הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פאוז סקוואט

זה לא 3 שניות, אבל לא נתווכח על זה.. כמה שיש שם, עוד שנייה שנייה וחצי
הידעת שלספור 3 שניות כשאתה מתחת למוט זה שונה מלספור 3 שניות כשאתה לא מתחת למוט?

כשהוא רואה את הסרטון הוא לא מתחת למוט.. אלא אם הוא מסתובב עם מוט עליו כל היום
מה שרציתי להגיד לאליק זה שאני הייתי מוסיף שנייה - שנייה וחצי ממשך הזמן של הפאוז בסרטון, זה הכל.
בסך הכל הוא עובד יפה ומגיע לו כל הכבוד, חוץ מזה שהבריז לתחרות האחרונה וזה חמור מאוד.
@Alikk1998

מה שרציתי להגיד לאליק זה שאני הייתי מוסיף שנייה - שנייה וחצי ממשך הזמן של הפאוז בסרטון, זה הכל.
בסך הכל הוא עובד יפה ומגיע לו כל הכבוד, חוץ מזה שהבריז לתחרות האחרונה וזה חמור מאוד.
@Alikk1998
רק אמרתי שזה יותר מסובך להגיע ל3 שניות כשאתה מתחת למוט.
אמרתי לו כבר בפרטי שיספור לאט יותר או שיבקש ממישהו שיספור בשבילו.

אליק אני מצטער שאני קצת שואל שאלה שלא כל כך קשורה לסרטון שלך, אבל מה היתרון בביצוע פאוז סקוואט ומתי כדאי לי להוסיף את זה לתוכנית שלי?
תודה

• פותח/ת השרשור

@Alikk1998
אני מכוון ל3 שניות (אני סופר עד 3 בבור) כמה שיוצא זה עניין אחר.
לא הברזתי, הייתי במחנה. זו סיבה מוצדקת.
אליק אני מצטער שאני קצת שואל שאלה שלא כל כך קשורה לסרטון שלך, אבל מה היתרון בביצוע פאוז סקוואט ומתי כדאי לי להוסיף את זה לתוכנית שלי?
תודה
יציאה מהבור, התפוצצות, אותה עבודה רק עם משקל קל יותר.
לדעתי צריך להוסיף פאוז סקוואט רק כשאתה שולט בטכניקה לגמרי, יודע לשלוט בכיווץ ויודע להישאר מכווץ בבור.

יש לי כאבים בברך ימין בזמן ביצוע הסקוואט שנובעים מהתגלגלות על צד הרגל, אני מתקשה לפתור את הבעיה. למישהו יש עצות ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית