הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי יש לי כמה שאלות
1.האם יש הרבה סוכר\שומן...... באבקת חלבון?
2.זה משנה איזו פיירמה\טעם..... אבקה אני קונה?
3.אבקת חלבון pro whey בטעם אוראו נחשבת טובה או מלאה בסוכר?
4.מה זה חלבון מי גבינה?ממה אפשר להשיג אותו?זה המיץ של הגבינה והקוטג בקופסה?

סליחה אם השאלות קצת טיפשיות:)

האם יש הרבה סוכר\שומן...... באבקת חלבון?
לא
2.זה משנה איזו פיירמה\טעם..... אבקה אני קונה?
כן, יש חברות לא טובות. המוכרות הן טובות יש על כך הרבה נושאים, תבחר חברה ותשאל אם היא בסדר עדיף ככה

לגבי הטעם זה עניין שלך תבחר מה שאתה אוהב

אבקת חלבון pro whey בטעם אוראו נחשבת טובה או מלאה בסוכר?
לא מכיר את האבקה, אין אבקות עם הרבה פחמימה (סוכר = פחמימה) מה שיש לו הרבה פחמימה נקרא גיינר

מה זה חלבון מי גבינה?ממה אפשר להשיג אותו?זה המיץ של הגבינה והקוטג בקופסה
לא, זה מיצוי חלבון החלב. אפשר להשיג אותו באכילת מוצרי חלב שמכירים חלבון מי גבינה + חלבון קזאין ביחס מסויים (לא רלוונטי)
מתייחסים לחלבון הזה והוא הכי נפוץ כי הוא נחשב בעל ספיגה מהירה ועוד כל מני שטויות כאלה

סליחה אם השאלות קצת טיפשיות:)
זה בסדר גמור בשביל זה יש פורום 😃

• פותח/ת השרשור
לא
תודה
כן, יש חברות לא טובות. המוכרות הן טובות יש על כך הרבה נושאים, תבחר חברה ותשאל אם היא בסדר עדיף ככה

לגבי הטעם זה עניין שלך תבחר מה שאתה אוהב

למה זה משנה החברה?אם החברה שונה גם איכות החלבון.... שונה?
לא מכיר את האבקה, אין אבקות עם הרבה פחמימה (סוכר = פחמימה) מה שיש לו הרבה פחמימה נקרא גיינר
תודה

לא, זה מיצוי חלבון החלב. אפשר להשיג אותו באכילת מוצרי חלב שמכירים חלבון מי גבינה + חלבון קזאין ביחס מסויים (לא רלוונטי)
מתייחסים לחלבון הזה והוא הכי נפוץ כי הוא נחשב בעל ספיגה מהירה ועוד כל מני שטויות כאלה
אז אם אני אוכל גבינה,קוטג וכוס חלב ביום זה כמו חלבון מי גבינה שיש באבקת חלבון שנספג ממש טוב בשריר?
ועוד שאלה זה בסדר לאכול חצי קופסת קוטג ביום,כוס 250 מ"ל חלב ביום ו-2 פרוסות גבינה לבנה 9% או שזה יותר מידי מוצרי חלב?

זה בסדר גמור בשביל זה יש פורום 😃
תודה רבה,סליחה על כל השאלות
נב:כתבתי לך שאלה בתוך מה שענית לי אם תענה לי עליה זה יהיה מצויין תודה:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית