הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מזרקים

• פותח/ת השרשור deniska
  • פורסם בתאריך

deniska

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום
האם אפשר לקנות מזרקים עם מחט כחולה בכל סניף של פארם? או שצריך לחפש בסניפים שונים?
כרגע עברתי בין איזה 5 סניפים, שבכל אחד אמרו לי שהם לא מוכרים.
האם זה הגיוני? או שאולי הם סתם לא רוצים למכור
אולי למישהו יש נסיון במקום מסויים בבאר שבע?

לא בכל סניף יש , ואם יש בדר"כ ימכרו לך כמה יחידות בודדות - לא ימכרו לך בסטוקים .
לדעתי ? תריץ חיפוש בגוגל על מזרקים בבאר שבע , אני בטוח שתמצא מלא חנויות פרטיות שמוכרות בסיטונאות
תקנה מהם זה הכי טוב , אין לך סתם מה לעשות רונדלים בבאר שבע , גוגל חיפוש קצר תתקשר לפני שאתה מגיע למקום לוודא וזהו .

אין כזה דבר לא מוכרים, אין חוק שמונע מהם לתת לך מזרקים, לגבי כמות לא יודע אבל אני יכול להגיד לך שבתקופה שהייתי ON הייתי הולך לסופר פארם בכיף שלי קונה נגלות של 20 מילה לא שמעתי מהם.
מה שכן אני מחזק את מה שאמרו פה עדיף לקנות כבר סטוק של 100 מזרקים ומחטים בהתאם אני בטוח שיצא לך יותר זול וישאר לך גם לפעמים הבאות.

כנס לבית מרקחת פרטי ותבקש שיזמינו לך את הסוג הספציפי שאתה צריך (23G -אמרת כחולה), מחברת "איתן ספקים".
יום אחרי תגיע שוב, תשלם ותיקח.
אין בעד מה.
(אגב כל בית מרקחת יכול להזמין, אבל עובדים ברשתות הפארמים מפחדים על התחת שלהם ולא ממש משנה להם אם תיכנס לקנות מהם או לא, אז מעדיפים להגיד לך בפנים שהם לא רוצים למכור לך).

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חברים על העזרה.באמת מצאתי בבית מרקחת אחרון בב"ש..אמר לי המוכר שלא רוצים למכור כי חושבים שזה לסמים.

אני אישית פשוט נכנסתי וקניתי איזה פעם וכל פעם אני אומר לו 20 מזרקים 20 מחטים 23 ו20 מחטים 27 או 25 . והוא מביא לי בלי לשאול כלום .
חוץ מיזה לפי החוק זה משהו שאפשר לקנות ללא מרשם ככה שאם תתעקש הוא יהיה חייב להביא לך . אם יש לך בעיה רפואית כלשהי אתה לא חייב לשתף את הרוקח לשם מה אתה צריך אותם ופשוט תגיד לו ככה .

למען הסר ספק
"אלו מזרקים לאינהלציה"
"אני מטופל בtrt"
"אני מזריק לסבא שלי ויטמין b12"
"תן לי את הפרטים שלך אני אתלונן עלייך שאתה שואל בכלל"

כנראה כל אחד מאלו יזכו אותך בראש שקט להמשך קניית המחטים/ מזרקים.

"אני מזריק לסבא שלי ויטמין b12"
LOL
אני מזריק לסבא שלי טרן
maxresdefault.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית