הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מגמת ספורט או ביולוגיה

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
שלום,עוד יומיים תיכון
אז אני רוצה להתייעץ,על מה אתם ממליצים?
מגמת ספורט ולהרחיב מחשבים או ללכת לריאלי וללמוד את כל המקצועות הריאלים ואז בכיתה יא' להרחיב מחשבים וביולוגיה?
מצד אחד,בכיתה החדשה אני לא מכיר אף אחד ובלי להעליב הילדים שם מוזרים..מצאתי רק מישהו אחד שהוא נראה לי אחלה.
אולי תגידו למה אתה שופט מההתחלה וזה..ואם אני אלך לספורט אז יהיו לי שם כמה חברים טובים וזה נחמד.
חשבתי על לבקש משהו מיוחד ואני לא יודע אם יאשרו לי את זה וזה להרחיב ספורט ואת כל המקצועות הריאלים ואז בכיתה יא'
להרחיב 2 ריאלים+מחשבים אבל יכול להיות שזה יהיה לי עמוס מדי..
בספורט אני חושב שלומדים על האנטומיה של הגוף וכל זה,זה לא שמשחקים במגרש כדורגל..
מה אתם אומרים?

ספורט לערסים ולא לומדים כלום.
ביולוגיה ישרת אותך המון, כידע כללי, שימושי ופרקטי, וללימודים רבים בתחום בעתיד.
רק תזהר, למורות לביולוגיה יש לפעמים יכולת בלתי נלאית להפוך את אחד הנושאים המלהיבים והמרתקים ביותר
לעיסה של שעמום, אם צריך תלמד לבד בבית כל הזמן, אל תתן לזה להוריד אותך.

ספורט לערסים ולא לומדים כלום.
ביולוגיה ישרת אותך המון, כידע כללי, שימושי ופרקטי, וללימודים רבים בתחום בעתיד.
רק תזהר, למורות לביולוגיה יש לפעמים יכולת בלתי נלאית להפוך את אחד הנושאים המלהיבים והמרתקים ביותר
לעיסה של שעמום, אם צריך תלמד לבד בבית כל הזמן, אל תתן לזה להוריד אותך.
שימות מי שהמציא את האקולוגיה!

• פותח/ת השרשור
אולי הוא ערס? 🙄
חחחח לא אני לא ערס
ומה אתם אומרים על ריאלי רגיל+ספורט?עמוס מדי?או שגם אם זה לא עמוס מדי לא כדאי כי ספורט זה באמת כזה חרא?
והקטע זזה שאני רוצה ספורט רק בגלל שיש לי שם כמה חברים טובים ובכיתה שלי אני לא מכיר אף אחד והכיתה מוזרה..חוץ מאיזה 2(+בנות מכוערות XD)

הבאת את שתי המגמות הכי שונות שיכולות להיות.. בכ״מ, לי הציעו להיות בכיתת ספורט וסירבתי בגלל שתי סיבות
1. כיתה של טמבלים.
2. ספורט שאני לא אוהב

ואז המשפחה אומרת לי אתה אוהב ספורט אתה בחדכ ובלה בלה בלה אבל הם לא מבינים שכשאני עולה במדרגות אני כבר מתחיל להתנשף
או שאני לא באמת יודע מה זה מגמת ספורט.. לא ממש חקרתי את זה.. אולי ילמדו קצת על גוף האדם ואנטומיה אבל אני חושב שזה בזבוז זמן

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאני בסוף אלך לכיתה שאני בה עכשיו.
איזה באסה שנדפקתי בכיתה הזאת..
טוב אני מקווה שילך לי טוב מקסימום אני אעבור כיתה..

יש לי חברים שנמצאים במדעי הספורט ושמעתי שזה סבבה. יש הרבה חומר על אנטומיה (ומלא מיתוסים כמובן) אפילו הופתעתי מהרמה כי 90% מהמגמה ערסים מכיתות חלשות. אם אתה מקבל תעודת מדריך בי"ב זה נשמע בכלל פצצה.

אם לא הייתי הולך על שני ריאליים הייתי הולך למדעי הספורט כנראה. קח בחשבון שריאליים זה תמיד יותר טוב כי זה מביא לך יותר בונוס בשקלול הסופי אבל נגיד לעשות 5 5 5 5 - מתמטיקה,פיסיקה, מדעי המחשב ופרויקט 5 זה לא דבר קל. אז אם אתה לא מתחבר לריאלי אל תבחר ריאלי כי אתה סתם תסבול שם.

• פותח/ת השרשור
יש לי חברים שנמצאים במדעי הספורט ושמעתי שזה סבבה. יש הרבה חומר על אנטומיה (ומלא מיתוסים כמובן) אפילו הופתעתי מהרמה כי 90% מהמגמה ערסים מכיתות חלשות. אם אתה מקבל תעודת מדריך בי"ב זה נשמע בכלל פצצה.

אם לא הייתי הולך על שני ריאליים הייתי הולך למדעי הספורט כנראה. קח בחשבון שריאליים זה תמיד יותר טוב כי זה מביא לך יותר בונוס בשקלול הסופי אבל נגיד לעשות 5 5 5 5 - מתמטיקה,פיסיקה, מדעי המחשב ופרויקט 5 זה לא דבר קל. אז אם אתה לא מתחבר לריאלי אל תבחר ריאלי כי אתה סתם תסבול שם.
מה אני יכול לעשות עם תעודת מדריך?
ואני כן מתחבר לריאלי אפילו מאוד,הבעיה היא הילדים איתי בכיתה..
וזה לא שאני סתם מחפש תירוץ ללמה לא להיות בכיתה הזאת,ממש לא
פשוט הכיתה הזאת מוזרה/לא מתחבר לילדים חוץ מאיזה 1 או 2
ולא הבנתי מה זה הפרויקט,התכוונת לספורט?

מה אני יכול לעשות עם תעודת מדריך?
ואני כן מתחבר לריאלי אפילו מאוד,הבעיה היא הילדים איתי בכיתה..
וזה לא שאני סתם מחפש תירוץ ללמה לא להיות בכיתה הזאת,ממש לא
פשוט הכיתה הזאת מוזרה/לא מתחבר לילדים חוץ מאיזה 1 או 2
ולא הבנתי מה זה הפרויקט,התכוונת לספורט?

מה אתה יכול לעשות עם תעודת מדריך חד"כ? במקום למלצר לפני ואחרי צבא תעבוד בחד"כ ותתחיל עם כוסיות בטייץ.
הדוגמא עם ה5 5 5 5 קצת לא קשורה אבל זה מה שאני עושה חח. הפרויקט זה פרויקט של הנדסת תוכנה שאתה בונה תוכנה בי"ב וזה מביא לך עוד 5 יחידות לתעודת בגרות.
רוצה ריאלי לך לריאלי, תוך כמה שיעורים אתה תתחבר לכמה אנשים במגמה ולא צריך יותר.
אם אתה שואל אותי מדעי הספורט או ביולוגיה, הייתי אומר רוץ על מדעי הספורט.
ביולוגיה זה משעמם תחת, כמויות של חומר לזכור וכול פוץ במדינה עם 3 יחידות במתמטיקה עושה את זה. (למרות שזה בערך אותה רמת קושי לדעתי לפחות, כימיה נחשב יותר טוב מביולוגיה)
מהצד השני יש לך מדעי הספורט שזה צחוקים, אנטומיה וכול השאר שזה דברים מעניינים. הבחינה יותר קלה מביולוגיה לדעתי ואתה מקבל גם תעודה בסוף (תבדוק לגבי התעודה)

• פותח/ת השרשור
מה אתה אוהב ללמוד?
אני ממש אוהב ביולוגיה ובכללי את כל המקצועות הריאלים כי גם יותר קל לי בהם.
אנטומיה של הגוף זה איך שהוא בנוי וכל זה?נגיד ילמדו על מערכת השלד וכל זה?כי אם כן גם זה מעניין אותי(יותר מהלשחק את הספורט עצמו)
ובשביל להיות מדריך בחדכ(משהו שהייתי רוצה לתקופה קצרה)צריך לעשות קורס ווינגייט אז התעודת מדריך הזאת לא תספיק אני צודק?ובספורט יש שם חברים וגם ילדים שאני יכול להתחבר אליהם..(לא ערסים חחח)

המרצה שלי בקורס מאמנים הוא מורה במגמת ספורט.
לפי מה שהבנתי ממנו, הלימודים הם אותם לימודים ואתה יוצא גם עם תעודת מדריך חד''כ (אם זה מעניין אותך).
לגבי הלעבוד אחרי צבא בחד''כ ולא במלצרות זה לא משתלם כי במלצרות אתה תרוויח הרבה יותר כסף (שוב, בהנחה והמקצוע הזה לא מעניין אותך ואתה לא מתכנן להתפתח ולעשות אימונים אישיים וכו'.. וזה ייקח לך הרבה זמן לעומת הכסף המהיר שבמלצרות).
אני ממש אוהב ביולוגיה ובכללי את כל המקצועות הריאלים כי גם יותר קל לי בהם.
אנטומיה של הגוף זה איך שהוא בנוי וכל זה?נגיד ילמדו על מערכת השלד וכל זה?כי אם כן גם זה מעניין אותי(יותר מהלשחק את הספורט עצמו)
ובשביל להיות מדריך בחדכ(משהו שהייתי רוצה לתקופה קצרה)צריך לעשות קורס ווינגייט אז התעודת מדריך הזאת לא תספיק אני צודק?ובספורט יש שם חברים וגם ילדים שאני יכול להתחבר אליהם..(לא ערסים חחח)

במגמת ביולוגיה שאני למדתי זה היה בעיקר תהליכים בגוף, DNA, הסתברות, ביוטופ על צמחים ומחקרים על פרחים /תפו''א..
לא למדנו אנטומיה כמו שבספורט מלמדים, גם כן על כל נושאי הפיזיולוגיה והמחלות (נוגעים בזה ממש בקטנה במגמת ביולוגיה).

• פותח/ת השרשור
המרצה שלי בקורס מאמנים הוא מורה במגמת ספורט.
לפי מה שהבנתי ממנו, הלימודים הם אותם לימודים ואתה יוצא גם עם תעודת מדריך חד''כ (אם זה מעניין אותך).
לגבי הלעבוד אחרי צבא בחד''כ ולא במלצרות זה לא משתלם כי במלצרות אתה תרוויח הרבה יותר כסף (שוב, בהנחה והמקצוע הזה לא מעניין אותך ואתה לא מתכנן להתפתח ולעשות אימונים אישיים וכו'.. וזה ייקח לך הרבה זמן לעומת הכסף המהיר שבמלצרות).

במגמת ביולוגיה שאני למדתי זה היה בעיקר תהליכים בגוף, DNA, הסתברות, ביוטופ על צמחים ומחקרים על פרחים /תפו''א..
לא למדנו אנטומיה כמו שבספורט מלמדים, גם כן על כל נושאי הפיזיולוגיה והמחלות (נוגעים בזה ממש בקטנה במגמת ביולוגיה).
תאמת שני הנושאים מעניינים אותי
תגיד,יש לי סיכוי לריאלי רגיל(כאילו בלי מגמה)ובנוסף לזה להוסיף את במגמת ספורט?אני יודע שזה לא רגיל אבל אני רוצה לדעת אם זה אפשרי
ובנוגע לעבודה,אני ממש רוצה לעבוד בחד״כ אבל לא לקחת את זה בתור עבודה לחיים,אתה יודע לעשות כזה כסף בצד..מלצרות נראלי אני פחות מעדיף זה לעמוד הרבה שעות וזה..
מה שיכול להיות בעייתי זה מה שכתבתי בדגש,שביא׳ פשוט יהיה לי מפוצץ עם 5 מתמטיקה 5 אנגלית ספורט מחשבים וביולוגיה אני חושב שזה גם 5 וכל השאר 3 כנראה

תגיד,יש לי סיכוי לריאלי רגיל(כאילו בלי מגמה)ובנוסף לזה להוסיף את במגמת ספורט?אני יודע שזה לא רגיל אבל אני רוצה לדעת אם זה אפשרי
ובנוגע לעבודה,אני ממש רוצה לעבוד בחד״כ אבל לא לקחת את זה בתור עבודה לחיים,אתה יודע לעשות כזה כסף בצד..מלצרות נראלי אני פחות מעדיף זה לעמוד הרבה שעות וזה..
מה שיכול להיות בעייתי זה מה שכתבתי בדגש,שביא׳ פשוט יהיה לי מפוצץ עם 5 מתמטיקה 5 אנגלית ספורט מחשבים וביולוגיה אני חושב שזה גם 5 וכל השאר 3 כנראה

תגידי* 😃
את זה תאלץ לברר עם הבית ספר..
ואם אתה רוצה לעבוד בחד''כ סתם אחרי צבא, קח בחשבון שתרוויח 25-27₪..
לעומת זאת במלצרות או בירמון אתה יכול להרוויח הרבה הרבה יותר כסף..

אני לא רואה פואנטה בלקחת ביולוגיה מדעי הספורט יחד עם מקצוע מדעי (אומנם לא קשה אבל מדעי)
כאילו ביולוגיה ומדעי הספורט הולך להיות לא קל, תוסיף על זה 5 יחידות מתמטיקה וזה הופך לקשה בי"א ועל כול זה תוסיף עוד מחשבים.
תבדוק אם דבר כזה אפשרי בכלל מבחינת המערכת.

תגידי* 😃
את זה תאלץ לברר עם הבית ספר..
ואם אתה רוצה לעבוד בחד''כ סתם אחרי צבא, קח בחשבון שתרוויח 25-27₪..
לעומת זאת במלצרות או בירמון אתה יכול להרוויח הרבה הרבה יותר כסף..

את באמת רואה אותו בתור סטודנט גם ממלצר? לא יהיו לו כוחות לכלום.
ככה הוא יכול להתקמבן באיזה מכון שכונתי, בקושי לעשות משהו ולקבל מינימום+.
חוץ מזה, תעודה שעולה 5000 ש"ח וזמן מהחיים שלך מביאים לך עכשיו בחינם. למלצרות הוא תמיד יכול ללכת.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לחשוב עלי עכשיו בתור סטודנט זה רחוק 😃
אני רק בן 15
אני חושב שאני אשאל את היועצת שכבה אם זה אפשרי ללכת לספורט ולהרחיב עוד 2 מקצועות ואם זה יהיה לי עמוס מדי ברמה מוגזמת או שאני אוכל להסתדר.
אם היא תגיד שאי אפשר/עמוס מדי אני חושב שאני אלך לכיתה הרגילה כי כבר קניתי ספרים..אני חושב שאם לא הייתי קונה ספרים הייתי הולך לספורט וביולוגיה אהל זה כבר לא משנה
שכחתי להגיד תודה על העזרה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית