תודה. אני לא מנסה להצטנע מדי, אני רק אומר שחלק לא מבוטל מהמוניטין שקיבלתי לא קשור לידע שלי, ואני לא היחיד.הלוואי של99% מהמשתמשים בפורום היה את הידע שיש לך.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה. אני לא מנסה להצטנע מדי, אני רק אומר שחלק לא מבוטל מהמוניטין שקיבלתי לא קשור לידע שלי, ואני לא היחיד.הלוואי של99% מהמשתמשים בפורום היה את הידע שיש לך.
אני יודע, זאת כל המטרה של השינוייםתודה. אני לא מנסה להצטנע מדי, אני רק אומר שחלק לא מבוטל מהמוניטין שקיבלתי לא קשור לידע שלי, ואני לא היחיד.
לא מוערך? חבל.. הוא כישרון אדיר!ראיין סטיילס, אחד השחקנים הקומיים הטובים והלא מוערכים שקיימים 👑
מי שראה את The Drew Carey Show יודע כמה אתה צודק.לא מוערך? חבל.. הוא כישרון אדיר!
סדרה אדירה, כל כך מתגעגע אליה.מי שראה את The Drew Carey Show יודע כמה אתה צודק.
מי שלא --- אני מקנא בכם, כי אתם יכולים לראות את זה עכשיו.
משה, לדעתי זה צעד לא נכון.המוניטין הוסר גם מפורום לוגים
אי אפשר לעשות מעקב על איזה הודעות מקבלות מוניטין ואיזה לא, לכן זה הרע במיעוטו. אותם אנשים שעוזרים לך בלוג יקבלו את המוניטין שלהם בפורומי הייעוץ מכיוון שהם עוזרים גם שם, מצד שני אותם אנשים שמטרילים את האוף טופיק והלוגים לא יקבלו שום מוניטין בפורומי ייעוץ על הטרלות.משה, לדעתי זה צעד לא נכון.
אתה צודק שבגלל שהרבה מספימים בלוגים של אנשים נוצר מצב שנותנים מוניטין על כלום, אבל בחלק מהלוגים (שלי לדוגמא) יש לא מעט תגובות יעוץ (סטיץ', מייק וביסט עוזרים לי על בסיס קבוע), ברור שזה לא כזה משנה אבל חבל שאני לא יכול לתת מוניטין על העזרה שלהם.
המוניטין שלך לא שוה שום דבר עד שאתה לא מגיע ל-X הודעות. כרגע זה 30 אם אני לא טועה. אפשר להגדיל את זה עוד. יש לנו דרך גם לדעת אם פתחת עוד משתמש באתר (גם אם עשית את כל התחכומים הקיימים להם איי שם - אלא אם פרמטת את המחשב, אני יודע עליך הכל 😃 ).
אז המוניטין נקבע לפי אחוז שומן... הבנתי 🤣מה זה משנה עחי, אי אפשר לעבור אותי בכל מקרה.
הייתה בעיה שהלייקים הוכפלו בכוח משתמש במקום לקבל נקודה על כל לייק (או 2 לפני השינוי).מה קרה לנקודות מוניטין שלי? נעלמו לי מעל אלף נקודות 😕
אצלך מעל 1000, אצלי 30000.. זניח.מה קרה לנקודות מוניטין שלי? נעלמו לי מעל אלף נקודות 😕
מז״א?הייתה בעיה שהלייקים הוכפלו בכוח משתמש במקום לקבל נקודה על כל לייק (או 2 לפני השינוי).
זה שונה רטרואקטיבית
בעבר אם הייתי נותן לייק למישהו הוא היה מקבל 10 נקודות. אם משתמש כבוד היה נותן לייק זה היה שווה 5 נקודות. אם משתמש רגיל היה נותן לייק זה היה שווה 3 נקודות. היום זה נקודה לכל לייק לא משנה מי נותן. וזה שונה רטרואקטיבית על כל הלייקים שקיבלתמז״א?
ראיתי לצערי.
לדעתי אין הגיון בזה שלייק יתן מוניטין בכלל
לדעתי דעתך יכולה לא לאמר.לדעתי אין הגיון בזה שלייק יתן מוניטין בכלל