הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ WL לא יכול להתאמן עם מאמן לחודש וחצי

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
התאמנתי עד עכשיו חודשיים עם מאמן של WL ואני רוצה להמשיך בזה, בחודש וחצי הקרוב אני לא אוכל להתאמן עם מאמן WL.

המליצו לי שלא להתאמן בחודשיים הקרובים על תנועות של WL, על מנת שלא ליצור הרגלים רעים מבחינת טכניקה.
(חוץ מOverhead Squat,שאת זה דווקא המליצו לי לעשות בזמן הזה)

כדאי לי להתאמן עם תוכנית שמשלבת תנועות של WL? או שלוותר על התנועות בזמן הקרוב? (קלינים סנאצ'ים ג'רקים)
או שעדיף בזמן הקרוב עד שאוכל להתאמן עם מאמן לשפר את הHB Squat, FS,Overhead Squat וכוח כללי שאוכל לעזור לי בהמשך בWL?

מה שחשבתי לעשות זה: לבצע טקסס לHB Squat,ולשלב Overhead Squat, בנוסף לזה לשלב טקסס לOHP ובנץ'(הדבר היחידי שאני עושה שלא מכוון לWL), חוץ מזה לשלב מתח ומקבילים. (במידה ולא כדי לעשות C&J/Snatch או תרגילים שמשלבים את התנועות.)

אם יש לכם המלצה לאיך לתכנן את התוכנית או קצת insight בנושא אשמח אם תוכלו לעזור 😃

@Crossfiter @MikeRozner @stitch

התאמנתי עד עכשיו חודשיים עם מאמן של WL ואני רוצה להמשיך בזה, בחודש וחצי הקרוב אני לא אוכל להתאמן עם מאמן WL.

המליצו לי שלא להתאמן בחודשיים הקרובים על תנועות של WL, על מנת שלא ליצור הרגלים רעים מבחינת טכניקה.
(חוץ מOverhead Squat,שאת זה דווקא המליצו לי לעשות בזמן הזה)

כדאי לי להתאמן עם תוכנית שמשלבת תנועות של WL? או שלוותר על התנועות בזמן הקרוב? (קלינים סנאצ'ים ג'רקים)
או שעדיף בזמן הקרוב עד שאוכל להתאמן עם מאמן לשפר את הHB Squat, FS,Overhead Squat וכוח כללי שאוכל לעזור לי בהמשך בWL?

מה שחשבתי לעשות זה: לבצע טקסס לHB Squat,ולשלב Overhead Squat, בנוסף לזה לשלב טקסס לOHP ובנץ'(הדבר היחידי שאני עושה שלא מכוון לWL), חוץ מזה לשלב מתח ומקבילים. (במידה ולא כדי לעשות C&J/Snatch או תרגילים שמשלבים את התנועות.)

אם יש לכם המלצה לאיך לתכנן את התוכנית או קצת insight בנושא אשמח אם תוכלו לעזור 😃

@Crossfiter @MikeRozner @stitch
בחיים שלי לא התאמנתי עם מאמן WL, אז אני לא יודע איך לענות לגבי השאלה של אם להמשיך...
אבל אחרי שתחליט אם להמשיך או לא, אני אשמח לעזור עם תכנון האימונים.

אתה יכול לבנתיים לעבוד על דדליפט ופרונט סקוואט, זה יעזור לך המון לקלין

לגבי הקלין, אני חושב שכן כדי לך לתרגל עם מקל מטאטא ולאחר מכן עם מוט אולימפי את השראנגס ביחד עם הקפיצה, בלי לתפוס את המוט לפרונט סקוואט, רק לתרגל את החלק הראשוני בהנפה

ככה אתה תגיע לאימון איתו עם קצת יותר התנסות אישית, ועם פרונט סקוואט ודדליפט חזקים יותר.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לבנתיים לעבוד על דדליפט ופרונט סקוואט, זה יעזור לך המון לקלין

לגבי הקלין, אני חושב שכן כדי לך לתרגל עם מקל מטאטא ולאחר מכן עם מוט אולימפי את השראנגס ביחד עם הקפיצה, בלי לתפוס את המוט לפרונט סקוואט, רק לתרגל את החלק הראשוני בהנפה

ככה אתה תגיע לאימון איתו עם קצת יותר התנסות אישית, ועם פרונט סקוואט ודדליפט חזקים יותר.
לעבוד בדדליפט במשקלים שהגב התחתון לא נשאר ישר?
אולי עדיף במקום לעשות קלין פולס במשקלים שאני יכול לשמור על גב תחתון ישר?

• פותח/ת השרשור
בקלינים של WL תמיד הגב התחתון ישר, ולפי מה שהבנתי קלין פולס גם יכול להתאיםץ

@stitch כדי לעשות SS קצר לHB Squat,בנץ' ופרס לפני שאני עובר לטקסס לשלושת אלו? כדי לשלב דדליפט או קלין פולס/פולס אחרים?

@stitch כדי לעשות SS קצר לHB Squat,בנץ' ופרס לפני שאני עובר לטקסס לשלושת אלו? כדי לשלב דדליפט או קלין פולס/פולס אחרים?
כשאתה אומר קלין פולס אתה מתכוון למשיכות גבוהות באחיזה של קלין? זה גם תרגיל טכני מאד, קודם תחליט אם אתה עובד WL בזמן הזה ורק אחר כך תחשוב מה לשלב.
לגבי ה-SS - תלוי מה המצב שלך ביחס לעצמך. אם אתה חוזר מפציעה, או מהפסקה מסוימת, היא תוכל לעזור לך לחזור לעצמך. אבל אם מיצית התקדמות ליניארית - למה לך לנסות את זה לפני טקסס?

• פותח/ת השרשור
כשאתה אומר קלין פולס אתה מתכוון למשיכות גבוהות באחיזה של קלין? זה גם תרגיל טכני מאד, קודם תחליט אם אתה עובד WL בזמן הזה ורק אחר כך תחשוב מה לשלב.
לגבי ה-SS - תלוי מה המצב שלך ביחס לעצמך. אם אתה חוזר מפציעה, או מהפסקה מסוימת, היא תוכל לעזור לך לחזור לעצמך. אבל אם מיצית התקדמות ליניארית - למה לך לנסות את זה לפני טקסס?

מחר יש לי אימון ועדיין לא קיבלתי תשובה סופית לגבי האם להמשיך עם הרמות של WL, אז מחר אעשה רק קלינים קלים + Over Head Squat ואת כל השאר במתכונת של SS.

כמה שאלות לגבי SS שמכוון יותר לWL:
1. עדיין לא סיימתי את ההתקדמות הלינארית(במיוחד לא בHB סקוואט), כדאי לעשות SS? (פוחד לשבור טכניקה בהתקדמות מהירהמשקלים כבדים בHB Squat)
2. לרדת ATG בסקוואט?
3. לעשות דדליפט במידה ואני רוצה לכוון יותר לל WL?

1. עדיין לא סיימתי את ההתקדמות הלינארית(במיוחד לא בHB סקוואט), כדאי לעשות SS? (פוחד לשבור טכניקה בהתקדמות מהירהמשקלים כבדים בHB Squat)
אם אתה חושש - אז לא. תתקדם שבועית. לא חושב שרודפים אחריך.
2. לרדת ATG בסקוואט?
אלא אם אתה מתכוון להגיע למשקלים כבדים בקלינים מלאים, לדעתי עדיף שלא.
אני עם בעיות ברכיים, וזה נושא רגיש מבחינתי. מישהו אחר יוכל לתת תשובה אחרת.
3. לעשות דדליפט במידה ואני רוצה לכוון יותר לל WL?
דדליפט תמיד טוב לחזק, ובוודאי שהוא יעזור ל-WL.
המשיכה הראשונה של הקלינים תלך הרבה יותר טוב אם אתה מסוגל להרים פי 1.5 מזה בדדליפט.

• פותח/ת השרשור
אם אתה חושש - אז לא. תתקדם שבועית. לא חושב שרודפים אחריך.

אלא אם אתה מתכוון להגיע למשקלים כבדים בקלינים מלאים, לדעתי עדיף שלא.
אני עם בעיות ברכיים, וזה נושא רגיש מבחינתי. מישהו אחר יוכל לתת תשובה אחרת.

דדליפט תמיד טוב לחזק, ובוודאי שהוא יעזור ל-WL.
המשיכה הראשונה של הקלינים תלך הרבה יותר טוב אם אתה מסוגל להרים פי 1.5 מזה בדדליפט.
אני להגיע לקלינים מלאים כבדים בקלין, יש טיפים לשמור על הברכיים?
הHB סקוואט נורא קל כרגע, אני חושב שאעלה אותו בSS למשקלים שמתחילים להיות לי קצת יותר קשים ואז אעביר את הסקוואט לטקסס. (כנ"ל ללחיצות)

הHB סקוואט נורא קל כרגע, אני חושב שאעלה אותו בSS למשקלים שמתחילים להיות לי קצת יותר קשים ואז אעביר את הסקוואט לטקסס. (כנ"ל ללחיצות)
אז בשביל מה שאלת אותי 🫤

• פותח/ת השרשור
אז בשביל מה שאלת אותי 🫤
מה שאתה לא יודע זה שכרגע הHB סקוואט הכי קרוב שעשיתי בחודשיים האחרונים היה 50 לשלישייה, אם אתה עדיין אומר שעדיף להתקדם במצבי שבועית, אעשה כמו שאתה אומר.

אין סיבה ממשית להפסיק להתאמן בWL, ואם זה מה שיוחלט אז רצוי לפחות להתחזק כמה שיותר מהר. אם הסקוואט שלך 50 ק"ג, אז קודם תדאג להביא אותו ל-150 ק"ג. זה ישפר לך את הקלין & ג'רק והסנאץ' יותר מכל כמות נקיונות והנפות וליטושי טכניקה. אתה צריך להתחזק, והרבה.
ואם אנחנו מדברים על להתחזק בעזרת סקוואט, מי יכול לנחש איך אני אמליץ לעשות אותו?

• פותח/ת השרשור
אין סיבה ממשית להפסיק להתאמן בWL, ואם זה מה שיוחלט אז רצוי לפחות להתחזק כמה שיותר מהר. אם הסקוואט שלך 50 ק"ג, אז קודם תדאג להביא אותו ל-150 ק"ג. זה ישפר לך את הקלין & ג'רק והסנאץ' יותר מכל כמות נקיונות והנפות וליטושי טכניקה. אתה צריך להתחזק, והרבה.
ואם אנחנו מדברים על להתחזק בעזרת סקוואט, מי יכול לנחש איך אני אמליץ לעשות אותו?
רמז?
SS? LB?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית