נק' מוניטין:
736
- 831
- 225
סקוואט 3 פלטות על סקייטבורד:
עוד אחד משהשטויות שלו:
עוד אחד משהשטויות שלו:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקוואט 3 פלטות על סקייטבורד:
עוד אחד משהשטויות שלו:
בקצב הזה יש יותר סבירות שנגיע למצב של idiocracyמועמדים חזקים מאד לפרס דרווין. בזכותם הגזע יהיה חכם יותר, ויום אחד נגיע לשליטה המוחלטת בגוף ש- @vithano רצה.
אתה טועה מאד.בקצב הזה יש יותר סבירות שנגיע למצב של idiocracy
שקלת להיות סופר?אתה טועה מאד.
תחשוב - פספוס של כמה סנטימטרים והמפגר הקופץ נוחת על הפרצוף של המפגר השוכב ומונע ממנו להביא ילדים לעולם (או לנשום, אבל זה פחות חשוב לעניינו).
המפגר הקופץ מן הסתם יבלה את שנות הפוריות שלו בבית סוהר, וגם הוא לא יביא ילדים (אולי יהיה לו סקס, אבל לא מהסוג שמכניס להריון).
Everybody Wins!!
אתה טועה מאד.
תחשוב - פספוס של כמה סנטימטרים והמפגר הקופץ נוחת על הפרצוף של המפגר השוכב ומונע ממנו להביא ילדים לעולם (או לנשום, אבל זה פחות חשוב לעניינו).
המפגר הקופץ מן הסתם יבלה את שנות הפוריות שלו בבית סוהר, וגם הוא לא יביא ילדים (אולי יהיה לו סקס, אבל לא מהסוג שמכניס להריון).
Everybody Wins!!
תכלס? אפשר לעשות עם זה משהו. לא כל כך הומאני... למשל לגרום להם לפגוע לעצמם בפוריות.. דרך מזון, שתייה, תרופות... כל מיניאתה מתבסס על זה שהאידיוט לא יתרבה,כשהסיכוי שלו להתרבות הוא גבוה בהרבה מהחכם הלא שרירי(בהנחה שהאידיוט לא ימות בתהליך)
שמעתי שהם לא אוכלים בשר, זה כבר לבד יפגע להם בפוריות.תכלס? אפשר לעשות עם זה משהו. לא כל כך הומאני... למשל לגרום להם לפגוע לעצמם בפוריות.. דרך מזון, שתייה, תרופות... כל מיני
יודע מה?שמעתי שהם לא אוכלים בשר, זה כבר לבד יפגע להם בפוריות.
סתם, סתם! הייתי חייב 🤡
הוא לא באמת מתאמן..אז... איפה אתה מתאמן? ☠️
אל דאגה, שום אורגניזם חי לא שורד בג'יפה של המכון שלי.
אחי, אתה עושה את גירסת ABCD של ה-PL, אני במקומך לא הייתי יורד על מתאמנים....הוא לא באמת מתאמן..
יותר כמו יישות וירטואלית 🤡