הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מגמת ספורט או ביולוגיה

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך
מה אתה יכול לעשות עם תעודת מדריך חד"כ? במקום למלצר לפני ואחרי צבא תעבוד בחד"כ ותתחיל עם כוסיות בטייץ
לא מסכים, כמדריך חדר כושר נוכחי, וברמן לשעבר, אני יכול להגיד לך שמדריך מרוויח הרבה פחות, כברמן בערב של 6 שעות הייתי בכיף יכול לסגור 300-400 שקל, ותאמין לי שמלצרים מרווחים יותר מהברמנים חוץ ממסיבות כמובן.
אלא אם כן יש לך מספר גדול של לקוחות באימונים אישיים ואז אתה יכול להרוויח יפה, אבל אתה צריך להיות תותח גם כמאמן ובעיקר בלשווק את עצמך.
קח בחשבון שתרוויח 25-27₪
לא להסכים!! ולא לקחת את זה בחשבון!
חדר כושר שמשלם ככה למדריכים, לא לעבוד בו שילכו יחפשו פרייארים אחרים. מינימום 30 כמאמן מתחיל, לאחר מכן לא לקבל פחות מ-35 יש גבול.
מה אתם אומרים?
תעשה מה שאתה אוהב ומעניין אותך, אתה אוהב ספורט?? תלך על זה, מה יעזור עם תרחיב מקצוע שכל התיכון שלך תסבול מלהיות בו וגם ככה לא תלך לכיוון שלו גם אחרי הצבא

אז ככה, ספורט זה המון חומר ומשעמם, ביולוגיה משעמם, כימיה קשה ומשעמם, פיזיקה זה לא בתחום האחריות שלי.

• פותח/ת השרשור
אז ככה, ספורט זה המון חומר ומשעמם, ביולוגיה משעמם, כימיה קשה ומשעמם, פיזיקה זה לא בתחום האחריות שלי.
טוב אני פורש לל״ב(ללא בגרות)
ומאיזה גיל מרשים לעבוד בתור מאמן בחד״כ ?

חדר כושר שמשלם ככה למדריכים, לא לעבוד בו שילכו יחפשו פרייארים אחרים. מינימום 30 כמאמן מתחיל, לאחר מכן לא לקבל פחות מ-35 יש גבול.

אני לא יודעת איפה אתה גר אבל כאן בירושלים 27₪ לשעה זה השכר הכי גבוה שתראה בתור מדריך חדר כושר.
אפילו בחדרי כושר הFancy כמו ממילא משלמים לך מינימום (ביזיון).

לא מסכים, כמדריך חדר כושר נוכחי, וברמן לשעבר, אני יכול להגיד לך שמדריך מרוויח הרבה פחות, כברמן בערב של 6 שעות הייתי בכיף יכול לסגור 300-400 שקל, ותאמין לי שמלצרים מרווחים יותר מהברמנים חוץ ממסיבות כמובן.
אלא אם כן יש לך מספר גדול של לקוחות באימונים אישיים ואז אתה יכול להרוויח יפה, אבל אתה צריך להיות תותח גם כמאמן ובעיקר בלשווק את עצמך.

תעשה מה שאתה אוהב ומעניין אותך, אתה אוהב ספורט?? תלך על זה, מה יעזור עם תרחיב מקצוע שכל התיכון שלך תסבול מלהיות בו וגם ככה לא תלך לכיוון שלו גם אחרי הצבא
תכלס? שיבחר מה שהוא אוהב.
אני בחרתי פיזיקה ומחשבים כי אהבתי את זה
והבונוסים שהם מקבלים היו רק "בונוס" מבחינתי

אני לא יודעת איפה אתה גר אבל כאן בירושלים 27₪ לשעה זה השכר הכי גבוה שתראה בתור מדריך חדר כושר.
אפילו בחדרי כושר הFancy כמו ממילא משלמים לך מינימום (ביזיון).
אני גר בירושלים, ואני מרוויח יותר, הציעו לי לעבוד בהר חוצבים ב-25 אמרתי להם שאני לא עובד במחירי זנות כאלו, אחר כך עבדתי קצת בכושר גים בגבעת שאול ב-28 לשעה, והתפטרתי, לא מוכן יותר. גם בגאמפ בבינייני האומה - 25 לשעה, אמרתי להם לא תודה. אני מבטיח לך שאם לא תפחד ותדרוש יותר, יש חדרי כושר שיתנו לך יותר, משרד האוצר הציע לי 35 לשעה, ויש עוד חדרי כושר כאלו צריך לחפש, עכשיו תשמע אם אומרים לך שהמשכורת מתחילה מ27 לאחר כמה חודשים תאלץ לדרוש יותר, אם הצלחת להתערבב עם כל המתאמנים, והראת שאתה מדריך ברמה גבוהה, אני לא מאמין שימשיכו לתת לך 27, אם לא תתפטר, תגיד שאתה לא מוכן לעבוד במשכורת הזו, זה מקובל מאוד, ברוב המקומות יתנו לך יותר וזהו, זה עדיף לבעל המקום

ואגב החדרי כושר שמרשים לעצמם לשלם מינימום אלו החדרי כושר הגדולים, אלו שלא חסר להם מדריכים, צריך פשוט לא לעבוד בהם ושילכו חפשו מי ינענע אותם, כמו אלו שציינתי למעלה וקוסל, ולרנר וממילא כמו שציינת...

מה נסגר עם כולכם?!?!
אולי תלחצו על השם שלי ותראו שכתוב 'נקבה'?! 🤬
ואיזה גבר למען השם יקרא לעצמו Strawberry???
אעעעעעע 😭🤬

לא קראתי פה הכל אבל אני כבר אומר לך תשקיע ותלך על קצה גבול היכולת שלך,
אני עכשיו התחלתי כיתה יא מגמות פיזיקה רובטיקה
5 יחידות מתמט אנגלית
זמן תמיד מוצאים עם ניהול נכון אני גם מתאמן גם לומד וגם זמן לחברים תלך על מקצוע קודם כל שאתה אוהב ויעזור לך בעתיד.
בקשר לבונוסים מתמטיקה 5 זה 35 נקודות בונוס ומתמטיקה 4 זה 12 נקודות בונוס ולפי מה שהסבירו לי נגיד בסוף יב הציון שלך במקצוע נגיד 90 ויש לך בונוס 35 אז הציון שלך במוסד ההשכלה הוא 125 וככה מחושב הממוצע שלך.

כימיה ילך לך עם ביולוגיה, ספורט בזבוז לטעמי

51 שעות שבועיות פיזיקה 5 רובוטיקה 10 מתמט 5 מה תגיד ;) ?
הוסיפו לנו שעה כי פשוט היה חסר אז גם אני 51 😃 :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית