עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם לי קורה
🤣
🤬🤬🤬קורה לך כשאתה מסתכל על התמני והוא שם לב וקורץ לך אהה..
אין אימון שיגרום לך לשנות את מי שאתה.
יש רק 3 סוגי אנשים כשמדובר במצב FOF.
1. אנשים שקופאים במקום.
2. אנשים שבורחים רחוק מהסכנה.
3. אנשים שפועלים כנגד הסכנה בקור רוח.
אתה לא יכול לשנות את זה כשאתה נמצא במצב FOF רציני.
הבנתי מה אתה מנסה להסביר.מה?איך הבנת את זה מהפוסט?
תקרא שוב
ואם אתה איש מקצוע? אתה יכול לעשות את זה לעצמך?אתה בעיקרון יכול לשלוט על כל הפיזיולוגיה, גם על שריפת השומנים, היכולת הפיזית שלך ועוד הרבה.
אבל בעזרת אנשי מקצוע ולא לבד.
לא, כי אתה לא יכול להפנט את עצמך כשאתה מהופנט. יש עוד שלבים שצריך לעשות אחרי שאתה נכנס למצב הזה.ואם אתה איש מקצוע? אתה יכול לעשות את זה לעצמך?
כלכך בא לי ללמוד פסיכולוגיה עכשיו.. 😲לא, כי אתה לא יכול להפנט את עצמך כשאתה מהופנט. יש עוד שלבים שצריך לעשות אחרי שאתה נכנס למצב הזה.
זה כמו להכנס לבור עמוק ולנסות לצאת משם, אתה חייב עזרה חיצונית.
זה כמו לכבות את המחשב ואז להגיד לו שידלק, הוא לא יצליח להדליק את עצמו כשהוא כבוי.
גם פסיכולוג שנתקל בבעיות בחיים שלו, לא יכול לחלץ את עצמו משם.
פסיכואנליזה מחייבת עוד מוח.
כי אני כותב את זה בצורה מעניינת שמושכת תשומת לב ומתארת פרטים כלליים שכולם אוהבים לשמוע.כלכך בא לי ללמוד פסיכולוגיה עכשיו.. 😲
ברור שתואר ראשון בזה לא מעניין אתה תחת של אף אחד אבל לעשות בזה תואר שני או אפילו שלישי זה מעניין מאוד.. כי אתה לא לומד רק דברים טכניים וכללים.כי אני כותב את זה בצורה מעניינת שמושכת תשומת לב ומתארת פרטים כלליים שכולם אוהבים לשמוע.
כשתלך באמת ללמוד, אתה תראה שזה לא כזה מעניין כמו שחשבת.
התכוונת, כשהוא ילך ללמוד את זה הוא יגלה שכתבת הרבה שטויות לא מבוססות כרגע..כי אני כותב את זה בצורה מעניינת שמושכת תשומת לב ומתארת פרטים כלליים שכולם אוהבים לשמוע.
כשתלך באמת ללמוד, אתה תראה שזה לא כזה מעניין כמו שחשבת.
תואר שני ושלישי תמיד יהיו מעניינים בכל מקצוע שתבחר.ברור שתואר ראשון בזה לא מעניין אתה תחת של אף אחד אבל לעשות בזה תואר שני או אפילו שלישי זה מעניין מאוד.. כי אתה לא לומד רק דברים טכניים וכללים.
לולהתכוונת, כשהוא ילך ללמוד את זה הוא יגלה שכתבת הרבה שטויות לא מבוססות כרגע..
זה התכנון.. 😃תואר שני ושלישי תמיד יהיו מעניינים בכל מקצוע שתבחר.
תואר ראשון הוא כללי מדי ו- 80% ממה שלומדים בתואר ראשון הוא אפילו לא נחוץ למה שתרצה לעשות בחיים או להעמיק בו את הידע שלך.
תבחר תחום, לך איתו עד הסוף, גם אם תצטרך לסבול 4-8 שנים בשבילו עד שתגיע לחומר המעניין.
הבנתי מה אתה מנסה להסביר.
יש לך שליטה על הזקפה, ההורמונים ובעיקרון על כל דבר, אבל לא דרך המודע.
זה רק דרך התת מודע ואתה צריך פסיכולוג מקצועי שיעזור לך להוציא את הדברים האלו מהתת מודע.
היה סיפור של מישהי שחלתה בסכרת דרגה 3... בדקו אותה כמה פעמים והיו פעמים שלא היה לה סכרת בכלל, היו פעמים שכן...
שלחו אותה לאישפוז פסיכיאטרי וגילו שיש לה פיצול אישיות, ז"א שהיא פשוט בן אדם שונה כל פעם ובגלל שיש לך 2 תתי מודע, אז כל הפיזיולוגיה שלה משתנה מפעם לפעם...
אתה יכול גם לשלוט באכילה שלך ולא לאכול במשך ימים ושבועות ספורים, כמובן שאתה לא תהיה בריא ותהיה על סף מוות, אבל במודע אתה לא תצליח להגיע לזה. אתה תהיה רעב אחרי 20 שעות פשוט.
פסיכולוגים יכולים להפנט אותך, להוציא מהתת מודע שלך פקודות ולהשתמש בזה.
יש גם עוד משהו שקשור לזכרון, שאתה יכול לשלוף מהתת מודע דברים שלא ניסית לזכור אפילו, כמו למשל באיזה צבע היו הנעליים של הילדה שישבה לידך בכיתה ב'.
אתה בעיקרון יכול לשלוט על כל הפיזיולוגיה, גם על שריפת השומנים, היכולת הפיזית שלך ועוד הרבה.
אבל בעזרת אנשי מקצוע ולא לבד.
לגבי הזקפה ושאר הדברים האחרים, יש סרט שקוראים לו :
Do We (K)now!?
זה השם של הסרט, אם תצליח להוריד אותו אז תראה אותו.
מסבירים שם על מכניקת הקוואנטום והניאורונים בגוף.
לגבי הזקפה ושאר הדברים האחרים, יש סרט שקוראים לו :
Do We (K)now!?
זה השם של הסרט, אם תצליח להוריד אותו אז תראה אותו.
מסבירים שם על מכניקת הקוואנטום והניאורונים בגוף.
למה שאנשים ישאלו מה הכשרון שלי?זה מה שאתה מספר כששואלים אנשים 'מה הכשרון שלך'?אני מזיין בחלומות?