הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ WL לא יכול להתאמן עם מאמן לחודש וחצי

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
התאמנתי עד עכשיו חודשיים עם מאמן של WL ואני רוצה להמשיך בזה, בחודש וחצי הקרוב אני לא אוכל להתאמן עם מאמן WL.

המליצו לי שלא להתאמן בחודשיים הקרובים על תנועות של WL, על מנת שלא ליצור הרגלים רעים מבחינת טכניקה.
(חוץ מOverhead Squat,שאת זה דווקא המליצו לי לעשות בזמן הזה)

כדאי לי להתאמן עם תוכנית שמשלבת תנועות של WL? או שלוותר על התנועות בזמן הקרוב? (קלינים סנאצ'ים ג'רקים)
או שעדיף בזמן הקרוב עד שאוכל להתאמן עם מאמן לשפר את הHB Squat, FS,Overhead Squat וכוח כללי שאוכל לעזור לי בהמשך בWL?

מה שחשבתי לעשות זה: לבצע טקסס לHB Squat,ולשלב Overhead Squat, בנוסף לזה לשלב טקסס לOHP ובנץ'(הדבר היחידי שאני עושה שלא מכוון לWL), חוץ מזה לשלב מתח ומקבילים. (במידה ולא כדי לעשות C&J/Snatch או תרגילים שמשלבים את התנועות.)

אם יש לכם המלצה לאיך לתכנן את התוכנית או קצת insight בנושא אשמח אם תוכלו לעזור 😃

@Crossfiter @MikeRozner @stitch

• פותח/ת השרשור
לא שמת לב שזה נאמר בנימה צינית?
Today I Learned
אני retard
לא שמת לב שזה נאמר בנימה צינית?
במידה ואני עושה SS (ניסיתי לעשות פעם אבל לא הגעתי למשקלים כבדים ממש), בסקוואט: באימונים הקרובים כל עוד המשקלים עדיין קלים יחסית לעשות חזרות גבוהות עד שאגיע למשקלים כבדים יותר או שכבר לעשות 3x5?

מה הסיבות שעדיף לעשות את זה במקום להתחיל מלדוגמה 8*3 כשאני מגיע למשקלים של פעם או שמתחיל להיות קשה לרדת ל 5*3?
להתקדם במתכונת של 8*3מאימון לאימון זה לא ריאלי כל כך , אלא אם כן אתה עובד במתכונת ויתור עצמי מתחיל חודש ריסט ממשקל יעד ואז שתגיע אליו תרד ל5*3יצרת ויתור עצמי אחד גדול ובזבוז זמן .
תתקדם ב5*3 כמו שהSS אומר . ( כמובן התוכנית ולא היחידה .)

• פותח/ת השרשור
להתקדם במתכונת של 8*3מאימון לאימון זה לא ריאלי כל כך , אלא אם כן אתה עובד במתכונת ויתור עצמי מתחיל חודש ריסט ממשקל יעד ואז שתגיע אליו תרד ל5*3יצרת ויתור עצמי אחד גדול ובזבוז זמן .
תתקדם ב5*3 כמו שהSS אומר . ( כמובן התוכנית ולא היחידה .)
כמו שכתבתי, אני עדיין במשקל שקל לי בסקוואט, שכרגע אני יכול לעשות בו 8*3 בלי בעיה, גם לא כתבתי שאני אתקדם כך במשך כל התוכנית - אלא עד שאגיע למשקל קצת יותר כבד.

כמו שכתבתי, אני עדיין במשקל שקל לי בסקוואט, שכרגע אני יכול לעשות בו 8*3 בלי בעיה, גם לא כתבתי שאני אתקדם כך במשך כל התוכנית - אלא עד שאגיע למשקל קצת יותר כבד.
לא קראתי את כל השרשור , אבל הקצב התקדמות ב5*3 הוא מאוד מהיר ויגיע בזמן לRM 5 שלך ללא בעיות. אולי תרגיש מבוזבז באימונים הראשונים אבל תוך שבועיים אתה תוסיף 30 קג בהנחה שאתה מסקביט 3 פעמים בשבוע ועובד במתכונת SS בקטע הזה .

• פותח/ת השרשור
לא קראתי את כל השרשור , אבל הקצב התקדמות ב5*3 הוא מאוד מהיר ויגיע בזמן לRM 5 שלך ללא בעיות. אולי תרגיש מבוזבז באימונים הראשונים אבל תוך שבועיים אתה תוסיף 30 קג בהנחה שאתה מסקביט 3 פעמים בשבוע ועובד במתכונת SS בקטע הזה .
הבנתי את הקצב ההתקדמות המהיר, בדיוק בגלל ה'אימונים המבוזבזים' אני שואל למה לא לעשות נפח קצת יותר גבוהה בהם כל עוד אפשר?

הבנתי את הקצב ההתקדמות המהיר, בדיוק בגלל ה'אימונים המבוזבזים' אני שואל למה לא לעשות נפח קצת יותר גבוהה בהם כל עוד אפשר?
כי זה אימון. לא תחרות. זה לא מעניין אף אחד מה אתה עושה עם 50 קילו, מעניין אם ומתי זה יהיה 150 קילו. אתה בונה התקדמות להמשך. להתאמן זה לא לבוא לעשות כל יום את הכי הרבה שלך - זה נקרא לעשות פעילות גופנית. לא להתאמן. אלה דברים שונים.
לא עושים 8 חזרות כשהמשקל קל, בדיוק מאותה סיבה שעושים 5 חזרות בכל שלב אחר של התוכנית.

• פותח/ת השרשור
כי זה אימון. לא תחרות. זה לא מעניין אף אחד מה אתה עושה עם 50 קילו, מעניין אם ומתי זה יהיה 150 קילו. אתה בונה התקדמות להמשך. להתאמן זה לא לבוא לעשות כל יום את הכי הרבה שלך - זה נקרא לעשות פעילות גופנית. לא להתאמן. אלה דברים שונים.
לא עושים 8 חזרות כשהמשקל קל, בדיוק מאותה סיבה שעושים 5 חזרות בכל שלב אחר של התוכנית.
חשבתי שפשוט אולי הנפח הקצת יותר גבוה הזה יכול לתרום להמשך

חשבתי שפשוט אולי הנפח הקצת יותר גבוה הזה יכול לתרום להמשך
המטרה היא לא שיהיה קשה לך. המטרה היא להתחזק במהלך התוכנית. אם זה קשה (וזה יהיה), זה המחיר. לא המטרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית