הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מגמת ספורט או ביולוגיה

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך
עצה שלי תלמד כימיה במקום ביולוגיה יעזור לך הרבה יותר.. ביולוגיה בתיכון זה חתיכת בולשיט ולא מלמדים שם שום דבר.. אני אישית הגברתי 5 ביולוגיה ו5 כימיה ואני מתחרט שלקחתי ביולוגיה הייתי צריך לקחת מחשבים במקום... כימיה זה אשכרה מקצוע ריאלי וזה המקצוע שהכי אהבתי בתיכון אם אתה נמשך לריאלי אני ממליץ בחום להגביר כימיה.

עצה שלי תלמד כימיה במקום ביולוגיה יעזור לך הרבה יותר.. ביולוגיה בתיכון זה חתיכת בולשיט ולא מלמדים שם שום דבר.. אני אישית הגברתי 5 ביולוגיה ו5 כימיה ואני מתחרט שלקחתי ביולוגיה הייתי צריך לקחת מחשבים במקום... כימיה זה אשכרה מקצוע ריאלי וזה המקצוע שהכי אהבתי בתיכון אם אתה נמשך לריאלי אני ממליץ בחום להגביר כימיה.
בתור תלמיד כימיה, כימיה זה אחלה בחלה.

מה עושים בכימיה תכלס?
אם כבר שיקח פיסיקה.
אישית למדתי פיזיקה קצת והשתעממתי למוות.
בכימיה אתה לומד את הטבלה המחזורית תכונות של חומרים קשרים בין מולקולריים קצת פחמימות ושומנים קצת מכל דבר.
ראיתי את החומר של ביולוגיה ורציתי למות מרוב שעמום. הם לומדים המון חומר מילולי חסר פואנטה.
בכימיה יש גם חישובים מה שלא קיים בביולוגיה. אבל לא חישובים ברמה..

אישית למדתי פיזיקה קצת והשתעממתי למוות.
בכימיה אתה לומד את הטבלה המחזורית תכונות של חומרים קשרים בין מולקולריים קצת פחמימות ושומנים קצת מכל דבר.
ראיתי את החומר של ביולוגיה ורציתי למות מרוב שעמום. הם לומדים המון חומר מילולי חסר פואנטה.
בכימיה יש גם חישובים מה שלא קיים בביולוגיה. אבל לא חישובים ברמה..

כימיה נשמע מעניין גם כשהייתי צריך לבחור אבל בהתלבטות עם מדעי המחשב אין מה להתלבט .. פיסיקה לא יכול להגיד לך כמה זה קל או קשה כי לא באמת למדתי השנה משהו.

כימיה נשמע מעניין גם כשהייתי צריך לבחור אבל בהתלבטות עם מדעי המחשב אין מה להתלבט .. פיסיקה לא יכול להגיד לך כמה זה קל או קשה כי לא באמת למדתי השנה משהו.
פיזיקה זה קשה ביחס למקצועות האחרים.
ביחס ללימודים גבוהים זה בדיחה.

• פותח/ת השרשור
סבבה אני ארחיב כימיה
והשנה אם אני ריאלי אז אני צריך ללמוד הכל ושנה הבאה אני בוחר 2 מקצועות

אני לא רואה פואנטה בלקחת ביולוגיה מדעי הספורט יחד עם מקצוע מדעי (אומנם לא קשה אבל מדעי)
כאילו ביולוגיה ומדעי הספורט הולך להיות לא קל, תוסיף על זה 5 יחידות מתמטיקה וזה הופך לקשה בי"א ועל כול זה תוסיף עוד מחשבים.
תבדוק אם דבר כזה אפשרי בכלל מבחינת המערכת.

את באמת רואה אותו בתור סטודנט גם ממלצר? לא יהיו לו כוחות לכלום.
ככה הוא יכול להתקמבן באיזה מכון שכונתי, בקושי לעשות משהו ולקבל מינימום+.
חוץ מזה, תעודה שעולה 5000 ש"ח וזמן מהחיים שלך מביאים לך עכשיו בחינם. למלצרות הוא תמיד יכול ללכת.

הוא לא דיבר על שילוב לימודי תואר.
חוץ מזה שאני מכירה המון סטודנטים שהם ממלצרים וחיים טוב מאוד (בהשוואה לסטודנט העני הממוצע).

ספורט לערסים ולא לומדים כלום.
ביולוגיה ישרת אותך המון, כידע כללי, שימושי ופרקטי, וללימודים רבים בתחום בעתיד.
רק תזהר, למורות לביולוגיה יש לפעמים יכולת בלתי נלאית להפוך את אחד הנושאים המלהיבים והמרתקים ביותר
לעיסה של שעמום, אם צריך תלמד לבד בבית כל הזמן, אל תתן לזה להוריד אותך.
תספר לי עוד איך פיוניות הצמח שימשו אותך

גם ככה הכל חרטא ובאקדמיה אם תלך למדעים מדויקים תצטרך פיזיקה ומתמטיקה ואם תלך לכל דבר אחר אז רק הממוצע ישנה.
לך למה שאתה מעדיף ויהיה בסדר.

סבבה אני ארחיב כימיה
והשנה אם אני ריאלי אז אני צריך ללמוד הכל ושנה הבאה אני בוחר 2 מקצועות
בחירה חכמה בהצלחה! דרך אגב בכימיה כמעט ולא צריך לשנן אז אם אתה מבין את החומר המקצוע ממש קל.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על העזרה 😃
שיהיה לכם בהצלחה בשנה החדשה 😃

א.בריאלי יש קבוצת פוטבול
ב.אני שם
ג.כל התשובות נכונות
לך לריאלי
ד.להגביר ספורט זה אידיוטי
ה.ביולוגיה יותר יועיל לך בחיים
ו.אני מכיר כאלה שעולים לי' בריאלי ויש אחלה ילדים ויש גם כוסיות רצח אתה פשוט לא מכיר
ז. זה מה שאתה אמור לשים בהם
ח.אל תקשיב למה שאמרו לך על להרחיב ספורט יתן לך תעודת מדריך, מה זה כבר ? קורס של כמה שבועות וכמה אלפים ? במקום פאקינג 3 שנות לימוד של ביולוגיה שיועילו לך לאוניברסיטה, למקצוע לחיים ? וואו תעודת מדריך, כל פוץ יכול להוציא אותה וזה עבודה זמנית
חפרתי
אני חושב שיצאתי אידיוט וFAIL אך אני לא בטוח על מה דיברנו. למה התכוונת אם ללכת לריאלי

• פותח/ת השרשור
א.בריאלי יש קבוצת פוטבול
ב.אני שם
ג.כל התשובות נכונות
לך לריאלי
ו.אני מכיר כאלה שעולים לי' בריאלי ויש אחלה ילדים ויש גם כוסיות רצח אתה פשוט לא מכיר
ח.אל תקשיב למה שאמרו לך על להרחיב ספורט יתן לך תעודת מדריך, מה זה כבר ? קורס של כמה שבועות וכמה אלפים ? במקום פאקינג 3 שנות לימוד של ביולוגיה שיועילו לך לאוניברסיטה, למקצוע לחיים ? וואו תעודת מדריך, כל פוץ יכול להוציא אותה וזה עבודה זמנית
חפרתי
אני חושב שיצאתי אידיוט וFAIL אך אני לא בטוח על מה דיברנו. למה התכוונת אם ללכת לריאלי
יש כוסיות,בכיתה של חברים :(
אצלי.....אין תגובה
ריאלי זה ללמוד פיזיקה כימיה ביולוגיה מחשבים

לא מדוייק.
במגמת ספורט לומדים על מבנה השלד, על השרירים, פיזיולוגיה וכו' וכו'.
במגמת ביולוגיה רוב התעסוקה היא בצומח.
לומדים מעט פיזיולוגיה וDNA וכאלו אבל זה כל כך בסיסי..

לדעתי אם מסתכלים מה יועיל לו בחיים יותר מבחינת ידע, אין ספק שזה הספורט.

• פותח/ת השרשור
לומד יום אחד עד 4 וחצי..😲😭🤦‍♂️👎🙁😱
לקחת סיר אורז וחזה עוף?חחח זה מבזבז לי חצי מהיום איזה באסה
42 שעות בכללי

א.בריאלי יש קבוצת פוטבול
ב.אני שם
ג.כל התשובות נכונות
לך לריאלי
חפרתי
מה יתן לו 3 שנים של שינון חומר בביולוגיה זה סתם חרטא.. אנשים הולכים לביולוגיה או בגלל שהם אוהבים את זה או בגלל שמכריחים אותם.
לומד יום אחד עד 4 וחצי..😲😭🤦‍♂️👎🙁😱
לקחת סיר אורז וחזה עוף?חחח זה מבזבז לי חצי מהיום איזה באסה
42 שעות בכללי

מה קרה לך זה כלום חכה תגיע לי"א יביאו לך מערכת 50 שעות וזה עוד בלי התגבורים.
קח קופסא אורז וחזה עוף ו2 סנוויץ ופרי/ירק.

אני לומד כרגע בי"ב עם 47 שעות הכי מוגבר שאפשר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית