הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך עוברים חיטוב בשלום?

• פותח/ת השרשור Avanti
  • פורסם בתאריך

Avanti

משתמש קבוע
1,090
829
נק' מוניטין:
1,116
1,090
829
אני מתכנן להיכנס בקרוב לחיטוב ואני פשוט נורא בזה, אחרי כל כך הרבה זמן שאני רגיל לעלות במשקל אני פשוט לא מסוגל להתמודד עם קיצוץ הקלוריות.
איך אתם מתמודדים עם חיטוב? הדבר הכי קריטי עבורי זה הנשנושים, אני פשוט לא מסוגל להעביר כמה שעות בלי לאכול משהו ובמיוחד אם אהיה בגירעון קלורי. אם למישהו יש רעיון לנשנושים שהם לא ירקות (אוכל מספיק מהם) ולא דחוסים מדי קלורית שיאפשרו לי להכניס את זה לערכים אשמח לשמוע.
דבר נוסף זה הגירעון הקלורי והקצב המומלץ לירידה במשקל, חשבתי על גירעון של 300 קלוריות ולהקפיד על ירידה של אחוז ממשקל הגוף בשבוע, האם זה יותר מדי להתחלה? או מעט מדי?
תודה.

אני מתכנן להיכנס בקרוב לחיטוב ואני פשוט נורא בזה, אחרי כל כך הרבה זמן שאני רגיל לעלות במשקל אני פשוט לא מסוגל להתמודד עם קיצוץ הקלוריות.
איך אתם מתמודדים עם חיטוב? הדבר הכי קריטי עבורי זה הנשנושים, אני פשוט לא מסוגל להעביר כמה שעות בלי לאכול משהו ובמיוחד אם אהיה בגירעון קלורי. אם למישהו יש רעיון לנשנושים שהם לא ירקות (אוכל מספיק מהם) ולא דחוסים מדי קלורית שיאפשרו לי להכניס את זה לערכים אשמח לשמוע.
דבר נוסף זה הגירעון הקלורי והקצב המומלץ לירידה במשקל, חשבתי על גירעון של 300 קלוריות ולהקפיד על ירידה של אחוז ממשקל הגוף בשבוע, האם זה יותר מדי להתחלה? או מעט מדי?
תודה.
נשנושים זה פירות,
תפוח עץ 52 קלוריות ל100 גרם
תותים 30 קלוריות ל100 גרם
אתה יכול לקנות קצפת במיכל בסופר ולשים בנדיבות, נשנוש של 200-300 גרם תותים עם קצפת זה נשנוש האולטימטיבי.
אבטיח 17 קלוריות ל100 גרם
מלון (כל הסוגים מתוק ולא מתוק) 40 קלוריות ל100 גרם.

מלפפון /עגבניה אלו הירקות שאכלתי בחיטוב

ותוסיף אירובי של הליכה, 15-30 דקות של הליכה קצרה רק יעזור לחיטוב. ולך באופן הקלורי

אחרי כל כך הרבה זמן שאני רגיל לעלות במשקל אני פשוט לא מסוגל להתמודד עם קיצוץ הקלוריות.
תעשה שבוע שבועיים ניטרלי לפני החיטוב וככה ישתנו לך ההרגלי אכילה בצורה טבעית נוחה.
אם למישהו יש רעיון לנשנושים שהם לא ירקות
תחלק את הארוחות למנות מאוד קטנות, נניח במקום חצי סיר אורז לארוחת צהריים תאכל הרבה צלחות קטנות של אורז.
על ירידה של אחוז ממשקל הגוף בשבוע, האם זה יותר מדי להתחלה? או מעט מדי
זה אחלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית