הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מזרקים ומחטים

• פותח/ת השרשור Sagi15
  • פורסם בתאריך

Sagi15

משתמש מתחיל
39
2
נק' מוניטין:
2
39
2
יש לי כמה שאלות

1. לטסט אנטט איזה מזרק ומחטים צריך ?
לשאיבה ולהזרקה צריך להיות אותו מחט / אותו גודל ?

2. יש צורך במחטים שונים לאזורים אחרים ? נגיד תחת מחט אחר לא כמו רגליים / כתפיים ?

3.מזרקי אינסולין הבנתי שיש כמה סוגים ,איזה צריך לפרנגיל לכמות של 500 בשבוע או 250/250 בשבוע ?

4.לגבי דיבול יש צורך להוסיף מנקי כבד למינהם ?

5.וזה קצת סוטה מהנושא הבנתי שזה חוקי אז בגדול ויאל סטרילי ומים בקטריסטטים אפשר לקנות בבתי מרקחת רגילים ?

6.מחטים מזרקים מבית מרקחת רגיל אפשר לקנות ?

1. מזרק 2.5-3, מחט 21 לשאיבה, 23 להזרקה
2. לא קריטי, מחדירים עמוק בהתאם למקום, כתפיים אפשר לנסות עם 25
3. כל מזרק אינסולין יתאים
4. בצע חיפוש לגבי רעילות דיבול, זה תלוי גם במינון ולאיזה תקופה
5. לא, אין בארץ
6. כן למעט של קופות חולים

• פותח/ת השרשור
אוקיי לגבי זיו כימקלים הם טוענים שאין להם אפשרות להציע את החומר המבוקש
אני כבר אכין עצמאי כנראה
וויאל של 10ml מספיק להכנת פרגניל של 5000iu או שצריך גדול יותר ?

וזה דבר שיש הרבה מחלוקת עליו פה , דיבול 30מג בבוקר או פשוט לחלק 10 מג בוקר צהריים ערב ? חיפשתי ויש מלאא לגבי זה אבל מצאתי תשובה חד משמעית =/

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על העזרה !
וכרגע עברתי בסופר פארם וזה המים הסטרילים שיש להם ורק לאנלציה , עכשיו הקטע שאין עליו סימון עם יש %0.9 סודיום כלוריד , כאילו רשום רק מים סטרילים(יש תמונה ) תכלס זה מים בסדר לפרגניל או עדיף לחפש משהו אחר כבר ?

קבצים מצורפים

• 1499171875620395179225.jpg
    1499171875620395179225.jpg
    KB 87.5 · צפיות: 389
  • פותח/ת השרשור
אני אבדוק את העניין גם מצאתי מים פיזיולוגים שמכילים 0.9 סודיום ככה שזה בסדר
אבל מים בקטריוסטטים אפשר לשמור עד 60 יום במקרר , ובהכנה עצמאית גם עד 60 יום אפשר או שזה משתנה ?

• פותח/ת השרשור
סגור תודה , ומשהו נוסף , כלומיד , לא מצאתי כלומיד של טבע והפכתי עולמות ושאלתי מלא אנשים שמתעסקים עם זה פשוט אין לפחות באזור שלי , היחיד שארגן מצא כזה , כלומיד כזה זה בסדר ?

קבצים מצורפים

• 2017-07-06 08.40.39.jpg
    2017-07-06 08.40.39.jpg
    KB 48.4 · צפיות: 369
  • פותח/ת השרשור
אני אנסה לברר שוב לזה של טבע
אגב יש לי שאלה ואולי זה קצת יותר לרופא אבל אולי אתה מבין אני חוזר ממתיחה בשריר הירך האחורי , ואני על כדורים נגד דלקת לבנתיים , שילוב שלהם עם דיבול / טסט אנטט יכול לעשות משהו .. ?

זה סך הכל דיפקלונק
החומר הפעיל בוולטרן
זהו לא חומר אנטי דלקתי, אלא משכך כאבים במנגנון אחר
ניתן להתאמן וגם להמשיך את הסייקל במקביל לשימוש
בכל מקרה, אם כואב ומגביל - דע להתאים את תוכנית האימונים ואף לנוח כשצריך, עד התאוששות אידיאלית

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אני יודע הרופא אמר לי נגד דלקות אבל אם ככה זה בסדר ושוב תודה!
היום עשיתי תזריקה הראשונה של הטסט ועבר חלק ובסדר חוץ מהקטע שאצלי זה אמפולות וניסיתי להיות "עדין" אבל הנתפצה לי האמפולה הראשונה לגמרי
בשניה עשיתי ממש כאילו מאמץ מינימלי לא להפעיל לחץ על החלק התחתון איפה שהחומר ולשבור רק תראש ועבד אבל קשוח זה.. יש אולי שיטה טובה או איזה טיפ להכי פחות סיכון לא לנפץ אותה ?

אני יודע הרופא אמר לי נגד דלקות אבל אם ככה זה בסדר ושוב תודה!
היום עשיתי תזריקה הראשונה של הטסט ועבר חלק ובסדר חוץ מהקטע שאצלי זה אמפולות וניסיתי להיות "עדין" אבל הנתפצה לי האמפולה הראשונה לגמרי
בשניה עשיתי ממש כאילו מאמץ מינימלי לא להפעיל לחץ על החלק התחתון איפה שהחומר ולשבור רק תראש ועבד אבל קשוח זה.. יש אולי שיטה טובה או איזה טיפ להכי פחות סיכון לא לנפץ אותה ?
קודם כול תיקח את האמפולה עם שתי הידים ותחמם אותה טיפה. שהחומר גם יתערבב ואז קח טיפה נייר תעטוף על החלק העליון של האמפולה ושבור עצלי זה הצליח כול הזמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית