הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אנדרי מאלצ'יו 1037 סקוואט

• פותח/ת השרשור harder
  • פורסם בתאריך
סינגלפליי??
זה פשוט החליפה הסטנדרטית שיש בכל תחרות.
אני קורא לדאבלפליי ומולטיפליי מיותר כי זה אוצר בתוכו אנרגיה אלסטית (או קפיצית)
וכן אני בטוח שיש שיט,
אז יודע מה, ללמוד מהווייטליפטינג.
סינגלפליי גם אוצר בתוכו אנרגיה, אתה כנראה מתכוון לסינגלט ב"החליפה הסטנדרטית שיש בכל תחרות".

סינגלפליי??
זה פשוט החליפה הסטנדרטית שיש בכל תחרות.
אני קורא לדאבלפליי ומולטיפליי מיותר כי זה אוצר בתוכו אנרגיה אלסטית (או קפיצית)
וכן אני בטוח שיש שיט,
אז יודע מה, ללמוד מהווייטליפטינג.
סינגלט רגיל שעשוי מכותנה או פוליאסטר זה החליפה הסטנדרטית שיש בכל תחרות.
סינגל פליי זה חליפת שכבה אחת שגם היא אלסטית ואוגרת אנרגיה, והיא גם מוסיפה הרבה משקל מה שסינגלט רגיל לא יכול לעשות.

הרגע הוכחת שאתה לא מבין דבר וחצי דבר בפאוורליפטינג.
תיקנתי לך, וזה גם לא בהכרח נכון. זה שאדם מסויים לא עומד על ההבדל בין סינגלפליי לסינגלט, לא מחייב שהסקוואט, בנץ' ודדליפט שלו, הם לא ברמה סבירה פלוס. עכשיו כשאני חושב על זה, אני די בטוח שיש לא מעט אנשים עם הרמות מרשימות, שהמילה "סינגלט" לא אומרת להם דבר וחצי דבר. מצד שני יש כאלו ששולטים בתאוריה, ההיסטוריה של ה- PL, שמות כל המתחרים לדורותיהם, שמות האיגודים והחוקים, סינגלפליי, מולטיפליי, you name it, ועדיין, הטוטאל רחוק מלהיות בינוני, אם בכלל יש טוטאל. אם נשתמש בפרפרזה למשפט של מר סימונס, Don't have 100 dollar knowledge and a 10 cent squat.

הרגע הוכחת שאתה לא מבין דבר וחצי דבר בספורט
כן אה, בגלל שאני לא מבין באביזרים והתבלבלתי לרגע אז אני לא מבין בפאוורליפטינג.
אחלה גישה, יום יבוא ואלי קצת תתבגר 😃

נערך לאחרונה:
כן אה, בגלל שאני לא מבין באביזרים והתבלבלתי לרגע אז אני לא מבין בפאוורליפטינג.
אחלה גישה, יום יבוא ואלי קצת תתבגר 😃
כשאתה צועק שנים שרצועות זה חרא ושזו רמאות ואז אומר שסינגל פליי זה בסדר, אני קצת מקשה להתעלם מזה.

כשאתה צועק שנים שרצועות זה חרא ושזו רמאות ואז אומר שסינגל פליי זה בסדר, אני קצת מקשה להתעלם מזה.
סינגלפליי סינגלט
קשה להבין את הבלבול?

סרטון שנזכרתי,
הקטע עם האביזרים.

I dont compete in IPF even when we have here and it is pretty big

IPF is the best fed in the world without a doubt. It is political and money driven but which one isn't...

The rules are the same, all over the world.

About with/without wraps - the competition level with wraps is higher, and this is where every athlete should strive to compete.

I can find wrapless comps here, maybe I will even win. But what is the point of winning if there is a comp which stronger guys than you compete?

I never stopped to think if I like wraps, or specific equipment, I just go to the best comp that I can find, and aim to lift my best.

I dont compete in IPF even when we have here and it is pretty big

IPF is the best fed in the world without a doubt. It is political and money driven but which one isn't...

The rules are the same, all over the world.

About with/without wraps - the competition level with wraps is higher, and this is where every athlete should strive to compete.

I can find wrapless comps here, maybe I will even win. But what is the point of winning if there is a comp which stronger guys than you compete?

I never stopped to think if I like wraps, or specific equipment, I just go to the best comp that I can find, and aim to lift my best.
אבל בnational התחרות הגדולה היא ללא רצועות.

הוא דיבר על IPF
אין IPF RAW עם רצועות, רק הEQ כולל רצועות וחליפת סינגל פליי.
ממה שאני יודע אופיר מתחרה באיגוד GPC באוסטרליה שהוא כן כולל רצועות בקטג' רואו.
@MasterSplitter תקן אותי אם אני טועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית