuts שהוא גם חזק וגם זול למה להסתבך

עזוב אותך , שורפי השומן החוקיים מורכבים מ90% בולשיט ו 10% קפאין , שורה תחתונה שטויות במיץ
LIZARDON, תקרא מה הוא כתב, מוצר של דוריאן ייטס. ניראה לי שהבחור מבין דבר או שניים בשורפי שומן. אני הייתי קונה.

dorian_yates_diary.jpg

שיהיה מוצר גם של רוני קולמן , מוצרים חוקיים הם בעיקר דרך טובה לעשות כסף על אנשים שלא מבינים , אם תכנס לפרטי פרטים ותקרא את הרכיבים שיש במוצר ותנתח לעומק תבין שזה לא יותר מבזבוז כסף טהור ותו לא .

שיהיה מוצר גם של רוני קולמן , מוצרים חוקיים הם בעיקר דרך טובה לעשות כסף על אנשים שלא מבינים , אם תכנס לפרטי פרטים ותקרא את הרכיבים שיש במוצר ותנתח לעומק תבין שזה לא יותר מבזבוז כסף טהור ותו לא .
fts.jpg

בזבוז כסף.

שורפי שומן אמיתיים הם לא חוקיים ומגיעים עם תופעות לוואי שלא תמיד נעימות.
כל שאר המוצרים מכילים כמות קטנה מידיי אם כבר (ולא אפקטיבית) של יהומיבין כזה או אחר..

קנה קפאין וזהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית