מי שלא ראה בפייס
מטורף
שיא עולם,סוף סוף הוא עשה את זה.
Uploads vanaf je telefoon - Michael Zundelevich | Facebook
מטורף
שיא עולם,סוף סוף הוא עשה את זה.
Uploads vanaf je telefoon - Michael Zundelevich | Facebook
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סינגלפליי גם אוצר בתוכו אנרגיה, אתה כנראה מתכוון לסינגלט ב"החליפה הסטנדרטית שיש בכל תחרות".סינגלפליי??
זה פשוט החליפה הסטנדרטית שיש בכל תחרות.
אני קורא לדאבלפליי ומולטיפליי מיותר כי זה אוצר בתוכו אנרגיה אלסטית (או קפיצית)
וכן אני בטוח שיש שיט,
אז יודע מה, ללמוד מהווייטליפטינג.
סינגלט רגיל שעשוי מכותנה או פוליאסטר זה החליפה הסטנדרטית שיש בכל תחרות.סינגלפליי??
אני קורא לדאבלפליי ומולטיפליי מיותר כי זה אוצר בתוכו אנרגיה אלסטית (או קפיצית)
וכן אני בטוח שיש שיט,
אז יודע מה, ללמוד מהווייטליפטינג.
הרגע הוכחת שאתה לא מבין דבר וחצי דבר בספורטסינגלפליי??
.
תיקנתי לך, וזה גם לא בהכרח נכון. זה שאדם מסויים לא עומד על ההבדל בין סינגלפליי לסינגלט, לא מחייב שהסקוואט, בנץ' ודדליפט שלו, הם לא ברמה סבירה פלוס. עכשיו כשאני חושב על זה, אני די בטוח שיש לא מעט אנשים עם הרמות מרשימות, שהמילה "סינגלט" לא אומרת להם דבר וחצי דבר. מצד שני יש כאלו ששולטים בתאוריה, ההיסטוריה של ה- PL, שמות כל המתחרים לדורותיהם, שמות האיגודים והחוקים, סינגלפליי, מולטיפליי, you name it, ועדיין, הטוטאל רחוק מלהיות בינוני, אם בכלל יש טוטאל. אם נשתמש בפרפרזה למשפט של מר סימונס, Don't have 100 dollar knowledge and a 10 cent squat.הרגע הוכחת שאתה לא מבין דבר וחצי דבר בפאוורליפטינג.
כן אה, בגלל שאני לא מבין באביזרים והתבלבלתי לרגע אז אני לא מבין בפאוורליפטינג.הרגע הוכחת שאתה לא מבין דבר וחצי דבר בספורט
כשאתה צועק שנים שרצועות זה חרא ושזו רמאות ואז אומר שסינגל פליי זה בסדר, אני קצת מקשה להתעלם מזה.כן אה, בגלל שאני לא מבין באביזרים והתבלבלתי לרגע אז אני לא מבין בפאוורליפטינג.
אחלה גישה, יום יבוא ואלי קצת תתבגר 😃
סינגלפליי סינגלטכשאתה צועק שנים שרצועות זה חרא ושזו רמאות ואז אומר שסינגל פליי זה בסדר, אני קצת מקשה להתעלם מזה.
אני מתנצל מעומק ליבי, קבל את סליחתי הכנה.סינגלפליי סינגלט
קשה להבין את הבלבול?
ראה נסלחת!אני מתנצל מעומק ליבי, קבל את סליחתי הכנה.
אבל בnational התחרות הגדולה היא ללא רצועות.I dont compete in IPF even when we have here and it is pretty big
IPF is the best fed in the world without a doubt. It is political and money driven but which one isn't...
The rules are the same, all over the world.
About with/without wraps - the competition level with wraps is higher, and this is where every athlete should strive to compete.
I can find wrapless comps here, maybe I will even win. But what is the point of winning if there is a comp which stronger guys than you compete?
I never stopped to think if I like wraps, or specific equipment, I just go to the best comp that I can find, and aim to lift my best.
אבל nationals של איזה איגוד????אבל בnational התחרות הגדולה היא ללא רצועות.
הוא דיבר על IPFאבל nationals של איזה איגוד????
אין IPF RAW עם רצועות, רק הEQ כולל רצועות וחליפת סינגל פליי.הוא דיבר על IPF
זהיר 😃מאלאן צריך להגיד יפה ביי ביי לשיא שלו
עם רצועות או בלי רצועות,לא כל אחד יכול להגיע למשקל כזהאז תשים גם רצועות עחי ותעשה 470 ק"ג .
כי הרצועות זה מה שנתן לו להגיע למשקל הזה .