הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע העלאת סרוטונין

• פותח/ת השרשור Prime
  • פורסם בתאריך

Prime

משתמש פעיל
471
130
נק' מוניטין:
291
471
130
כבר תקופה ארוכה (שנה+) שאני מרגיש שאני לא נהנה מסקס, אוכל, או דברים שבעבר היו מהנים לי מאוד.
אני אקדים ואומר שאני לא עושה ולא עשיתי סמים. אלכוהול, קפה מדי פעם אבל לא מעבר.
המצב הנפשי שלי אחלה, אני אופטימי ושמח, לא מאובחן בשום מחלה פיזית\נפשית.
החשד שלי זה סרוטונין, מישהו יכול להגיד לי אם יש דרכים להעלות אותו באופן טבעי (ללא SSRI) או לשער מה יכולה להיות הבעיה?

בן 18 אגב

כבר תקופה ארוכה (שנה+) שאני מרגיש שאני לא נהנה מסקס, אוכל, או דברים שבעבר היו מהנים לי מאוד.
אני אקדים ואומר שאני לא עושה ולא עשיתי סמים. אלכוהול, קפה מדי פעם אבל לא מעבר.
המצב הנפשי שלי אחלה, אני אופטימי ושמח, לא מאובחן בשום מחלה פיזית\נפשית.
החשד שלי זה סרוטונין, מישהו יכול להגיד לי אם יש דרכים להעלות אותו באופן טבעי (ללא SSRI) או לשער מה יכולה להיות הבעיה?

בן 18 אגב
אתה מעט סותר עצמך בפוסט. המצב הנפשי שלך אחלה ואתה אופטימי ושמח אך לא נהנה מסקס, אוכל או דברים שהיו מהנים מאוד בעבר...
הייתי ממליץ לפנות לייעוץ ולו בכדי להבין כראוי את תחושותיך. אין טעם "לחשוד בסרוטונין" ואין טעם לנסות ולהשפיע על ספיגת ההורמון כל עוד אינך סובל מדיכאון או מפגין תסמינים שכאלה. יתר על כן, אם הבעיה אכן נעוצה ברמות הסרוטונין אזי טיפול תרופתי עדיף על כל אמצעי (לא יעיל) אחר.

• פותח/ת השרשור
זה באמת קצת סותר, פשוט לא הסברתי את עצמי טוב.
אני לא מרגיש עצוב או מדוכא, כיף לי בחיים בסך הכל ואני לא מתלונן, אבל משום מה פשוט סקס לא מהנה, ואוכל בבית ובמסעדה
אחרי שבועיים בצבא לא מפיל אותי מהרגליים. כאילו הדברים הקטנים האלה שאמורים לגרום לאושר כבר לא עושים את זה.
אני לא יודע לאיזה יעוץ לפנות, במיוחד כשאני בצבא ולקבל כאן דקסמול זה מלחמת עולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית