עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחרי גרמניהתתחיל כבר פנדלי ישחיף
אני עושה 3 שניותנראה בסדר גמור
אני הייתי עושה פאוז יותר ארוך - בערך 3 שניות
הידעת שלספור 3 שניות כשאתה מתחת למוט זה שונה מלספור 3 שניות כשאתה לא מתחת למוט?אתה עושה שנייה וחצי, אתה לא יודע לספור ?
וואלה לא אחיאתה עושה שנייה וחצי, אתה לא יודע לספור ?
הידעת שלספור 3 שניות כשאתה מתחת למוט זה שונה מלספור 3 שניות כשאתה לא מתחת למוט?
רק אמרתי שזה יותר מסובך להגיע ל3 שניות כשאתה מתחת למוט.זה לא 3 שניות, אבל לא נתווכח על זה.. כמה שיש שם, עוד שנייה שנייה וחצי
כשהוא רואה את הסרטון הוא לא מתחת למוט.. אלא אם הוא מסתובב עם מוט עליו כל היום
מה שרציתי להגיד לאליק זה שאני הייתי מוסיף שנייה - שנייה וחצי ממשך הזמן של הפאוז בסרטון, זה הכל.
בסך הכל הוא עובד יפה ומגיע לו כל הכבוד, חוץ מזה שהבריז לתחרות האחרונה וזה חמור מאוד.
@Alikk1998
הידעת שלספור 3 שניות כשאתה מתחת למוט זה שונה מלספור 3 שניות כשאתה לא מתחת למוט?
אני מכוון ל3 שניות (אני סופר עד 3 בבור) כמה שיוצא זה עניין אחר.זה לא 3 שניות, אבל לא נתווכח על זה.. כמה שיש שם, עוד שנייה שנייה וחצי
כשהוא רואה את הסרטון הוא לא מתחת למוט.. אלא אם הוא מסתובב עם מוט עליו כל היום
מה שרציתי להגיד לאליק זה שאני הייתי מוסיף שנייה - שנייה וחצי ממשך הזמן של הפאוז בסרטון, זה הכל.
בסך הכל הוא עובד יפה ומגיע לו כל הכבוד, חוץ מזה שהבריז לתחרות האחרונה וזה חמור מאוד.
@Alikk1998
יציאה מהבור, התפוצצות, אותה עבודה רק עם משקל קל יותר.אליק אני מצטער שאני קצת שואל שאלה שלא כל כך קשורה לסרטון שלך, אבל מה היתרון בביצוע פאוז סקוואט ומתי כדאי לי להוסיף את זה לתוכנית שלי?
תודה