שליטה מלאה בגוף האדם

לא יצא לי לשמוע עד היום על התופעה הזאת. מעניין.

אני אנסה בהזדמנות ואספר איך היה. שיטת הREALITY CHECK היא שיטה שלא אמורה לעבוד על ההתחלה אלה אמור לקחת כמה שבועות מהרגע שאתה מתחיל איתה עד הרגע שזה מתחיל לעבוד. אני לא יודע איך אתה עשית אותה, אבל השיטה שאני מכיר אומרת שבחלומות אתה בחיים לא תוכל לראות את כפות הידיים שלך, אז בעצם בREALITY CHECK אתה צריך כל שעה להסתכל על כפות הידיים או משהו כזה.
זאת כל הפואנטה שאני לא עושה REALITY CHECK. אני נכנס לחלום ואני כבר יודע שאני בתוכו כי אני זוכר שלפני שניה הלכתי לישון.
אם לא עבד לך אז כנראה לא עובד 😆
בכל מקרה שיטת הREALITY CHECK זה תרגול שאתה אמור לעשות במציאות, ואין לך אפשרות כל שעה להסתכל במראה אז צריך לבחור משהו אחר.
אני מתכוון שבחלום הבדיקות האפשריות הן או מראה או כפות ידיים או רגליים. בכללי הגוף שלך. הוא לרוב מעוות.

זאת כל הפואנטה שאני לא עושה REALITY CHECK. אני נכנס לחלום ואני כבר יודע שאני בתוכו כי אני זוכר שלפני שניה הלכתי לישון.

אני מתכוון שבחלום הבדיקות האפשריות הן או מראה או כפות ידיים או רגליים. בכללי הגוף שלך. הוא לרוב מעוות.
אני חושב שיש לנו הבנה שונה בנוגע למושג REALITY CHECK
תקרא פה:
How to Use Reality Checks to Have Lucid Dreams

אני חושב שיש לנו הבנה שונה בנוגע למושג REALITY CHECK
תקרא פה:
How to Use Reality Checks to Have Lucid Dreams
אני יודע מה זה. אני מנסה להסביר לך שאני לא הלך לי עם השיטה הנ"ל כי פשוט כל הזמן הלכתי לישון ונכנסתי לתוך החלום ולא בדקתי את עצמי בתוכו אף פעם. (לא עבד כנראה) לכן הלכתי על השיטה שלי (לא זוכר איפה קראתי את זה) וזה עבד לי על הלילה הראשון.

די בקלות האמת,תנסה לשכב על הגב(בחושך מוחלט) עם עיניים סגורות ידיים לצדי הגוף ורגליים צמודות ומתוחות,ואל תזוז 15 דקות,תתחיל לראות דמויות,כיף נורא(לא)
הולי פאקינג שיט לא ידעתי שזה קיים אבל אני חושב שקרה לי משהו דומה..
אני זוכר כמה לילות שישנתי על הגב דומה למה שאמרת, רק בלי למתוח רגליים - פשוט זה היה לי נוח באותו הרגע והרגשתי בדיוק מה שכתבת - אני זוכר שראיתי את החדר שלי אבל לא יכולתי להתוערר או לזוז, זה היה מעצבן אחושרמוטה אבל איכשהו הצלחתי להכנס לסוג של עצבים ולצאת מזה והתועררתי, מאז פשוט החלטתי שאני לא יושן יותר ככה

פאק... יש לעוד חברה פה סיפורים על שיתוק שינה או דברים מעניינים על זה?

• פותח/ת השרשור
הולי פאקינג שיט לא ידעתי שזה קיים אבל אני חושב שקרה לי משהו דומה..
אני זוכר כמה לילות שישנתי על הגב דומה למה שאמרת, רק בלי למתוח רגליים - פשוט זה היה לי נוח באותו הרגע והרגשתי בדיוק מה שכתבת - אני זוכר שראיתי את החדר שלי אבל לא יכולתי להתוערר או לזוז, זה היה מעצבן אחושרמוטה אבל איכשהו הצלחתי להכנס לסוג של עצבים ולצאת מזה והתועררתי, מאז פשוט החלטתי שאני לא יושן יותר ככה

פאק... יש לעוד חברה פה סיפורים על שיתוק שינה או דברים מעניינים על זה?
תחפש בגוגל sleep paralysis,עדיף לא תמונות אם אתה רוצה לישון היום

• פותח/ת השרשור
תודה על ההמלצה - כרגע מסתכל על משהו בreddit על זה.. דרך אגב (בלי לשים פה תמונות) למה שהתמונות יהיו מפחידות? לא משותקים?
כי אתה רואה דמויות,ואתה משותק,טראומה רצינית.

מדוע לדעתכם אין לבני האדם שליטה מלאה בגוף ובתהליכים פנימיים בגוף?
מאותה הסיבה שאתה לא שם לב לכל דבר קטן שמתרחש ברקע (צלילים, תנועות רנדומליות של כל מיני דברים בגוף וכו'). אתה היית מקבל שבץ סביר להניח כמה שעות לאחר שהיית נולד אם לא לגוף שלך לא היית את היכולת "לסנן" את הדברים הללו.

או יותר נכון,האם לדעתכם יהיה שלב באבולוציה שלנו שזה כן יהיה המצב?
לא. לא באופן "טבעי" בכל מקרה.

כאשר אנו חשים סכנה,הגוף נכנס למצב FIGHT OR FLIGHT ומתחיל לשחרר אדרנלין,אך במצב רגיל אין לנו את השליטה הזו,האם לדעתכם בעזרת אימונים כלשהם אפשר לשלוט בתהליך הזה בגוף?
אנשים עושים את זה במשך שנים ע"י תרגילים רוחניים כאלו ואחרים. לדוגמה, איך אתה חושב שאסיאתים שוברים כל מיני דברים עם הראש/ידיים/אשכים/מה שזה לא יהיה ולא "כואב" להם? הם מלמדים את הגוף שלהם, באופן רוחני/ע"י "אימון מוחי", לא "לשים לב" לכאב. אני מניח שאפשר לעשות את זה גם עם הפרשות הורמונליות, אך לא סביר שתגיע לאותן הרמות כמו בעת סכנה ממשית (לפחות לא באופן טבעי/ללא תכשירים מבחוץ). אתה כמובן יכול להזריק היום אנדרנלין ואוכל רק לאחל לך הצלחה אם תעשה את זה (ועוד על בסיס קבוע).

ואם כן,אילו עוד תהליכים לדעתכם אפשר לקבל עליהם שליטה?
תהליכים כמו שאתה רוצה לא יעבדו במובן של ON/OFF כי המסלול שלהם שונה (מטבולית/מכניסטית) מלהזיז שריר בגוף (כמו בדוגמה שהבאת). לכן זה לא יקרה.

שריפת שומן כנגד שריר?
זה בטוח לא יקרה. המנגנון הזה כל כך מורכב שההסתברות שלך לקבל עליו שליטה הוא מתחת לאפס.

ניצול אנרגיה לבניית שריר במקום שומן?
גם זה לא.

אתה לא תקבל לעולם שליטה, באופן "טבעי", על תהליכים מטבולים. הדבר היחידי שישלוט לך/יעזור לך לשלוט על התהליכים הללו זה או מיני צ'יפים טכנולוגים שישתלו לך בגוף וזה יעשה את העבודה או שתצרוך תכשיר כזה או אחר ומה שתרצה יתממש. הינה משהו שעשו באוניברסיטה שלי לפני כמה חודשים על עכברים:
Engineered hot fat implants reduce weight gain in mice

זה גם לא בדיוק שליטה אלא פתרון ל"בעיה".

היכולות שלך, במקרה טוב, זה לשלוט על רמות כאב והשפעות הורמונליות מאוד בסיסיות/לא מסובכות (כמו לא להתרגש/לפחד מדברים כאלו ואחרים ע"י חשיפה אליהם למשך זמן רב). אתה לעולם לא תצליח (לדעתי) להעלות את רמת ההורמונים השונים לרמה כזו שתשנה משהו בגופך, לא ע"י אימונים, לא ע"י תרגילים רוחניים ובעצם ע"י שום דבר ממשי שאני יכול לחשוב עליו שקיים בשנת 2015. אולי בעתיד עם ההתפתחות הטכנולוגית ועוד מחקר יגלו דברים כאלו (בספק) במוח/עמוד השדרה/מקומות אחרים בגוף, אבל זה פשוט חסר הגיון מבחינתי כרגע ולכן אני שלילי בנושא.

מדוע לדעתכם אין לבני האדם שליטה מלאה בגוף ובתהליכים פנימיים בגוף?
או יותר נכון,האם לדעתכם יהיה שלב באבולוציה שלנו שזה כן יהיה המצב?

דוגמא:
כאשר אנו חשים סכנה,הגוף נכנס למצב FIGHT OR FLIGHT ומתחיל לשחרר אדרנלין,אך במצב רגיל אין לנו את השליטה הזו,האם לדעתכם בעזרת אימונים כלשהם אפשר לשלוט בתהליך הזה בגוף?

ואם כן,אילו עוד תהליכים לדעתכם אפשר לקבל עליהם שליטה?
שריפת שומן כנגד שריר?
ניצול אנרגיה לבניית שריר במקום שומן?

@Moshe
@yonizarkh

🚬🤪🚬

The Singularity Is Near - Wikipedia, the free encyclopedia

עוד כמה שנים בכל מקרה את כל התודעה האנושית נכניס על דיסק און קי קטן.... נעשה גיבוי...
נפרמט ונתקין מחדש!!.. אולי עד אז יהיה עדכון קושחה!!!
🍻

תבלע רוק.
יופי, עכשיו אתה בולע רוק בעצמך ולא ב"אוטומט".. איזה מעצבן זה. והכל בזכותי .

עכשיו תנשום.
תוציא ותכניס אוויר.
איזה כיף לעשות את זה בעצמך... Not

חחחחח כלב בן כלב...

עכשיו תחשוב על כינים, ועל זה שמגרד לך בראש. בעצם גם ביד, וברגל, ובביצים ובגב... כולך מגרד.

כינים
מגרד
כינים
מגרד
חושב שאתה מגניב אה????
תחשוב שממש משעמם לך ואתה מת לאכול משהו מרוב שיעמום

אתה רעב
בא לך שוקולד
בא לך המבורגר
אתה מת מרעב
בא לך קוראסון שוקולד חם וטעים

חושב שאתה מגניב אה????
תחשוב שממש משעמם לך ואתה מת לאכול משהו מרוב שיעמום

אתה רעב
בא לך שוקולד
בא לך המבורגר
אתה מת מרעב
בא לך קוראסון שוקולד חם וטעים
הייתי אתמול באירוע ואכלתי 2 קילו בשר..
עד עכשיו אני מפוצץ ולא רעב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית