הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עובר מכס??

• פותח/ת השרשור nani
  • פורסם בתאריך

nani

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
1
38
0
אני רוצה להזמין מוצר מחו'ל עכשיו יש בו Theophylline יש מצב שיעשו לי איתו בעיות??

http://www.bodybuilding.com/store/usp/jacked.html

יש רשימה של חומרים שלא יעביר לי במכס? חיפשתי גם באתר של המכס ולא מצאתי...

תודה...

נערך לאחרונה:
הכל עובר, תשלח במשלוח ארוך.
בקשר להזמנה, לא הייתי מבצע עכשיו הזמנה בגלל שזה יפול לך על סוכות והמכס סגור 10 ימים רצוף מה שיצור אצלהם עומס של חבילות ויהיה לך קשה לשחרר.

• פותח/ת השרשור
תודה...
ראית את המרכיבים?

בקשר לאותו מוצר. אני פשוט לא רוצה ליפתוח עוד פוסט...

מה עושים עם נפילות קפאין? פשוט יש לו קראש לא נורמלי...

תעשה סייקלים בקפאין,

4 ימים שימוש, 3 ימים הפסקה או מינוניים עולים ויורדים בתחילת/סוף שימוש

למה שיעשו לך בעיות עם החומר הזה ? מה הבעיה בו ? ומה היתרונות שלו חוץ מזה שהוא מגדיל זרימת דם ? אם מותר לך לשתות מאות כוסות תה אין שום סיבה שתהיה בעיה עם החומר הזה....

סתם שאלה שעולה לי בראש אחרי שאני קראתי קצת את הפוסט, פשוט לא בא לי לפתוח עוד אשכול.
יש אנשים שקפאין לא משפיע עליהם? כי אני יכול לשתות כוס קפה שחור חזק ואחרי 30 דקות לישון כמו תינוק, אני לא מרגיש את "המרץ" שאנשים מתארים אחרי שהם לוקחים קפאין.

אז ככה. אחרי שהגוף שלך מתרגל לזה אז עובר לך הקטע של אי אפשר לישון אח"כ... במידה וכן תנסה להפסיק לכמה ימים ותראה איך פתאום אתה מרגיש כמו זקן בן 200 שכל היום עייף בלי כוח לכלום גם אם ישנת 12 שעות (מנסיון של היומיים האחרונים שפשוט חתכתי צריכה של 400 מ"ג קפאין ל 0).

כנראה לא הסברתי את עצמי נכון, ביום יום שלי הצריכת של קפאין שלי שואפת לאפס, ולפעמים שאני שותה קפה סתם שבה לי מסיבות כאלה ואחרות אני לא מרגיש הבדל בין לפני הקפה לאחרי הקפה. השאלה היא: האם פשוט המינון יותר מדי נמוך כדי שאני ארגיש אותו או שיכול להיות שקפאין לא משפיע על חלק מהאנשים?

כוס קפה נמס זה משהוא כמו 60 מ"ג קפאין שזו כמות לא גדולה, מינון גדול יותר וקפאין מרוכז (200 מ"ג) יתתנו לך בום 😃

אני אנסה אימון הבא נראה איך זה משפיע עלי, אבל בכל מקרה אני לא הולך להפוך את זה להרגל לא בא לי להתמכר לקפאין, זה היה מספיק קשה להיגמל מקולה. :(

אני אישית הכי סובל כשאני צריך לעשות הפסקה להתנקות מקפאין אני לא מצליח לתפקד בכלל בימים האלה שלא נדבר על להתאמן

כנראה לא הסברתי את עצמי נכון, ביום יום שלי הצריכת של קפאין שלי שואפת לאפס, ולפעמים שאני שותה קפה סתם שבה לי מסיבות כאלה ואחרות אני לא מרגיש הבדל בין לפני הקפה לאחרי הקפה. השאלה היא: האם פשוט המינון יותר מדי נמוך כדי שאני ארגיש אותו או שיכול להיות שקפאין לא משפיע על חלק מהאנשים?
2 אופציות:

1. מינון נמוך מידי עקב התרגלות של הגוף למינונים גדולים יותר
2. חוסר רגישות

חזרה לנושא המקורי של הפוסט...
אני לא יודע מה איתכם, אני חושב שכל פעם שבר רפאלי חוזרת לארץ היא חייבת לשלם מכס על החזה שלה... או לפחות לבוא לפה ולעשות לי קצת נעים איתו 😃

אפשר קצת יותר מידע על המוצר הנ"ל? ( jack3d )

בדקתי עליו בגוגל והבנתי שהוא לא עוד מוצר NO, חיפשתי את המרכיבים שלו ולא מצאתי בפירוט מה הוא מכיל, מה הכמות קפאין שבו?
איך הוא בדיוק עובד?
בגוגל זה מפנה רק לביקורות של מתאמנים, רציתי משהו טיפה יותר מהימן ואם למישהו מהפורום יש ניסיון איתו, אשמח.

אני רוצה להזמין מוצר מחו'ל עכשיו יש בו Theophylline יש מצב שיעשו לי איתו בעיות??

http://www.bodybuilding.com/store/usp/jacked.html

יש רשימה של חומרים שלא יעביר לי במכס? חיפשתי גם באתר של המכס ולא מצאתי...

תודה...
א עובר בגלל טיאופילין -אבל לי יש ואני חושב שזה הדבר הכי טוב שיצאה בזמן אחרון בשוק:O

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית