הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סופר אפקט

• פותח/ת השרשור newone
  • פורסם בתאריך

newone

משתמש מתחיל
90
1
נק' מוניטין:
1
90
1
לא הבנתי מה הבעיה בחלבון הזה? הרבה מתלוננים בזמן האחרון ולא הבנתי למה דווקא אחלה חלבון

היתה להם פדיחה ביצור, גושי סוכרזית שלא נמסו. אני נוטה להאמין שהצרן טיפל בזה, הבעיה היא איך אפשר לדעת באיזה פח יש ובאיזה אין.
אני עדיין ממליץ תמיד לרכוש תוצרת חול מחברות המוכרות: מאסל פארם, דימטייז, BPI, אופטימום

• פותח/ת השרשור
היתה להם פדיחה ביצור, גושי סוכרזית שלא נמסו. אני נוטה להאמין שהצרן טיפל בזה, הבעיה היא איך אפשר לדעת באיזה פח יש ובאיזה אין.
אני עדיין ממליץ תמיד לרכוש תוצרת חול מחברות המוכרות: מאסל פארם, דימטייז, BPI, אופטימום
שומר כשרות אחי בעיה

• פותח/ת השרשור
יש לך את האקסטרים את החלבון הזה של סטאס שמעתי שהוא מאוד טעים, לא ניסיתי אבל הביקורות טובות.
כן בדרך כלל אני קונה את האקסטרים פשוט קניתי מאמינושופ את הסופר אפקט במחיר שאי אפשר להגיד לו לא

צורך קבוע סופר אפקט נפלתי על פח אחד שהיה בו גוש, פשוט זרקתי אותו וזהו עשיתם מזה סיפור. אמינושופ מוכרים אותו במחיר הכי זול שיצא לי לקנות אפילו כשהיתי קונה ממדריכים היו גובים ממני יותר כל היחידה שלי עברנו לקנות שם. קיצר, אחלה חלבון אז היה בעיה ביצור, בהרבה חברות קורה, בקטנה....

סופר אפקט עושים עכשיו בעיות לאמינו שופ, וכתומך נלהב של אמינו שופ אני לא קונה סופר אפקט עקרונית.
אקסטרים זה זול ובאיכות נהדרת (יחסית הרבה פחמימה אבל לא נורא בכלל) וטעים מאד.

אחשלי אם אתה לא רוצה להסתבך עם אבקות פשוט תקנה אבקת חלבון של פרובודי, גם כשר גם איכותי וגם תוצרת הארץ 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית