הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Ss בנץ וגב תחתון

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
שלום,
יש לי 2 בעיות,הראשונה היא שאני מרגיש גם את הגב תחתון גם כשאני לא באימון,לדוגמה עד היום שזאת המנוחה הכי גדולה בss (חמישי-ראשון) גם הרגשתי את הגב תחתון,ונגיד אחרי הסקוואט אני בכלל מרגיש אותו,אז אני לא יודע אם זאת התחלה של פציעה או שאני פשוט אמור להתרגל לזה ושככה זה בss.
דבר שני,היום כשבאתי לעשות את הבנץ,עשיתי כמה סטים של חימום הכל הלך בסדר אבל כששמתי את המשקל עבודה(52)ורק הוצאתי את זה מהראק או איך שלא קוראים לזה הרגשתי לחץ מטורף במפרק כף היד השמאלי,למזלי הצלחתי להחזיר את המוט אחרת זה פשוט היה נופל עלי.אני כמעט בטוח שזה מהפרס האחרון..אז השאלה שלי אם כדאי להמשיך רגיל ולתת כמה ימים מנוחה ללחיצות?
ונגיד ואני אתן מנוחה,זה יוצא ששבוע הבא יהיה לי רק בנץ 1 וזה פשוט יהיה בפיגור לעומת הפרס כי בהנחה שאני אצליח את כל האימונים זה יהיה 40 פרס ו52 בנץ..
סליחה על החפירה..
תודה מראש 😃

יש לי 2 בעיות,הראשונה היא שאני מרגיש גם את הגב תחתון גם כשאני לא באימון,לדוגמה עד היום שזאת המנוחה הכי גדולה בss (חמישי-ראשון) גם הרגשתי את הגב תחתון,ונגיד אחרי הסקוואט אני בכלל מרגיש אותו,אז אני לא יודע אם זאת התחלה של פציעה או שאני פשוט אמור להתרגל לזה ושככה זה בss.
קשה לומר רק על סמך הודעה בפורום. ב-SS בהחלט יש עומס מטורף על הגב, במיוחד אם אתה עושה חתירה ולא מתח/קלין, אבל אין לנו אפשרות לדעת אם ההרגשה שלך היא דומס נורמלי או פציעה. אולי תפתח פוסט בפורום פציעות ותנסה לתאר לפיזיותרפיסט את ההרגשה שלך.
דבר שני,היום כשבאתי לעשות את הבנץ,עשיתי כמה סטים של חימום הכל הלך בסדר אבל כששמתי את המשקל עבודה(52)ורק הוצאתי את זה מהראק או איך שלא קוראים לזה הרגשתי לחץ מטורף במפרק כף היד השמאלי,למזלי הצלחתי להחזיר את המוט אחרת זה פשוט היה נופל עלי.אני כמעט בטוח שזה מהפרס האחרון..אז השאלה שלי אם כדאי להמשיך רגיל ולתת כמה ימים מנוחה ללחיצות?
תשתדל לעבוד עם ספוטר. לא בריא להוציא לבד, זה גוזל המון אנרגיה וגם יכול להוציא מכיווץ - וגם להכאיב בפרקים, כמו שראית, אם לא עושים את זה נכון.
לגבי ההמשך, תלוי איך היד מרגישה. תבדוק את זה בחימום עם משקלים קלים.
ונגיד ואני אתן מנוחה,זה יוצא ששבוע הבא יהיה לי רק בנץ 1 וזה פשוט יהיה בפיגור לעומת הפרס כי בהנחה שאני אצליח את כל האימונים זה יהיה 40 פרס ו52 בנץ..
אני בטוח שהעולם ישרוד את הפיגור הנוראי הזה. הוא עבר משברים יותר קשים.

• פותח/ת השרשור
קשה לומר רק על סמך הודעה בפורום. ב-SS בהחלט יש עומס מטורף על הגב, במיוחד אם אתה עושה חתירה ולא מתח/קלין, אבל אין לנו אפשרות לדעת אם ההרגשה שלך היא דומס נורמלי או פציעה. אולי תפתח פוסט בפורום פציעות ותנסה לתאר לפיזיותרפיסט את ההרגשה שלך.

אני עושה מתח במקום הפאוורקלין,
ואת הגב תחתון נגיד שאני נשען טיפ. אחורה אני מרגיש אותו,גם כשאני יושב הוא כאילו כל הזמן ב״התשה״אני לא יודע איך להסביר

תשתדל לעבוד עם ספוטר. לא בריא להוציא לבד, זה גוזל המון אנרגיה וגם יכול להוציא מכיווץ - וגם להכאיב בפרקים, כמו שראית, אם לא עושים את זה נכון.
לגבי ההמשך, תלוי איך היד מרגישה. תבדוק את זה בחימום עם משקלים קלים.

כן בד״כ זה באמת כואב לי במפרקים,הבעיה זה שאם הספוטר הוא לא חבר שיודע איך לעשות את זה גם אם אני אומר להם לא לעזור הם רואים שאני טיפה אדום ונבהלים

אני בטוח שהעולם ישרוד את הפיגור הנוראי הזה. הוא עבר משברים יותר קשים.
סבבה
תודה

אני עושה מתח במקום הפאוורקלין,
ואת הגב תחתון נגיד שאני נשען טיפ. אחורה אני מרגיש אותו,גם כשאני יושב הוא כאילו כל הזמן ב״התשה״אני לא יודע איך להסביר
אני לא יודע מה לומר על זה, אם זה פציעה או דומס. שוב אני חוזר על ההצעה לפתוח פוסט בפורום פציעות.
אני לא בטוח שהפיזיותרפיסט ידע לאבחן לפי התיאור אם זה מהשרירים או מהדיסקים, אבל אני בטוח שלא.
כן בד״כ זה באמת כואב לי במפרקים,הבעיה זה שאם הספוטר הוא לא חבר שיודע איך לעשות את זה גם אם אני אומר להם לא לעזור הם רואים שאני טיפה אדום ונבהלים
אתה תמיד יכול לבקש ממישהו רק להוציא לך את המוט, בלי שמירה.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מה לומר על זה, אם זה פציעה או דומס. שוב אני חוזר על ההצעה לפתוח פוסט בפורום פציעות.
אני לא בטוח שהפיזיותרפיסט ידע לאבחן לפי התיאור אם זה מהשרירים או מהדיסקים, אבל אני בטוח שלא.

אתה תמיד יכול לבקש ממישהו רק להוציא לך את המוט, בלי שמירה.
פתחתי פוסט,אתה חושב שיכול להיות ש3 אימוני סקוואט זה כבר נותן יותר מדי עומס על הגב תחתון ואולי כדאי סקוואט קל ביום שלישי או שאנ עדין לא בשלב הזה?

לא נראה לי שזה אמור לקרות ככה..
אני למשל עושה חתירה במקום דדליפט וחוץ מזה SS רגיל ואין לי בעיות עם הגב תחתון.. רק לפעמים אחרי דדליפט שהיה ממש קשה אז יש דומס או סקוואט גריינדי רצח
אבל זה בדרך כלל עובר אחרי יום או משהו וזה גם לא תמיד

זה נשמע שהטכניקה שלך לא מושלמת. האחיזה שלך בבנץ' כנראה עם מפרק כף יד פשוט מאוד (מהמילה פשיטה).

תעלה סרטוני טכניקה, זה הדבר היחיד שיוכל לסייע לפתור את הבעיות.

• פותח/ת השרשור
היום עשיתי סקוואט קל בכמה קג(80 במקום 87.5)והטכניקה הלכה לי ממש טוב,המוט עלה בקו ישר,שברתי מקביל בהכל ו2 חברי פורום היו לידי וזה פשוט נתן לי אנרגיה,זה היה קל(בלי לפתוח פה)

היום עשיתי סקוואט קל בכמה קג(80 במקום 87.5)והטכניקה הלכה לי ממש טוב,המוט עלה בקו ישר,שברתי מקביל בהכל ו2 חברי פורום היו לידי וזה פשוט נתן לי אנרגיה,זה היה קל(בלי לפתוח פה)
צילמת?..

יש משהו לעשות עם הדומס האלה?או שזה עובר לבד
ואני אשתדל לצלם מחר
אתה יכול לנסות לעבוד עם פואם רולר, ולתווסף במגנזיום.
אם זה עדיין לא מסתדר, ואתה מרגיש רע באופן קבוע, אחרי שבדקת טכניקה והכל תקין - זו לא בושה להוריד הילוך, לעשות סקוואט קל באמצע השבוע, או אפילו לעבור לתוכנית שבועית.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לנסות לעבוד עם פואם רולר, ולתווסף במגנזיום.
אם זה עדיין לא מסתדר, ואתה מרגיש רע באופן קבוע, אחרי שבדקת טכניקה והכל תקין - זו לא בושה להוריד הילוך, לעשות סקוואט קל באמצע השבוע, או אפילו לעבור לתוכנית שבועית.
איך לוקחים מגנזיום?לא שמים את זה על הידיים?
ולעבור תוכנית זה מוקדם מדי אני רק 85 דד 80 סק 50 בנץ
פאום רולר
מתיחות
כל אימון לעשות עם הפואם רולר על הגב?

אני עושה פאום רולר כשתפוס לי, זה כואב רצח אבל עוזר.

"מה הוא רציני? הוא מעלה סרטון של אליוט, הוא bro science!"
כן כן כן שמעתי את זה כבר אבל בסרטון הזה הוא צודק וזהו...

• פותח/ת השרשור
אני עושה פאום רולר כשתפוס לי, זה כואב רצח אבל עוזר.

"מה הוא רציני? הוא מעלה סרטון של אליוט, הוא bro science!"
כן כן כן שמעתי את זה כבר אבל בסרטון הזה הוא צודק וזהו...

אני אראה את זה עוד מעט אני בבצפר
😃 לא.... מתווספים בכדורי מאגנזיום ציטראט לבליעה.
מאיפה אפשר לקנות?
ועדין לא מצאתי סוכר ענבים :(
יש עוד חנות אחת לבדוק או2

מאיפה אפשר לקנות?
ועדין לא מצאתי סוכר ענבים 😭
תחפש בזאפ אתה תמצא לא מעט.
וכמובן כל מקום שמוכר תוספי תזונה כמעט.

לגביי סוכר ענבים, יש בכל סופר 😃
לרוב עם תמונה של תינוק על האריזה. 👶

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית