עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא בדיוק כי יש לך שינה ארוכה של לילה באמצע.מבחינת ארוחות אותו מספרמלילה ללילה זה יוצא לך יותר שעות. כי אתה מעמיס מהלילה של היום הקודם +כל היום אחריו.
לעומת זאת אם אתה מעמיס מהבוקר אתה מעמיס רק ליום אחד.(ואתה אוכל כרגיל יום למחרת) מה שלדעתי עדיף.
לא יודע, לדעתי עדיף ביום.לא בדיוק כי יש לך שינה ארוכה של לילה באמצע.מבחינת ארוחות אותו מספר
לפי הדוגמא האחרונה חייב יומיים מלאים או חלק מהם כמו שאני רוצה לילה עד לילהמבחינת לייל, יש 3 סוגי העמסות. העמסת 5 שעות (בד"כ מבוצעת מ4 בצהריים עד 9 בערב), העמסה יומית (מהבוקר עד הערב, שזה אומר, לא כולל שעות השינה, לדוגמא מ9 בבוקר עד 10 בערב) והעמסה דו יומית (העמסה המבוצעת כמו העמסה יומית אבל יומיים רצוף). כל העמסה שהיא לא באחד מהמבנים האלה לקויה במבנה כי אתה מאבד מהאפקט שלה ומהמטרה שלה.
יומיים מלאים = יום ראשון מ9 בבוקר עד 10 בערב ועוד יום מ9 בבוקר עד 10 בערב. אין שום סיבה לעשות העמסה בלילה או להתחיל בערב ולהמשיך בבוקר אלה אם אתה הולך להעמיס עוד יום שלם. ההעמסה של היומיים פחות רלוונטית למתאמנים שלא מנסים לרדת לאחוזי שומן מאוד נמוכים ויותר רלוונטית לאלו שעובדים לפי שיטת הUD2. לך אני אמליץ ללכת על ההעמסה היומית הרגילה, אם אתה רוצה אני אתן לך גם את נוסחאות החישובים הקלוריים ליום העמסה.לפי הדוגמא האחרונה חייב יומיים מלאים או חלק מהם כמו שאני רוצה לילה עד לילה
בד״כ עושה בוקר עד ערב אבל היום אני כבר באפיסת כוחות כבר לקראת סוף החיטוב המתמשך..מרגיש שצריך כבר מהיום אז ממתין לארוחה ואז יקצץ משל מחר.. לא מרגיש שזקוק ליומיים של פחמימה אז בגלל זה לא הלך על ה48 שעות.אעשה לילה עד לילה לא מאמין שיהיה שינוי כזה מהותי. יש כאלה שהיום שלהם הפוך ישנים ביום עובדים לילה-מניח שגם מעמיסים בצורה כזויומיים מלאים = יום ראשון מ9 בבוקר עד 10 בערב ועוד יום מ9 בבוקר עד 10 בערב. אין שום סיבה לעשות העמסה בלילה או להתחיל בערב ולהמשיך בבוקר אלה אם אתה הולך להעמיס עוד יום שלם. ההעמסה של היומיים פחות רלוונטית למתאמנים שלא מנסים לרדת לאחוזי שומן מאוד נמוכים ויותר רלוונטית לאלו שעובדים לפי שיטת הUD2. לך אני אמליץ ללכת על ההעמסה היומית הרגילה, אם אתה רוצה אני אתן לך גם את נוסחאות החישובים הקלוריים ליום העמסה.
שיהיה לך בהצלחה 😃בד״כ עושה בוקר עד ערב אבל היום אני כבר באפיסת כוחות כבר לקראת סוף החיטוב המתמשך..מרגיש שצריך כבר מהיום אז ממתין לארוחה ואז יקצץ משל מחר.. לא מרגיש שזקוק ליומיים של פחמימה אז בגלל זה לא הלך על ה48 שעות.אעשה לילה עד לילה לא מאמין שיהיה שינוי כזה מהותי. יש כאלה שהיום שלהם הפוך ישנים ביום עובדים לילה-מניח שגם מעמיסים בצורה כזו