הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי גב מנגינה בגיטרה

RoniNinja636

משתמש מתחיל
265
78
נק' מוניטין:
115
265
78
שמעתי גם מאנשים אחרים שיש להם כאבי גב אחרי שהם מנגנים בגיטרה ובאמת די קשה לנגן בגיטרה מבלי לעגל את הגב בישיבה ובעיקר למתחילים שחייבים לראות מה קורה ביד ימין ובעיקר בשמאל.

יש דרכים שבהם ניתן לנגן בגיטרה בלי שזה יגרום לכאבי גב?

קצת בעייתי באמת לנגן בישיבה בלי לעגל את הגב. אם יש רצועה לגיטרה וכיסא עם גב מתכוונן (כיסא משרדי או משהו) אז אפשר לשים את המשענת על חצי שכיבה כזה לשים את הרצועה ולהשכיב את הגיטרה עליך, ככה תוכל לראות את הצוואר של הגיטרה ומה הידיים עושות והגב ינוח. לי אישית לא ממש נוח ככה ולא גורם לי אי נוחות יותר מדי הגב המעוגל (בד"כ אני לא יושב יותר מחצי שעה רצוף עם הגיטרה) אבל תנסה, אולי יהיה לך נוח.
אגב דיברתי על גיטרה חשמלית, נראה לי עם קלאסית/אקוסטית זה יהיה הרבה פחות נוח לעשות ככה.

• פותח/ת השרשור
מדובר באקוסטית. חשמלית גם לא הכי נוח כי אני לא יכול לנגן על עיוור מבלי לראות את המיתרים אז בעמידה זה לא הכי רלוונטי למרות שכמה פעמים זה כן עבד.. רק כמה פעמים

גם המון מפתחים כאבים בשורש כף היד לאחר הרבה שעות נגינה.. מצטער שלא עודדתי אותך.

מה הבעיה,
אתה מרים את הגיטרה כזה שתהיה באלכסון ותהיה עם הגב זקוף (כמובן שיהיה קשה אבל תצטרך להתרגל),
אני אישית ממשיך להיות עם גב מכופף כי זה פשוט יותר נוח, אבל יותר בריא זקוף נראלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית