ייעוץ טס לחול בחיטוב

Sn1rson

משתמש מתחיל
96
5
נק' מוניטין:
1
96
5
אני טס לפולין לשבוע ואני בחיטוב אני מביא אבקה וכל מיני שומנים וכו

הבעיה שלי זה לחם אני אמור לאכול 12 פרוסות ביום שם כי אני אמור לצאת ממאזן שלילי כדי לא לאבד שריר כי גםשלילי וגם לא מתאמן שבוע זה להתחיל לאבד שריר בקיצור עובר לשבוע של חיובי קל

עכשיו אם אני יסיא איתי במזוודה 6 חבילות לחם ככה הם יקבלו עובש כי הם יהיו בחום בתוך המזוודה כל הזמן וזה .. לגבי לקנות שם. יתנו לנו מתישהו לקנות במרקט או סופר נגיד ( זהמסעלפולין כיתה י"ב)ואני מפחד שלא יהיה שם לחם מקמח מלא ולגבי ארוחות במלון אני גם מפחד שיהיה שם רק לחם רגיל נגיד ... מה אפשר לעשות ?

אין הבדל בין לחם מלא ללחם רגיל תאכל מה שיש, וכל 2 פרוסות לחם שוות לאורז/פסטה וכו בגודל של כף יד סגורה.
זה הערכה מספיק טובה. אל תתעסק בזה יותר מדי

שמע בתור אחד שיצא למסע לפולין בכיתה יב' אני יכול להגיד לך שזו חוויה של פעם בחיים(!) והייתי משלם הון כדי לחזור לשם.
לא יהיה לך בחיים טיול עם כל החברים במסגרת בית ספר.
הייתי שם את זה בצד לשבוע.

שמע בתור אחד שיצא למסע לפולין בכיתה יב' אני יכול להגיד לך שזו חוויה של פעם בחיים(!) והייתי משלם הון כדי לחזור לשם.
לא יהיה לך בחיים טיול עם כל החברים במסגרת בית ספר.
הייתי שם את זה בצד לשבוע.
תלוי באיזה בית ספר אתה,לדוגמא בבית ספר שלי יש הרבה משלחות(קנדה,נאסא,פולין וכו)-אני הייתי בספרד עם כל החברים באמת חויה שאין כזאת.
אפשר להניח לשבוע את הנושא הזה זה לא שכל מה שבנית יהרס בשבוע..

מה הבעיה להיות בחיטוב גם שאתה שם?
לך לאמינו תקנה חטיפי חלבון קח כמה טונות ככה השלמת חלבון יומי ובארוחות שיש לכם תאכל מה שיש.

אני בכלל בדעה של אם אתה בחול אז תאכל מה שבא לך, שום דבר לא יהרס משבוע של לאכול רגיל, לפעמים זה אפילו יכול להועיל.

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה להיות בחיטוב גם שאתה שם?
לך לאמינו תקנה חטיפי חלבון קח כמה טונות ככה השלמת חלבון יומי ובארוחות שיש לכם תאכל מה שיש.

אני בכלל בדעה של אם אתה בחול אז תאכל מה שבא לך, שום דבר לא יהרס משבוע של לאכול רגיל, לפעמים זה אפילו יכול להועיל.
אני מביא איתי אבקה .. לא יודע זה מעצבן כי אני קורע תתחת בחיטוב ובאלי לשמור אפילו שזה בסדר

אני מביא איתי אבקה .. לא יודע זה מעצבן כי אני קורע תתחת בחיטוב ובאלי לשמור אפילו שזה בסדר
לא יקרה כלום.

לטווח הרחוק:
- אתה תתבאס כשתזכר שלא נהנת כי הקפדת על חיטוב בטירוף

- שבוע אכילה מחוץ לתפריט לא ישפיע

• פותח/ת השרשור
לא יקרה כלום.

לטווח הרחוק:

אתה צודק אני יודע ואני לא יהיה שם על מאזן שלילי אני יהיה על חיובי קל טוב נקווה לטוב אם אני ימצא דם לחם הכול טוב אם לא אני יאכל מה שיש בכל מקרה תודה על העזרה אה ועוד דבר

הארוחות שלי מורכבות למשל ארוחת בוקר (מבחינת חלבון )

10 גרם חלבון

ביניים : 14 גרם חלבון

צהריים : 40-45 גרם חלבוו

ערב : 32 גרם חלבון

לילה : 14- 16. גרם חלבון ומה שרשמתי פה אני מתכוון לחלבון נטו מלא מחזה עוף קוטג גבינות וכו

עכשיו השאלה אם הכול אפשר להחליף בסקופים של חלבון ( יש לי סופר אפקט שזה 26 גרם חלבון למנה ) ולא יהיה לי איזה עודף חלבון כי נגיד ארוחת בוקר שאני בדרך כלל אוכל 10 גרם חלבון מיוגורט אני יחליף אותה ב26 גרם חלבון אז שלא יהיה יותר מדי חלבון או שזה מיתוס ?

אתה צודק אני יודע ואני לא יהיה שם על מאזן שלילי אני יהיה על חיובי קל טוב נקווה לטוב אם אני ימצא דם לחם הכול טוב אם לא אני יאכל מה שיש בכל מקרה תודה על העזרה אה ועוד דבר

הארוחות שלי מורכבות למשל ארוחת בוקר (מבחינת חלבון )

10 גרם חלבון

ביניים : 14 גרם חלבון

צהריים : 40-45 גרם חלבוו

ערב : 32 גרם חלבון

לילה : 14- 16. גרם חלבון ומה שרשמתי פה אני מתכוון לחלבון נטו מלא מחזה עוף קוטג גבינות וכו

עכשיו השאלה אם הכול אפשר להחליף בסקופים של חלבון ( יש לי סופר אפקט שזה 26 גרם חלבון למנה ) ולא יהיה לי איזה עודף חלבון כי נגיד ארוחת בוקר שאני בדרך כלל אוכל 10 גרם חלבון מיוגורט אני יחליף אותה ב26 גרם חלבון אז שלא יהיה יותר מדי חלבון או שזה מיתוס ?
אין הבדל בין לחם / פיתות / אורז / פסטה / קוסקוס וכו' תאכל מה שיש

אין בעיה לאכול יותר מ30 גרם בארוחה

• פותח/ת השרשור

אין בעיה לאכול יותר מ30 גרם בארוקלוריות

אני יודע שאין הבדל כולם פחמימה אבל הקלוריות בכל אחדוכמה אתה אוכל יש הבדל בכל

אין בעיה לאכול יותר מ30 גרם בארוחה
סבבה תודה

לא יקרה כלום.

לטווח הרחוק:

מסכים איתך לגמרי. אלו חוויות שזוכרים לכל החיים וללכת עם כיכרות לחם במזוודה\לחיות על השעון של ארוחות זה משהו שיכול להרוס.
אתם תרצו מידי פעם לזרום לFAST FOOD באחת ההפסקות,או אפילו להתפלח לאיזה פאב ,עזוב אותך,תנסה פשוט לסגור חלבון כל יום ואם יהיה קצת יותר מידי קלוריות? לא נורא

כמובן שזו דעתי

אחי אין לך מה להיכנס לפאניקה זה כולה שבוע... אתה תסתדר עם מה שיש ואם בכל זאת ממש חשוב לך אז בזמן שיש ארוחות/קונים בחוץ אז אל תזלול פיצה/בייקון/המבורגר וכו' ויהיה בסדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית