הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AD-3 PCT by LeCheek Nutrition

jo_kersmile

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
AD-3 PCT by LeCheek Nutrition

שלום חברים

מישהו במקרה ניסה ? יכול להמליץ ?

תודה ואחלה של יום

• פותח/ת השרשור
וואלה

פשוט אחד המרכיבים שלו הוא

Androsta-3,5-diene-7,17-dione

אז חשבתי שזה איזה סוג של פרו הורמון או נגזרת של DHEA

Aromatase inhibitor
זה טוב לpct של דברים עדינים כמו פרוהורמונים . או שסתם בא לך לקבל מראה יבש יותר. יצא לי לנסות מחברות אחרות פשוט. זה יכול לעבוד רק מינום שהוא גבוה מידי יגמור לך את הלבידו לתקופת השימוש מניסיון.

• פותח/ת השרשור
המינון הוא 75 מג ל2 קפסולות
נגזרת של 7-Keto DHEA

אתה חושב שצריך יותר מזה ?

התוצאות היו מראה יבש או גם גדילה של שריר רזה ?

כמו שאמרת מינון גבוה מידי יכול לפגוע בליבידו אבל לפי התווית השימוש הוא של 2 כדורים למשך 4 שבועות (60 קפסולות סה"כ)

עדיין תיהיה פגיעה ?

יש לך המלצה לפרו הורמון טוב שהשתמשת בו לאחרונה ? -

ניסיתי לפני שנה H-drol והשנה epistane שלא עשה לי טוב כל כך (כאבי גב ובטן נוראיים)

75 זה המקסימום...ברגע שיורדים מהחומר הלבידו חוזר . עוד תופעה שחוויתי זה עייפות כרונית.
אני כרגע על אוסטרין ויש לי הרגשה מדהימה אנרגיה ושמחת חיים ופאמפ נחמד.
אם אתה מחפש פרו הורמונים עדינים תבדוק את המוצרים של ironmags labs

• פותח/ת השרשור
יש להם את ה andro 1 \andro 4 אני לא יודע כמה הם שווים משהו

dmz ניסית ?

לאיזה שימוש ה אוסטרין ? חיטוב או מסה

ממש תודה גבר

חיטובון יותר יעיל עם זה. המוצר החדש super dmz 4.0 אינו מכיל DMZ כלל. מכיל 4 פרו הורמונים יחד +עוד שני כימקלים אוסטרין ולקסוג'נין
הבעיה בפרו הורמונים האילו שצריך לקחת מינונים גבוהים יותר משני קספולות מה שאומר שתצתרך לפחות שני בקבוקונים אם לא 3 . והמחיר כבר יקר
DMZ בפני עצמו חזק יותר מכל ה 4 יחד. אבל שוב לא מתאים לכל אחד.

חיטובון יותר יעיל עם זה. המוצר החדש super dmz 4.0 אינו מכיל DMZ כלל. מכיל 4 פרו הורמונים יחד +עוד שני כימקלים אוסטרין ולקסוג'נין
הבעיה בפרו הורמונים האילו שצריך לקחת מינונים גבוהים יותר משני קספולות מה שאומר שתצתרך לפחות שני בקבוקונים אם לא 3 . והמחיר כבר יקר
DMZ בפני עצמו חזק יותר מכל ה 4 יחד. אבל שוב לא מתאים לכל אחד.
DMZ הוא שם של מוצר ולא של סטרואיד/פרוהורמון.
ה-SDMZ המקורי היה מבוסס על סופרדרול ולאחריו יצאו גרסאות עם Dymetazine (כנראה אליו התכוונת) שהוא לכאורה שתי מולקולות סופרדרול קשורות והתוצאה סטרואיד חלש לאין שיעור (ועדיין סטרואיד ולא פרוהורמון). בגרסאות הבאות כיכב גם המטילסטנבולון (שוב... סטרואיד) והאלפא1.
גם אפיסטן הוא סטרואיד אגב, לא פרוהורמון.

ניתן לקרא על כולם כאן:
מידע - סקירות של חומרים אנבוליים ו- Ancillaries (ע"י TOM)

היום כל הסטרואידים בבאן בארה"ב כך שלא ניתן לרכוש את המוצרים בנקל.

שאלה..באיזה מדינה סטרואידים נמכרים באופן חוקי עדיין?
מבחינת מדינות מערביות, בריטניה היחידה שבה החוק המוזר "בערך" מאפשר. להגיד לך שאני יודע מהיכן נשלחים המוצרים והיכן הם מיוצרים... אין לי מושג.

אכן התכוונתי ל
Dymetazine קיצרתי DMZ . לא ידעתי שהוא חלש.... הבנתי שהוא פחות רעיל כמו הסופרדרול ואפשר למשוך איתו 6 שבועות. אולי שווה לנסות עם טסט.

ביוון ניתן לרכוש בבתי מרקחת את כל תרופות המרשם (פרווירון, אדקס, טמוקסי, כלומיד...) ללא מרשם למעט טסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית