מוכשר או מטומטם?

יש לו הרבה סרטונים,
אני יבחר במוכשר, תרגיל שדורש הרבה מיומנות, ריכוז, יציבות,
ובקיצור כיף לראות אותו

בקצב הזה יש יותר סבירות שנגיע למצב של idiocracy
אתה טועה מאד.
תחשוב - פספוס של כמה סנטימטרים והמפגר הקופץ נוחת על הפרצוף של המפגר השוכב ומונע ממנו להביא ילדים לעולם (או לנשום, אבל זה פחות חשוב לעניינו).
המפגר הקופץ מן הסתם יבלה את שנות הפוריות שלו בבית סוהר, וגם הוא לא יביא ילדים (אולי יהיה לו סקס, אבל לא מהסוג שמכניס להריון).
Everybody Wins!!

אתה טועה מאד.
תחשוב - פספוס של כמה סנטימטרים והמפגר הקופץ נוחת על הפרצוף של המפגר השוכב ומונע ממנו להביא ילדים לעולם (או לנשום, אבל זה פחות חשוב לעניינו).
המפגר הקופץ מן הסתם יבלה את שנות הפוריות שלו בבית סוהר, וגם הוא לא יביא ילדים (אולי יהיה לו סקס, אבל לא מהסוג שמכניס להריון).
Everybody Wins!!
שקלת להיות סופר?

אתה טועה מאד.
Everybody Wins!!

אתה מתבסס על זה שהאידיוט לא יתרבה,כשהסיכוי שלו להתרבות הוא גבוה בהרבה מהחכם הלא שרירי(בהנחה שהאידיוט לא ימות בתהליך)

רק אותי מדהים הפלא הטכנולוגי הזה שנמצא מתחת לרגליו!?
פאק לא חשבתי שהדבר הזה יתמודד עם סקוואט במשקל כזה כל כך יפה, ועוד להוציא את המוט ולהחזיר 😆

אתה מתבסס על זה שהאידיוט לא יתרבה,כשהסיכוי שלו להתרבות הוא גבוה בהרבה מהחכם הלא שרירי(בהנחה שהאידיוט לא ימות בתהליך)
תכלס? אפשר לעשות עם זה משהו. לא כל כך הומאני... למשל לגרום להם לפגוע לעצמם בפוריות.. דרך מזון, שתייה, תרופות... כל מיני

תכלס? אפשר לעשות עם זה משהו. לא כל כך הומאני... למשל לגרום להם לפגוע לעצמם בפוריות.. דרך מזון, שתייה, תרופות... כל מיני
שמעתי שהם לא אוכלים בשר, זה כבר לבד יפגע להם בפוריות.

סתם, סתם! הייתי חייב 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית