עדכונים לגבי המוניטין באתר

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
לאחר דיון עם המנהלים באתר, הגענו למסקנות הבאות:

1. חישוב המנוניטין שונה לכל המשתמשים באתר. כעת המספר המקסימלי שאליו ניתן להגיע הוא 100,000 נקודות מוניטין. כל ריבוע/כוכב כעת שווה יותר נקודות לפי ההסבר הבא:
➹➹ המדריך השלם למשתמש בפורום ➹➹

השינוי נובע בעיקר מ:
א. עצם העובדה שמספר משתמשים (בין היתר אנוכי) הגיעו לרף העליון מבחינת ניקוד המוניטין (67,000 נק')

ב. יש יותר מידי משתמשים שמזלזלים במוניטין ומשתמשים בו "סתם"

2. כעת כל "לייק" יהיה שווה נקודה אחת במקום שתי נקודות כמו שהיה עד כה.

3. לא ניתן להשתמש יותר במוניטין בפורום אוף טופיק ובמערכת/פורום לוגים.

4. ניתן לחלק עד 5 מוניטין ביום (ירד מ-15 ליום). זה היה 3 בזמנו, הרבה התלוננו שזה מעט מידי אז העלנו ל-15. מאחר ומסחרתם את זה, זה ירד ל-5.

5. נמצא באג במוניטין שכל לייק שנתתם להודעה הוכפל בכוח המשתמש (ז"א ככל שהיה לך יותר מוניטין, הלייק שהבאת להודעה העלה את נקודות המוניטין באופן דרסטי). החזרנו את הגלגל אחורה וכל לייק שווה לנקודה 1 כרגע ולכן הוסרו מכם מספר נקודות מוניטין (לי לדוגמה ירדו 25,000 נקודות מוניטין).

עד כאן לבנתיים.

נערך לאחרונה:
לא הבנתי מה הסיפור הכל כך היסטרי מאחורי המוניטין. זה במילא חסר משמעות. 😅

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה הסיפור הכל כך היסטרי מאחורי המוניטין. זה במילא חסר משמעות. 😅
יכול להיות. אבל מה עם בהמשך ניתן אפשרות להמיר נקודות מוניטין בתוספי תזונה? ציוד לאימונים? דברים מוחשיים אחרים? כך שיש לזה פוטנציאל, הוא פשוט לא ממומש כי אני לא זמין לכך כרגע.
לדוגמה: 5,000 נקודות מוניטין = אבקת חלבון עד הבית + משלוח. נשמע רע?

יכול להיות. אבל מה עם בהמשך ניתן אפשרות להמיר נקודות מוניטין בתוספי תזונה? ציוד לאימונים? דברים מוחשיים אחרים? כך שיש לזה פוטנציאל, הוא פשוט לא ממומש כי אני לא זמין לכך כרגע.
לדוגמה: 5,000 נקודות מוניטין = אבקת חלבון עד הבית + משלוח. נשמע רע?
זהו, זה בדיוק הרעיון שעלה לי בראש, שאולי יש איזה פרס על מוניטין ולא ידעתי.
אבל זה רק יפתח אופציה לעוד יותר בלגן, חברים יחלקו אחד לשני מוניטין ו\או יפתחו משתמשים נוספים בכדי לתת מוניטין לעצמם ויגרום לכם לבזבז אנרגיה מיותרת בתור השוטר התורן 🚔
אנשים יתחילו לסחור במוניטין ולמכור את הפרסים בפורום יד 2 🤣

• פותח/ת השרשור
חברים יחלקו אחד לשני מוניטין
ובגלל זה הסרנו את זה מאוף טופיק ובהמשך כנראה נסיר מפורום לוגים. זה יהיה זמין רק בפורומי הייעוץ. אי אפשר לחלק גם מוניטין לאותו אדם אם לא חילקת 3 מוניטינים לאנשים אחרים (באופן כללי, לא ביום נתון).

או יפתחו משתמשים נוספים בכדי לתת מוניטין
המוניטין שלך לא שוה שום דבר עד שאתה לא מגיע ל-X הודעות. כרגע זה 30 אם אני לא טועה. אפשר להגדיל את זה עוד. יש לנו דרך גם לדעת אם פתחת עוד משתמש באתר (גם אם עשית את כל התחכומים הקיימים להם איי שם - אלא אם פרמטת את המחשב, אני יודע עליך הכל 😃 ).

ובגלל זה הסרנו את זה מאוף טופיק ובהמשך כנראה נסיר מפורום לוגים. זה יהיה זמין רק בפורומי הייעוץ. אי אפשר לחלק גם מוניטין לאותו אדם אם לא חילקת 3 מוניטינים לאנשים אחרים (באופן כללי, לא ביום נתון).

המוניטין שלך לא שוה שום דבר עד שאתה לא מגיע ל-X הודעות. כרגע זה 30 אם אני לא טועה. אפשר להגדיל את זה עוד. יש לנו דרך גם לדעת אם פתחת עוד משתמש באתר (גם אם עשית את כל התחכומים הקיימים להם איי שם - אלא אם פרמטת את המחשב, אני יודע עליך הכל 😃 ).
פותחים משתמש ממכשיר אחר על הWIFI של השכן 🤣

אגב, מאיפה המערכת פורום הזאת? היא הכי נוחה שראיתי, ממש כייף לגלוש פה.

Btw a little idea I talked briefly with @yujinius about.
It's difficult to know whether an answer someone gives is legitimate or simply broscience or just going with the general incorrect consensus because they read it somewhere.
I'm assuming part of the reason for Monitins are so that people can look at the answerer's Monitin count and decide with help from that how legitimate the answer probably is.
For the reasons you stated above, the Monitin doesn't really portray someone's legitimacy. So maybe it would be a good idea to make the "chosen answers" count as a more legitimate "scoring" or "ranking" system?
The more "chosen answers" a person has, the more knowledgable that person probably is and therefore more trustworthy, generally speaking.

I realize a lot of people don't bother choosing a best answer, so maybe giving the OP some extra Monitin points for choosing an answer could help make more people do so? Or maybe some other more well thought-out system.

I personally don't gain anything from this and am purely proposing it as an option to better the users' experience, as I believe it would increase the general amount of correct knowledge to the users.

I'm probably not the right person to actually suggest something like this, but I thought it wouldn't hurt suggesting.

sorry for the english. (see signature)z

הלך הכוכב כסף 😭

אני צוחק, שינוי משובח, בעיקר הביטול מוניטין באוף טופיק.. כל meme גרף עשרות לייקים ומוניטין

וואלה? ואם שיניתי את ה ip?

כעת כל "לייק" יהיה שווה נקודה אחת במקום שתי נקודות כמו שהיה עד כה.
זה אומר נקודה אחת בכללי או נקודה אחת על כל 10000 מוניטין שיש לי?
לנו דרך גם לדעת אם פתחת עוד משתמש באתר (גם אם עשית את כל התחכומים הקיימים להם איי שם - אלא אם פרמטת את המחשב, אני יודע עליך הכל 😃 ).
סתם שאלה, אתה יכול גם לזהות vmware על proxy ולקשר את זה אליי?

סתם שאלה, אתה יכול גם לזהות vmware על proxy ולקשר את זה אליי?
כשאתה גולש דרך פרוקסי אתה גולש דרך כתובת IP אחרת ולא שלך.
אין קשר אם זו מכונה וירטואלית או מחשב פיזי.
מה שמשנה הוא ה gateway שדרכו אתה יוצא

כשאתה גולש דרך פרוקסי אתה גולש דרך כתובת IP אחרת ולא שלך.
אין קשר אם זו מכונה וירטואלית או מחשב פיזי.
מה שמשנה הוא ה gateway שדרכו אתה יוצא
הקטע הוא שאני דיי בטוח שמשה יכול לאתר רק את הכתובת הפיזית של המחשב ואת האייפי החיצוני ולא את הgateway כי מערכת הניהול מאתרת את המידע הזה בסגנון של nmap. אבל זה רק ניחוש מושכל אז שאלתי מתוך סקרנות 😃

הקטע הוא שאני דיי בטוח שמשה יכול לאתר רק את הכתובת הפיזית של המחשב ואת האייפי החיצוני ולא את הgateway כי מערכת הניהול מאתרת את המידע הזה בסגנון של nmap. אבל זה רק ניחוש מושכל אז שאלתי מתוך סקרנות 😃
כתובת פיזית? אתה מתכוון ל mac address?
אם תצא דרך פרוקסי אני לא חושב שאפשר יהיה לזהות 😃

לא מכיר nmap.
תקשורת היא תקשורת היא תקשורת 😛

כתובת פיזית? אתה מתכוון ל mac address?
אם תצא דרך פרוקסי אני לא חושב שאפשר יהיה לזהות 😃

לא מכיר nmap.
תקשורת היא תקשורת היא תקשורת 😛
כן אני מתכוון לmac. שיחקתי במשחק mmo אחד שבו הייתה אפשרות להגן עליך מפריצות על ידי כך שתאשר כתובות Mac שבהן תוכל להתחבר למשחק, אז כנראה יש אופציה כלשהי לאתר כתובת mac.

nmap זאת פקודת יוניקס שמאפשרת לגלות הרבה מאוד מידע על כתובת איי פי. זאת אחת הפקודות החשובות ביותר להאקרים ומאבטחי מידע בשלב הdata gathering

כן אני מתכוון לmac. שיחקתי במשחק mmo אחד שבו הייתה אפשרות להגן עליך מפריצות על ידי כך שתאשר כתובות Mac שבהן תוכל להתחבר למשחק, אז כנראה יש אופציה כלשהי לאתר כתובת mac.

nmap זאת פקודת יוניקס שמאפשרת לגלות הרבה מאוד מידע על כתובת איי פי. זאת אחת הפקודות החשובות ביותר להאקרים ומאבטחי מידע בשלב הdata gathering
זה יותר כמו קומפוננט שאפשר להתקין בלינוקס..
התקנתי אותו על אחד השרתים שלי עכשיו כדי לבדוק אותו קצת יותר לעומק 😃

בכל אופן, יש גם דבר כזה שנקרא mac spoofing ואולי זה יותר קשור למשחק שלך, אבל אני חושב שקצת סטינו מהנושא כאן 😃

זה יותר כמו קומפוננט שאפשר להתקין בלינוקס..
התקנתי אותו על אחד השרתים שלי עכשיו כדי לבדוק אותו קצת יותר לעומק 😃

בכל אופן, יש גם דבר כזה שנקרא mac spoofing ואולי זה יותר קשור למשחק שלך, אבל אני חושב שקצת סטינו מהנושא כאן 😃
ממליץ לך להתקין גם zenmap. זאת גרסת nmap עם interface נוח לשימוש. אגב אם השטויות של אבטחת מידע מעניינות אותך ממליץ לך גם להתקין Kali Linux זה ממש אדיר ואפשר ללמוד מזה המון כי זאת גרסת לינוקס שבאה עם כל הכלים של אבטחת מידע שאי פעם תצטרך.
טוב באמת קצת סטינו מהנושא רק הייתי מסוקרן קצת איך משה יכול להשיג עליי מידע כשכל אחד עם ידע בסיסי באבטחת מידע יכול להחביא את כל המידע הזמין עליו.

ממליץ לך להתקין גם zenmap. זאת גרסת nmap עם interface נוח לשימוש. אגב אם השטויות של אבטחת מידע מעניינות אותך ממליץ לך גם להתקין Kali Linux זה ממש אדיר ואפשר ללמוד מזה המון
זה לא מעניין 😃
התחום שלי IT אומנם אבל שרתי הלינוקס שלי הם שרתי WEB ואני לא משחק בהם ומנסה דברים שקשורים להאקינג וכו'.

כשאני חושב על זה נראה לי שההודעה הזאת הייתה מכוונת לפשוטי העם שלא מבינים באבטחת מידע.
ואם אני גולש דרך מחשב של מישהו שאני בעצמי לא מכיר ש"במקרה" השגתי אליו גישה מרחוק? עדיין משה ידע שזה אני?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית