הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מגמת ספורט או ביולוגיה

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך
לא מדוייק.
במגמת ספורט לומדים על מבנה השלד, על השרירים, פיזיולוגיה וכו' וכו'.
במגמת ביולוגיה רוב התעסוקה היא בצומח.
לומדים מעט פיזיולוגיה וDNA וכאלו אבל זה כל כך בסיסי..

לדעתי אם מסתכלים מה יועיל לו בחיים יותר מבחינת ידע, אין ספק שזה הספורט.
הידע לא מעניין, אני בטוח שכשירצה לאוניברסיטה יותר טוב לו אם הוא למד ביולוגיה מאשר ספורט

• פותח/ת השרשור
כאילו שאני יזכור מה שלמדתי ב י יא לאחרי צבא..

בתור אחד שהרחיב ביולוגיה וחינוך גופני אני יכול להגיד לך שביולוגיה זה באמת שטויות , ואין צורך להשקיע יתר על המידה . תוכנית הלימודים היא פשוטה מאוד ובכלל הרמה שמלמדים בתיכון ביולוגיה היא בגדר ידע בסיסי.. לעומת זאת כימיה זהו מקצוע הרבה יותר מורכב וקשה ,שדורש השקעה ולמידה(למדתי כימיה בכתה י׳). לגבי חינוך גופני , המקצוע מעניין , ומחולק לנושאים : פיזיולוגיה , אנטומיה , פסיכולוגיה של הספורט ותולדות הספורט .. בכיתה יא׳ או יב׳ לומדים גם על סמים בספורט ( אנאבולים:79nb:) אם זה מעניין אותך אתה תאהב , בהצלחה.

מה עשית מיזה.. סה"כ קצת חישובים פה ושם ועוד קצת שינון של חומר וחוקים.
אני זוכר שמבחנים בכימיה ארכו אצלנו 3-4 שעות , לפי מה שאני הבנתי מחברים שכן הרחיבו כימיה, לא מקצוע קל וכן דורש השקעה,לעומת ביולוגיה.

אני זוכר שמבחנים בכימיה ארכו אצלנו 3-4 שעות , לפי מה שאני הבנתי מחברים שכן הרחיבו כימיה, לא מקצוע קל וכן דורש השקעה,לעומת ביולוגיה.
יש לי חברים שלומדים ביולוגיה ואני לומד כימיה.
ביולוגיה זה שווה ערך להיסטוריה.ללמוד תוכן כמו מפגר ואז להיבחן עליו.
בכימיה זה 50% תוכן 50% חישובים וחוקים למיניהם. זה אינדיוידואלי מה קשה בישביל מי.
אם קל לך לזכור הרבה חומר לך על ביולוגיה אם אתה אוהב את מה שבאמצע ואשכרה ללמוד דברים רלוונטים (מסיסיות,איך בנויים חומרים[מבחינה מולקולרית] ,קצת כימיה של המזון [שומנים ופחמימות מבנים וכו'] )
אותי אישית מעניין בערך מה שלומדים בכימיה אתה מבין למה כל מיני תופעות בטבע קורות ובביולוגיה אתה לומד על הפוטוסינטזה של הצמח.(מרתק.😕)

בתור אחד שהרחיב ביולוגיה וחינוך גופני אני יכול להגיד לך שביולוגיה זה באמת שטויות , ואין צורך להשקיע יתר על המידה . תוכנית הלימודים היא פשוטה מאוד ובכלל הרמה שמלמדים בתיכון ביולוגיה היא בגדר ידע בסיסי.. לעומת זאת כימיה זהו מקצוע הרבה יותר מורכב וקשה ,שדורש השקעה ולמידה(למדתי כימיה בכתה י׳). לגבי חינוך גופני , המקצוע מעניין , ומחולק לנושאים : פיזיולוגיה , אנטומיה , פסיכולוגיה של הספורט ותולדות הספורט .. בכיתה יא׳ או יב׳ לומדים גם על סמים בספורט ( אנאבולים:79nb:) אם זה מעניין אותך אתה תאהב , בהצלחה.
קול של שפיות סוףסוף.

יש לי חברים שלומדים ביולוגיה ואני לומד כימיה.
ביולוגיה זה שווה ערך להיסטוריה.ללמוד תוכן כמו מפגר ואז להיבחן עליו.
בכימיה זה 50% תוכן 50% חישובים וחוקים למיניהם. זה אינדיוידואלי מה קשה בישביל מי.
אם קל לך לזכור הרבה חומר לך על ביולוגיה אם אתה אוהב את מה שבאמצע ואשכרה ללמוד דברים רלוונטים (מסיסיות,איך בנויים חומרים[מבחינה מולקולרית] ,קצת כימיה של המזון [שומנים ופחמימות מבנים וכו'] )
אותי אישית מעניין בערך מה שלומדים בכימיה אתה מבין למה כל מיני תופעות בטבע קורות ובביולוגיה אתה לומד על הפוטוסינטזה של הצמח.(מרתק.😕)

אתה גורם לי להתחרט על הבחירה בין כימיה לפיזיקה:beautiful62nj6ht:

אתה גורם לי להתחרט על הבחירה בין כימיה לפיזיקה:beautiful62nj6ht:
תתחרט.. כימיה זה אחלה של דבר. אבל זה גם תלוי מורה. גם אם היו מלמדים אותי תנ"ך אבל המורה הייתה טובה זה לא באמת משנה הייתי נהנה.
אבל אם משווים תוכן לתוכן פיזיקה זה זין בתחת לעומת כימיה. ואם אני לא טועה הבונוס בלימודים גבוהים הוא זהה. אם זאת ישנם מקצועות הדורשים 5 יחידות לימוד של פיזיקה כתנאי קבלה לתואר. אז כעיקרון זכית. אבל זה זין 3 שנים.

תתחרט.. כימיה זה אחלה של דבר. אבל זה גם תלוי מורה. גם אם היו מלמדים אותי תנ"ך אבל המורה הייתה טובה זה לא באמת משנה הייתי נהנה.
אבל אם משווים תוכן לתוכן פיזיקה זה זין בתחת לעומת כימיה. ואם אני לא טועה הבונוס בלימודים גבוהים הוא זהה. אם זאת ישנם מקצועות הדורשים 5 יחידות לימוד של פיזיקה כתנאי קבלה לתואר. אז כעיקרון זכית. אבל זה זין 3 שנים.
,
פיסיקה היה הימור בטוח ומקצוע שגם אהבתי. כימיה היה מורה זוועתית לפי התרשמות שלי והקטעים שקרו להם אחרכך היו עוד יותר הזויים.
לא מתחרט. אבל עדיין יש חלום ילדות ישן להיות כימאי.

אני לומד כרגע בי"ב עם 47 שעות הכי מוגבר שאפשר..
47 שעות ביב? אלוהים.. אני מגביר ביולוגיה ופזיולוגיה ונראה לי שיש לי בקושי 20 שעות.. היום היה יום של י"ב, הרגשת שביזות
וחוסר אווירה לימודית אין לי מושג איך אני מעביר תשנה הזאתי חח כל אחד כבר עושה מה שבזין שלו כל אחד עם אוטו
כיתה יא שהייתי בא עם האוטו הייתי בין הראשונים הייתי לוקח איזה 10 ילדים כמו נהג מונית, היום כל אחד עם אוטו בא לשעתיים חוזר חח
ככה זה אצלנו לפחות

47 שעות ביב? אלוהים.. אני מגביר ביולוגיה ופזיולוגיה ונראה לי שיש לי בקושי 20 שעות.. היום היה יום של י"ב, הרגשת שביזות
וחוסר אווירה לימודית אין לי מושג איך אני מעביר תשנה הזאתי חח כל אחד כבר עושה מה שבזין שלו כל אחד עם אוטו
כיתה יא שהייתי בא עם האוטו הייתי בין הראשונים הייתי לוקח איזה 10 ילדים כמו נהג מונית, היום כל אחד עם אוטו בא לשעתיים חוזר חח
ככה זה אצלנו לפחות
חחחח מה זה שכונה
ואני מגביר כל דבר אפשרי ויש לי גם 5 יחידות במתמטיקה ואנגלית אז בכלל פאן.

• פותח/ת השרשור
חחחח הצחקתם אותי עם התגובות
כימיה אני אקח,מה אתם אומרים על מחשבים?לומדים שם משהו שימושי או סתם?
אני שואל כי אם זה לא משהו אז אולי אני אקח ספורט עם כימיה כי הדברים של ספורט באמת מעניינים אותי
יש לי עד סוכות אפשרות לעבור

חחחח הצחקתם אותי עם התגובות
כימיה אני אקח,מה אתם אומרים על מחשבים?לומדים שם משהו שימושי או סתם?
אני שואל כי אם זה לא משהו אז אולי אני אקח ספורט עם כימיה כי הדברים של ספורט באמת מעניינים אותי
יש לי עד סוכות אפשרות לעבור
מחשבים זה זה מדעי המחשב יענו? אם כן זה C# שזה סבבה פלוס מינוס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית